Xl Vietnam Quy Nhon Ancient Chaam Temples

Quy Nhons tempelruiner og vilde kyster

En eftermiddag med Champa-ruiner, klippekyster og lokalt liv inkl. frokost

Hinduistiske templer fra 1000-tallet. Palmeskove og vilde klippekyster. Lokal frokost. Og en kold øl på stranden i provinshovedstaden Quy Nhon. Velkommen til en eftermiddag i det Vietnam, de færreste oplever.

Oplev det Vietnam, de færreste kender

Binh Dinh-provinsen med hovedstaden Quy Nhon er stadig et relativt ukendt hjørne af Vietnam, der ikke alene byder på masser af sjæl, historie og autentisk kultur, men også huser nogle af Vietnams smukkeste og vildeste kyststrækninger.

På denne halvdagsudflugt begynder I med en frokost på en lokal restaurant i Quy Nhon, inden turen går videre til de to fascinerende Thap Doi-tårne fra 1000-tallet og Binh Dinhs vilde klippekyst ved Eu Gio.

Det hele sluttes af med en drink tilbage i Quy Nhon by - på en lokal strandbar, der ligger ud til byens lange strand og strandpromenade. Velkommen til det Vietnam, de færreste kender.

XL Vietnam Fishermen 2

Quy Nhon, Eo Gio og Champa-rigets templer

Skyggerne af et glemt kongerige

Det hinduistiske Champa-rige herskede store dele af det sydlige Vietnam i mere end 500 år fra det 11. til det 15. århundrede. Det mest tydelige og fascinerende levn fra denne storhedstid er de såkaldte Cham-tårne – der findes 14 relativt velbevarede tårne i Sydvietnam, hvoraf de to ”tvillingetårne” Thap Doi tæt på Quy Nhon, hører til de smukkeste og mest intakte.

Gå på opdagelse i tårnenes detaljerige udsmykning, som har mange ligheder til den, man kan opleve i Cambodjas tempelby Angkor Wat. Der er gode grund til lighederne, men alt det kan I hører meget mere om, mens I mærker historiens vingesus i dette skjulte hjørne af Vietnam.  

Vietnams vilde kyst ved Eo Gio

Eo Gio betyder ”vindens stræde” og er yndet mål for bl.a. nygifte vietnamesere. Den romantiske tiltrækning er ikke svær at forstå, når I ankommer til den lange gangbro, der fører jer langs den vilde klippekyst, hvor havets kræfter møder en uberørt natur.

Eo Gio er en af de kyststrækninger i Sydvietnam, der stadig ser ud, som den måske har gjort i tid og evighed. Alene af den grund, er der en særlig og næsten hellig ”ur-følelse” over dette sted – i hvert i fald for mange vietnamesere. Måske I også vil mærke forbindelsen til fordums tid, dengang fiskere og landmænd kun delte disse kyster med solen og stjernerne over Det Sydkinesiske Hav.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Vietnam. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.