• Udsigt til fantastiske naturomgivelser og Aconcaguas i Andesbjergene i Argentina
  • Oplev de fantastiske Iguazu vandfald i Brasilien
  • Rio De Janeiro, Brasilien

Over Andesbjergene til Rio

16 dage med højdepunkterne i Chile, Argentina og Brasilien, fra 32.500 kr.

Glæd jer til:

Santiago og Chiles vingårde

Spektakulær bustur over Andesbjergene

Cykeltur i Mendozas vinland

Iguazú-vandfaldene over to dage

Postkortstrande og livsglæde i Rio de Janeiro

Læs mere

Nyd tangoens Buenos Aires, sambaens Rio og Santiagos kosmopolitiske stemning. I skal med bus over Andesbjergene, nyde gastronomi og vin i Mendoza og besøge verdens største vandfald, Iguazú, fra to lande.

Skønne byer fyldt med sjæl

Nyhavn Rejser har til denne rejse håndplukket en perlerække af de største attraktioner i Chile, Argentina og Brasilien, valgt en spektakulær rute og sørget for ro og fordybelse undervejs. I oplever Sydamerikas mest charmerende byer fra vandreture ad store boulevarder til cykeltur langs verdenskendte strande.

Store naturoplevelser

De kæmpemæssige Andesbjerge, der rager over 6.900 m i vejret, er et spektakulært skue på lang afstand. På denne rejse krydser I verdens længste bjergkæde i en førsteklasses bus. I kommer også til verdens største vandfald, Iguazú, hvor I får det fulde indtryk af naturens enorme kræfter. Og når I kommer til Mendoza i Argentina, skal I skal på cykeltur til de bedste vingårde med gourmetfrokost undervejs.

Komfortabel rejse

Rundrejsen til Chile, Argentina og Brasilien er for jer, som sætter pris på komfortabel transport, hyggelige byer, hoteller af høj standard, restauranter og dejlig vin. Og som samtidig vil opleve storslået natur uden at skulle kæmpe jer af sted på dagslange trekkingture.

Tryghed og engelsktalende lokalguides

På rejsen vil I blive fulgt af lokale guider med et indgående kendskab til de enkelte lokaliteter lige fra storbyer til vingårde og fra de smukkeste udsigtspunkter til naturens største oplevelser. Det giver tryghed og bunkevis af spædende information om regionen.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
Afrejse fra Danmark

Udsigt ud over Santiago de Chile i ChileI rejser fra Danmark mod Chile. Det kræver typisk en-to mellemlandinger undervejs. 

Dag 2-3
Ankomst til Santiago de Chile

Gennemført tagterrasse med fantastisk udsigt til Forestal-parken på Luciano K Hotel, Santiago i ChileI ankommer til Santiago, hvor I bliver budt velkommen af en engelsktalende guide, der kører jer til jeres hotel. Luciano K Boutique Hotel 4* ligger i det livlige kvarter Lastarria i centrum af Santiago og har en charmerende tagterrasse, hvor drinks og tapas er skønt akkompagnement til en fabelagtig udsigt. Her har I to overnatninger.

Santa Lucia-bakken i Santiago, ChileByrundtur i Santiago

Santiago de Chile ligger smukt ved foden af de mægtige Andesbjerge. Byen er luftig med store pladser, smukke grønne parker, haver og Mapocho-floden, der flyder gennem byen.

Dagen begynder med en privat byrundtur til nogle af Santiagos større seværdigheder. Sammen med jeres engelsktalende guide kommer I bl.a. forbi regeringsbygningen og gågaderne i distrikterne Huérfanos og Ahumada, hvor meget af Santiagos kommercielle aktiviteter foregår. Overalt er der udsigt til de snedækkede Andesbjerge og til Jomfru Maria-statuen på toppen af højen Cerro San Cristóbal, der er en del af Parque Metropolitano.

