• Restauranten Siete Fuegos tænder op i grillen, og serverer forrygende mad
 • Saltbagt vildlaks i restauranten Siete Fuegos, Argentina
 • Nyd også friskbagte brød i restauranten Siete Fuegos, Argentina

Gastronomisk grillaften hos Francis Mallmann i Mendoza

Eksklusiv middag på Francis Mallmanns verdenskendte restaurant Siete Fuegos

Oplev en grillmiddag af chef Francis Mallmann på The Vines Resort and Spa, Argentina
Læs mere

Den argentinske stjernekok Francis Mallmann er kendt verden over for sine originale, rustikke og langsommelige tilberedninger over åben ild. På Mallmanns restaurant Siete Fuegos I Mendoza venter en unik gastronomisk oplevelse med udsigt til de dramatiske Andesbjerge.

Oplev en grillmiddag af chef Francis Mallmann på The Vines Resort and Spa, ArgentinaFra klassisk gourmetkok til verdenskendt enfant terrible

Francis Mallmann er en eftertragtet mand. Når han ikke rejser verden rundt og tilbereder mad til Hollywood-stjerners fødselsdage og bryllupper, er han ofte at finde på hjemøen i Patagonien. Men også her får han tit besøg af kendte og madentusiaster fra hele verden, som kommer for at lære af mesteren selv.

Mallmann er en kompromisløs kok og regnes for lidt af en enfant terrible på den internationale gastronomiske stjernehimmel - i to årtier tog han den barske og ophøjede tur gennem nogle af Frankrigs bedste køkkener, under flere legendariske mestre, inden han en dag besluttede sig for at gå egne veje. Helt egne veje.

Nyd en grillmiddag på restauranten Siete Fuegos på The Vines Resort and Spa, ArgentinaTilbage til naturens rå elementer

I dag ejer Mallmann ni restauranter verden over og de bygger alle på de grundlæggende dyder, som stjernekokken bekender sig til: Naturens rå elementer og upoleret skønhed. Mallmann kalder det brutal og ærlig mad med dybe rødder i Patagonien og Andesbjergenes traditioner.

I centrum for det hele er kød. Langtidsstegt argentinsk kød af den ypperste kvalitet. Opskriften er altid den samme: Sand, sten, blade, aske, glødende jern og masser af brænde. Tilsat de bedste råvarer og rigtig god tid – under åben himmel.

Restauranten Siete Fuegos tænder op i grillen, og serverer forrygende madGastronomisk grillmad under Mendozas stjernehimmel

På Siete Fuegos i Mendoza, oplever I Mallmanns filosofi i sin reneste form – her tilberedes det hele på åben ild med udsigt til de barske Andesbjerge. I kan vælge at sidde indendørs eller udenfor på forreste række til det åbne køkken, der bedst kan beskrives som en gastronomisk legeplads under Mendozas lysende stjernehimmel. Men det er ikke snobrød, som er på menuen.

Saltbagt vildlaks i restauranten Siete Fuegos, ArgentinaI stedet kan I glæde jer til argentinsk Rib Eye nænsomt grillet i ni timer, saltbagt vildlaks og meget mere. Restauranten er også kendt for at servere nogle af regionens allerbedste vine.    

Prøv en grillmiddag på restaurant Siete Fuegos, The Vines Resort and Spa, ArgentinaMallmanns tre metoder

Foruden stegning på planchaer, benytter Mallmann særligt tre madlavningsmetoder med åben ild: Domen, et kuppelformet bålstativ, som man kan hænge kyllinger, oksekød, fisk, lam og grøntsager på. Her er det afgørende, at maden tilberedes nænsomt på lav varme - og i lang tid. 

Curantoen, som er et bål bygget I flere lag i et hul i jorden: Øverst lægger man blade og til sidst sine råvarer indpakket i stof.  Det hele dækkes til med sand og bager i cirka 8 timer. Denne teknik har rødder i Patagonien og går tusinder af år tilbage. Det samme gør Mallmanns tredje metode, rescoldoen, hvor råvarerne tildækkes med varme gløder og aske – en metode, som de argentinske gauchoer bruger den dag i dag.

Middagen er bygget op i tre trin med forskellige valgmuligheder ved hvert trin. Vin er ikke inkluderet, men tilkøbes på aftenen.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.