• Mendoza vinmark i Argentina
 • Tag ud og vandre i bjergene i det smukke landskab i Argentina
 • Smukt og farverigt hus i Mendoza, Argentina
 • Besøg en vingård i Mendoza på cykel, Argentina
 • Vinkælder i Mendoza i Argentina

Rejser til Mendoza

Vingårde og byliv ved Sydamerikas højeste tinder

Sydamerikas største vinområde ved foden af Andesbjergene

Charmerende små vingårde og argentinsk gastronomi

Mendoza by og Sydamerikas højeste bjerg Mt. Aconcugua

Ridning, rafting, vandreture og meget mere

Udvalgte hoteller og lodges

Læs mere

Mendoza-regionen er ganske enkelt en af Argentinas store perler. Her sætter det næsten 7.000 m høje Aconcagua-bjerg, solrige vinmarker og rustikke vingårde sanserne - og ikke mindst smagsløgene - fri i den sprøde Andesluft.

En gavmild oase i dramatiske omgivelser

Mendoza boltrer sig med 320 solrige dage om året og regionens naturskønne vinområder står for cirka to tredjedel af den samlede vinproduktion i Argentina. 

Vinlandet folder sig ud som en menneskeskabt oase omgivet af støvede western-landskaber, som fører op til de store ismasser på det mægtige Aconcagua-bjerg – det højeste bjerg uden for Himalaya og dermed på både den vestlige og sydlige halvkugle. 

Vingårde og argentinsk gastronomi

Fra de mange bjergfloder i området styres vand via kanaler og sluser igennem de solrige vinmarker og selve Mendoza by, som er kendt for sine mange skyggegivende træer. 

I denne frodige oase med cypresser og frugtplantager kan I opleve et væld af autentiske og stemningsfulde vingårde, som indbyder til sløve eftermiddage og smukke aftener med sublim argentinsk gastronomi og nogle af landets bedste vine. Og bare rolig, det er muligt at overnatte hos mange af dem. I bedste stil.     

Mendoza by

Mendoza by er meget mere end en god base for vinlandet. Den historiske universitetsby giver med sin afslappede og stilfulde atmosfære rig mulighed for at komme tættere på argentinsk kultur og hverdagsliv. 

Læn jer tilbage på en af de mange udendørs cafeer på gågaden Sarmiento, se livet gå forbi og springvandet danse på Plaza Independencia, og lad jer henføre af det blide natteliv på Avenida Aristides. 

Cykeltur til områdets bedste vingårde

Udforsk Mendozas naturskønne vinområde på cykel. I kan bl.a. cykle mellem flere af områdets bedste vingårde med en guide, mens I hører om regionens geologi og vinenes historie – og undervejs smager på flere af Argentinas bedste druer.  

Store naturoplevelser til fods, til vands og på hesteryg

Find vandrestøvlerne frem og prøv kræfter med Aconcagua-bjergets spektakulære omgivelser. Begiv jer ind i den smukke Uco-dal på hesteryg og se hvor nogle af Argentinas bedste druer dyrkes i over 1000 meters højde. 

Fortsæt mod de bjergtagende udsigter ved Condor´s Gorge, hvor I kan spejde efter områdets unikke fugle- og dyreliv.   

Bliver det hele for varmt og støvet, skulle der være chancer for en ufrivillig dukkert, mens I rafter i skønne omgivelser på Mendoza-floden. 

Udvalgte hoteller, lodges og vingårde

Nyhavn Rejser håndplukker hoteller, lodges og vingårde i Mendoza-området ud fra stemning, beliggenhed og jeres ønsker til komfort. Hør om hoteller, lodges og skønne vingårde på den rute, vi anbefale jer.

Håndplukkede oplevelser i Mendoza

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp af eksperter til jeres rejse til Medoza

Nyhavn Rejsers eksperter i rejser til Mendoza i Argentina har udforsket Medoza og naturen omkring. De har testet udflugter og udvalgt de bedste steder at overnatte tæt på oplevelserne. Få hjælp til en rejse sammensat efter jeres ønsker hos Nyhavn Rejsers Argentina-eksperter. Ring 33 18 88 54

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.