Vingården Concha Y Toro uden for Santiago de ChileVingårdsbesøg i Maipo-dalen

Dagsturen indeholder også et spændende besøg på Concha y Toro Winery, der er Chiles førende vinhus inden for Carmenere, Sauvignon Blanc og Chardonnay. Ruten ud af byen følger foden af bjergene, og I får snart de skønne landskaber i Maipo-dalen i sigte. På Concha y Toro vingård venter jer rundvisning og fortællingen om djævelen, Casillero del Diablo, som I selvfølgelig skyller ned med smagsprøver på husets vine.

Dag 4-6
Mendoza, Argentina

Smukke landskaber på busrejse fra Santiago i Chile til Mendoza i ArgentinaI bliver kørt fra hotellet til den store busterminal og hjulpet til jeres bus, som vil bringe jer over de majestætiske Andesbjerge. Glem med det samme alle billeder om en bumlebus med høns på skødet. Det chilenske bussystem er topmoderne, og der serveres både drikkevarer og snacks undervejs.

Komfortabel førsteklasses busrejse fra Santiago i Chile til Mendoza i Argentina, med udsigt til fantastisk naturOver Andesbjergene

At krydse Andesbjergene fra Santiago til Mendoza er enestående oplevelse. Straks uden for Santiago begynder stigningen op gennem bjergkæden, der med sine 7.000 km er verdens længste – og med Aconcagua-bjerget som det højeste på den vestlige halvkugle. 

Vejen snor sig op, til I når passet med grænseovergangen mellem Chile og Argentina, og herefter begynder nedkørslen mod Argentinas dale. Snart kører I igennem tunneller, såkaldte gallerier, som er åbne for udkig til siden. I en dyb kløft bruser en flod af sted nede i bunden. Bjergene tårner sig op på begge sider med smukke rødlige, brune og gyldne nuancer. Jo tættere I kommer på Mendoza, jo grønnere bliver landskabet, og så småt kan I ane vinmarkerne. 

Ved busterminalen i Mendoza bliver I budt velkommen af en engelsktalende guide, der kører jer til Huentala Hotel 4*, der ligger centralt i millionbyen og byder på hyggelige spisesteder i nærområdet. Her overnatter I tre nætter.

Besøg en vingård i Mendoza på cykel, ArgentinaCykeltur i vindistriktet

Mendoza er det store vinområde i Argentina. Og der er ingen bedre måde at opleve regionens natur og vine på end på en guidet cykeltur rundt til de bedste vingårde.

I bliver hentet på hotellet og kørt uden for byen, hvor I bytter bilen ud med mountain bikes og chaufføren ud med en privat cykelguide. I kører ad hyggelige stier mellem vinmarkerne med Andesbjergene i baggrunden. Der er vinsmagning og rundvisning undervejs, men også en gourmetfrokost, der venter på en af vingårdene.

På hele turen er der en bil i nærheden, som er klar til at træde til, hvis I punkterer eller bare bliver trætte i benene. Turen kan dog gennemføres af alle i normal cykelform.

Den smukke Plaza Espana i Mendoza, ArgentinaMendoza på egen hånd

Dag 6 er I fri til at udforske Mendoza på egen hånd. Og hvilken dag I har at se frem til. Ingen anden by i Argentina har så mange træer og alléer. Sammen med de store pladser giver det byen en afslappet og hyggelig stemning. På diverse gadehjørner ligger restauranter og vinsmagningssteder, hvor I kan få jeres smagsløg sat på en rejse til den syvende himmel, og endda til en overkommelig pris.

Tag ud og se Mendoza Flod i ArgentinaAgoncagua Provinspark

Hvis I har mod på en aktiv dag, kan vi også anbefale en dagsudflugt til Agoncagua Provinspark, som I kan tilkøbe hjemmefra eller gennem vores agent på destinationen. Turens højdepunkt er den korte trekkingtur i Agoncagua , hvor jeres vandring foregår med udsigt til sneklædte bjergtinder. Lokalguiden kan berette om de dristige, der bestiger Agoncagua, og I kan nyde jeres medbragte frokost midt i den barske men smukke natur.

