Xl Argentina Mendoza The Vines Resort And Spa Chef Francis Mallmann Open Flame Cooking
Oplevelse i Argentina

Gastronomisk grillaften hos Francis Mallmann i Mendoza

Eksklusiv middag

Den argentinske stjernekok Francis Mallmann er kendt verden over for sine originale, rustikke og langsommelige tilberedninger over åben ild. På Mallmanns restaurant Siete Fuegos I Mendoza venter en unik gastronomisk oplevelse med udsigt til de dramatiske Andesbjerge.

Fra klassisk gourmetkok til verdenskendt Enfant Terrible

Francis Mallmann er en eftertragtet mand. Når han ikke rejser verden rundt og tilbereder mad til Hollywood-stjerners fødselsdage og bryllupper, er han ofte at finde på hjemøen i Patagonien. Men også her får han tit besøg af kendte og madentusiaster fra hele verden, som kommer for at lære af mesteren selv.

Mallmann er en kompromisløs kok og regnes for lidt af en enfant terrible på den internationale gastronomiske stjernehimmel - i to årtier tog han den barske og ophøjede tur gennem nogle af Frankrigs bedste køkkener, under flere legendariske mestre, inden han en dag besluttede sig for at gå egne veje. Helt egne veje.

Tilbage til naturens rå elementer

I dag ejer Mallmann ni restauranter verden over og de bygger alle på de grundlæggende dyder, som stjernekokken bekender sig til: Naturens rå elementer og upoleret skønhed. Mallmann kalder det brutal og ærlig mad med dybe rødder i Patagonien og Andesbjergenes traditioner.

I centrum for det hele er kød. Langtidsstegt argentinsk kød af den ypperste kvalitet. Opskriften er altid den samme: Sand, sten, blade, aske, glødende jern og masser af brænde. Tilsat de bedste råvarer og rigtig god tid – under åben himmel.

Xl Argentina Mendoza The Vines Resort And Spa Siete Fuegos Restaurant Dining Area Exterior
Xl Argentina Mendoza The Vines Resort And Spa Siete Fuegos Restaurant Food
Xl Argentina Mendoza The Vines Resort And Spa Aerial Pool Area

Gastronomisk grillmad under Mendozas stjernehimmel

På Siete Fuegos i Mendoza, oplever I Mallmanns filosofi i sin reneste form – her tilberedes det hele på åben ild med udsigt til de barske Andesbjerge. I kan vælge at sidde indendørs eller udenfor på forreste række til det åbne køkken, der bedst kan beskrives som en gastronomisk legeplads under Mendozas lysende stjernehimmel. Men det er ikke snobrød, som er på menuen.

I stedet kan I glæde jer til argentinsk Rib Eye nænsomt grillet i ni timer, saltbagt vildlaks og meget mere. Restauranten er også kendt for at servere nogle af regionens allerbedste vine.

Mallmanns tre metoder

Foruden stegning på planchaer, benytter Mallmann særligt tre madlavningsmetoder med åben ild: Domen, et kuppelformet bålstativ, som man kan hænge kyllinger, oksekød, fisk, lam og grøntsager på. Her er det afgørende, at maden tilberedes nænsomt på lav varme - og i lang tid. 

Curantoen, som er et bål bygget i flere lag i et hul i jorden: Øverst lægger man blade og til sidst sine råvarer indpakket i stof.  Det hele dækkes til med sand og bager i cirka 8 timer. Denne teknik har rødder i Patagonien og går tusinder af år tilbage.

Det samme gør Mallmanns tredje metode, rescoldoen, hvor råvarerne tildækkes med varme gløder og aske – en metode, som de argentinske gauchoer bruger den dag i dag.

Middagen er bygget op i tre trin med forskellige valgmuligheder ved hvert trin.

Vin er ikke inkluderet, men tilkøbes på aftenen.

Xl Argentina Mendoza The Vines Resort And Spa Vineyards Summer
HÅNDPLUKKEDE REJSER

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Argentina Patagonia Mount Fitz Roy, Los Glaciares National Park Copy
Buenos Aires, Argentina, Sydamerika

Glæd jer til

Den majestætiske Perito Moreno-gletsjer og nationalparken Torres del Paine

Tidløs klasse i fashionable Buenos Aires

Eksklusive lodges i pagt med Patagoniens natur

Suveræne villaer, vinsmagning og gastronomi i Mendoza

Iguazú-vandfaldet på forreste række

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Argentina

Alt på denne rejse til Argentina kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Argentina.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.