Xl Argentina Palacio Duhau Park Hyatt Buenos Aires Garden Evening
Buenos Aires, Argentina

Palacio Duhau - Park Hyatt

Urokkelig klasse og moderne kant i hjertet af det gamle Buenos Aires

Palacio Duhau - Park Hyatt ligger på den mest ikoniske allé i hjertet af Buenos Aires' fornemme Recoleta-kvarter. Det stilfulde hotel kombinerer ubesværet moderne kant med den gamle verdens ro og selvsikre klasse.

Xl Argentina Palacio Duhau Park Hyatt Buenos Aires Garden Aerial
Xl Argentina Palacio Duhau Park Hyatt Buenos Aires Pool
Xl Argentina Palacio Duhau Park Hyatt Buenos Aires Balcony Deluxe Room

Bo midt i mondæne Recoleta i Buenos Aires

Historiske Recoleta er Buenos Aires fra sin mest stilfulde og mondæne side. Med sine store byhuse, palæer, parker, ambassader og luksushoteller, emmer kvarteret af antik charme, sofistikeret klasse og alt som rimer på Buenos Aires' Belle Époque. Midt i det hele, ligger det stilfulde Palacio Duhau - Park Hyatt på ikoniske Avenida Alvear, som bl.a. er kendt for sine mange haute couture-butikker og smukke Beaux-Arts arkitektur.

Inden for gåafstand finder I et væld af chikke butikker, restauranter og kunstgallerier, herunder Argentinas fremragende nationale kunstmuseum MNBA, som bl.a. gemmer på malerier af Goya, Rembrandt, Gaugain og Manet. I nærheden ligger også den verdensberømte boghandel El Ateneo Grand Splendid, som senest i 2019 blev kåret til verdens smukkeste boghandel af magasinet National Geographic. 

Og så er Recoleta selvfølgelig også hjemsted for en af verdens smukkeste kirkegårde, hvor bl.a. tidligere nobelpristagere, Napoleons børnebørn og den tidligere argentinske førstedame, Evita Peron, ligger begravet. Faktisk er op mod 100 af kirkegårdens 5.000 gravsteder – hvoraf en stor del mildest talt er grandiose – udnævnt til argentinsk nationalarv.

Afslappet raffinement og selvsikker klasse

Palacio Duhau - Park Hyatt ligger i et nyklassisk palads i fransk stil fra slutningen af 1800-tallet. Og de smukke facader snyder ikke, for indenfor byder hotellets opulente marmorgulve, vægge af alabast, stilfulde møbler, moderne kunstgenstande og enorme krystallysekroner, velkommen til en verden, som på en gang føles opløftende og moderne, og samtidig omfavner jer med den gamle verdens ro og selvsikre klasse.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Store værelser med panoramaudsigt

Hotellets 165 værelser kombinerer stilfærdigt klassiske møbler med enkle linjer og moderne kunst på væggene - det er stilfuld luksus helt efter bogen, med sans for detaljer og diskret elegance. Den enkle indretning og de store panoramavinduer giver luft og gør værelserne til luksuriøse åndehuller midt i storbyens mylder.  

Værelserne er fordelt på tre værelseskategorier: Rooms, Suites og Palace. Under alle kategorierne finder I forskellige værelsestyper. Hør med jeres rejserådgiver om, hvilke værelsestype, som passer jer bedst.

Alle værelser har aircondition, Wi-Fi, TV, morgenaviser, kaffemaskiner og Palace-værelser har også privat butler service.

Spa og underjordisk kunst

Det elegante hotel balancerer alle steder mellem det uprætentiøse og sofistikerede – det viser sig ikke mindst i de mange diskrete detaljer og overraskelser, som I vil møde på jeres færden rundt: Fra den hengemte og grotteagtige spa til en underjordisk passage med skiftende moderne kunstudstillinger.

Og så tilbyder hotellet både butler service, egen skrædder, konditori og blomsterhandel.    

Argentinsk gastronomi og italienske specialiteter

Palacio Duhau - Park Hyatt har tre restauranter, som spænder fra argentinsk cuisine med levende lys på Duhau Restaurante & Vinoteca på Restarant, til italienske specialiteter ”al fresco” på hotellets smukke terrasse hos Gioia Restaurante & Terraces.

Og så finder I selvfølgelig også en stemningsfuld bar. 

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Argentina Patagonia Mount Fitz Roy, Los Glaciares National Park Copy
Buenos Aires, Argentina, Sydamerika

Glæd jer til

Den majestætiske Perito Moreno-gletsjer og nationalparken Torres del Paine

Tidløs klasse i fashionable Buenos Aires

Eksklusive lodges i pagt med Patagoniens natur

Suveræne villaer, vinsmagning og gastronomi i Mendoza

Iguazú-vandfaldet på forreste række

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Argentina

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Argentina. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.