Xl Argentina Mendoza The Vines Resort And Spa Two Bedroom Deluxe Villa Exterior
Mendoza, Argentina

The Vines Resort & Spa

Sødmefuld luksus midt ude i Mendozas skønne Uco Valley

Vin, gastronomi og seriøs selvforkælelse er omdrejningspunktet på The Vines Resort & Spa, hvor I bor i private luksusvillaer midt ude i Uco-dalens solrige vinmarker, omgivet af historiske vingårde og de dramatiske Andesbjerge.

I hjertet af Mendozas vinland

The Vines Resort & Spa ligger i hjertet af den skønne Uco-dal, som lægger navn til nogle af Mendozas – og dermed Argentinas – allerbedste vine. Her, i skyggerne af den sneklædte vulkan Tupungato, er i naboer til nogle af Argentinas ældste og mest anerkendte vinhuse.

Resortets luksuriøse villaer ligger spredt ud i et billedskønt landskab af private vinmarker og kanaler, omringet af de forførende Andesbjerge, som indbyder jer til uforglemmelige vandreture, rideture, fluefiskeri og andre store oplevelser under Mendozas himmel. Og så er jeres concierger lokale gauchoer, som sørger for kyndig vejledning og autentisk argentinsk stemning og gæstfrihed.

Stilfuld luksus i pagt med vinlandet

Med sine lavtbyggede villaer i træ, sten og jordfarver, er The Vines Resort & Spa bygget til at falde naturligt og smagfuldt ind i vinmarkene og de landlige omgivelser. Men bag den diskrete og rustikke facade, gemmer sig ophøjet og stilren luksus ned til sidste detalje. Alt er holdt i naturfarver og det hele emmer bare af kvalitet og klasse. 

Flere af resortets villaer samt restaurant og bar ligger ud til en lille aflang sø med betagende udsigter over vinmarker og Andesbjerge, mens den anden række af villaer er spredt ud langs en kanal med samme skønne udsigter. Fælles for det hele er gennemført design og masser af plads, sidstnævnte er der ikke sparet på – hverken når det gælder villaer, restaurant eller den perfekt placeret – og tempereret - pool med jacuzzi. 

Xl Argentina Mendoza The Vines Resort And Spa Siete Fuegos Restaurant Outdoor Grill
Xl Argentina Mendoza The Vines Resort And Spa Two Bedroom Deluxe Villa Interior
Xl Argentina Mendoza The Vines Resort And Spa Siete Fuegos Restaurant Food
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Spa, yoga og fitnesscenter hævet over vinmarkerne

Resortets stilfulde spa byder bl.a. på to indendørs og to udendørs massagerum, en privat have med meditative vandinstallationer, dampbad, sauna, luksuriøse badeværelser og en udendørs jacuzzi – og så tilbydes der yogatimer ved søen med udsigt til vinmarker og Andesbjergene.

Hævet over vinmarkerne, som et træskib over det grønne hav, er resortets fitnesscenter en oplevelse i sig selv. Her har I 275 m2 at boltre jer på – indendørs og ude på terrassen. Alternativt, kan I også løbe en smuk tur ude mellem vinrankerne – der er sørget for gode ruter, hvor I kan løbe uden hindringer.  

Rå gastronomi og sublim vinsamling

The Vines Resort & Spa huser også restauranten Siete Fuegos, som er et international trækplaster i sin helt egen ret. Den argentinske stjernekok Francis Mallmann er kendt verden over for sin kompromisløse og upoleret tilgang til madlavning. Omdrejningspunktet er argentinsk kød af ypperste kvalitet, langtidstilberedt over åben ild.

Og opskriften er enkel: Sand, sten, blade, aske, glødende jern og masser af brænde. Tilsat de bedste råvarer fra egnen og rigtig god tid – alt sammen under åben himmel. Det hele kan I glæde jer til at nyde sammen med udsøgte vine fra resortets vinkælder, som gemmer på en formidabel samling af Argentinas bedste vine, og nogle spændende vine fra egne vinmarker.

Luksusvillaer med store udsigter

De 22 luksusvillaer på The Vines Resort & Spa fordeler sig på tre kategorier: One Bedroom Villa, One Bedroom Deluxe Villa og Two Bedroom Delux Villa. Vi anbefaler One Bedroom Deluxe Villa, som byder på 176 m2 rendyrket luksus med vinduer fra gulv til loft, luksuriøse tekstiler i naturfarver, eget køkken med snacks og godter, spa-lignende badeværelser, indendørs og udendørs ildsteder, og store terrasser med enten badekar, mini-pools eller brusere. Nogle af villaerne har også soldæk på taget.

Hør mere om de forskellige villatyper hos jeres rejserådgiver.

Praktisk information

Ingen børn under 12 år.

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Argentina Patagonia Mount Fitz Roy, Los Glaciares National Park Copy
Buenos Aires, Argentina, Sydamerika

Glæd jer til

Den majestætiske Perito Moreno-gletsjer og nationalparken Torres del Paine

Tidløs klasse i fashionable Buenos Aires

Eksklusive lodges i pagt med Patagoniens natur

Suveræne villaer, vinsmagning og gastronomi i Mendoza

Iguazú-vandfaldet på forreste række

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Argentina

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Argentina. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.