Xl Argentina Salta House Of Jasmines Exterior
Salta, Argentina

House of Jasmines

Oplev Argentinas vilde vest i rustik charme og autentisk landidyl

Hvis man virkelig vil indsnuse Argentinas vilde vest, er der ingen bedre måde end at bo på en ranch, en såkaldt estancia, med hvidkalkede vægge og store verandaer bag skyggefulde akacie- og jasmintræer. Og det gøres ikke bedre end på House of Jasmines.

Xl Argentina Salta House Of Jasmines Junior Suite Exterior
Xl Argentina Salta House Of Jasmines Superior Room Bedroom
Xl Argentina Salta House Of Jasmines Superior Room Terrace

Roligt landsted tæt på kolonitidsbyen Salta

I dette afsidesliggende hjørne af Argentina, ved foden af Andesbjergenes tørre og kølige højlandssletter, oplever I de støvede landsbyer, store kaktusser, oprindelige Andeskulturer, vejrbidte gauchoer og tydelige levn fra Spaniens tidlige kolonihistorie, som tilsammen gør Argentinas fascinerende vilde vest.

Her - kun 12 km fra Salta by - finder I det charmerende House of Jasmines i rolige og landlige omgivelser, omgivet af frodige bjergsider og hengemte nabogårde. Den 100 år gamle estancia tilhørte før den amerikanske skuespiller Robert Duvall, men er siden blevet smagfuldt ombygget til en gennemført lodge med skønne værelser, spa, opvarmet pool og landkøkken.

Rustik charme i smukke omgivelser

Lige som den smukke kolonitidsby Salta ligger bortgemt I det nordvestlige Argentina, ligger House of Jasmines bortgemt i udkanten af Salta. Det charmerende landsted er medlem af den eksklusive internationale forening Relais & Chateaux, og ligger spredt ud mellem små græsenge, blomsterhaver, køkkenhaver, ædle gamle træer – og selvfølgelig de mange duftende jasmintræer. 

Store dele af lodgen er indrettet af de tidligere ejere – mere præcist Robert Duvalls svigersøster – men de nye ejere har også tilført deres egne detaljer, som bygger videre på det rustikke, lyse og landlige interiør med naturfarver, kalkede vægge, klassiske træmøbler, trægulve, hvide sofaer, lokalt håndværk og rige tekstiler fra områdets oprindelige kulturer.  

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Spa, pool og upoleret landkøkken

House of Jasmines har en overraskende stor spa med en lang række tilbud, som kan lindre musklerne efter en lang dag med eventyr i bjergene eller historiske byvandringer i Salta. Her finder I både sauna, tre massagerum og et tyrkisk dampbad – foruden den store tempereret pool i haven uden for.

Lodgens restaurant bestyres af kokken Andrés Guttierez, som ynder at kombinere traditionelle egnsretter fra de oprindelige Andeskulturer med de klassiske dyder fra det argentinske køkken, som grillet kød og rustikke landpølser. Køkkenet gror sine egne grøntsager og frugt, og henter en stor del af sine råvarer fra lokale producenter i nærområdet. 

Bo på hovedgården eller for jer selv

House of Jasmines har fem værelseskategorier: Standard Room, Standard Room with Terrace, Superior Room, Junior Suite og Suite. Suiten ligger i et lille hus separat fra hovedbygningen, og har adskilt stue og privat terrasse med udsigt til Andesbjergene.

Alle værelser er holdt i lyse og landlige naturfarver, og har aircondition, indlagt varme og Wi-Fi. Nogle værelser har også TV. Hør med jeres rejserådgiver, om hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Argentina

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Argentina. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.