Dag 7-9
Buenos Aires

Området omkring kongressen i Buenos Aires, ArgentinaI flyver fra Mendoza til Buenos Aires om formiddagen på dag 7. Her bliver I hentet i lufthavnen af jeres guide, der kører jer til Patios de San Telmo 3+* i bydelen San Telmo, der hører til det historiske Buenos Aires. Her skal I bo i tre nætter.

Udflugt blandt de lokale

Buenos Aires er med 13 millioner indbyggere en af Sydamerikas største byer, og utvivlsomt en af de mest stemningsfulde. Hvis I har mod på at lære byen bedre at kende, kan I tilkøbe en kort udflugt til nogle af Buenos Aires’ traditionelle caféer og boghandlere. Allerede her får I fornemmelsen af den sofistikerede storby med det sydamerikanske temperament.  

La Recoleta kirkegården i Buenos Aires i ArgentinaGuidet byrundtur i Buenos Aires

Om formiddagen dag 8 skal I på privat byrundtur i Buenos Aires. Noget af turen spadserer I, andre passager tilbagelægger i med byens metro eller offentlige busser. I besøger byens centrale plads, Plaza de la República, og den pragtfulde indkøbsarkade, Galeria Guemes. Overalt støder I på en vidunderligt afvekslende arkitektur fra nedslidte fabriksbygninger til haute couture i klassicistiske palæer, og gadelivet er pulserende og alsidigt.

Turen afrundes i Recoleta-kvarteret med besøg på den smukke kirkegård, hvor bl.a. den tidligere argentinske førstedame Evita Peron er begravet.  

Autentisk tangosalon (milonga) i Buenos Aires, ArgentinaMå vi byde op til dans?

Resten af dagen er til fri disposition. I kan nemt udforske byen på egen hånd, men I finder ikke nemt en autentisk tangosalon, en milonga. I tilkøbe en aften i milonga hjemmefra, og oplevelsen kommer meget anbefalet. 

Gader i den UNESCO-fredede kolonitidsby ColoniaTag en afstikker til Uruguay

Selv om I besøger hele tre lande på denne rejse, har I faktisk mulighed for at opleve endnu et.

På dag 9 kan vi arrangere en dagstur til Colonia del Sacramento, der ligger i Uruguay kun en times sejlads fra Buenos Aires. Kolonitidsbyen er den ældste by i Uruguay og er udråbt som verdensarv af UNESCO. Her værnes der om de smukke bygninger, hvoraf flere stammer tilbage fra grundlæggelsen i 1680. Bemærk, at udflugten skal tilkøbes hjemmefra.

Alternativt kan I fortsætte udforskningen af Buenos Aires på egen hånd.

Dag 10-12
Iguazú Nationalpark

Nyd ferien med afslapning ved poolen på Hotel Saint George i Puerto Iguazu, ArgentinaI bliver kørt til Buenos Aires Lufthavn for at flyve nordpå til byen Puerto de Iguazú nær grænsen mellem Argentina, Brasilien og Paraguay. Ved ankomsten bliver I afhentet og kørt til det hyggelige Hotel Saint George 4*, der ligger centralt i Iguazú By. Her overnatter I de næste to nætter.

Resten af dagen er til fri disposition, og I kan passende kigge jer omkring i byen, hvor udbuddet af restauranter og barer er ganske varieret. I kan også nyde den frodige have på Hotel Saint George, der lokker med pool og et naturskønt miljø omkring badelandskabet. 

Tag ud og oplev verdens største vandfald i Iguazu i ArgentinaDet argentinske Iguazú

Dag 11 oplever I Iguazú fra den argentinske side. I går ad junglestier, gangbroer og trapper og gør stop ved adskillige udsigtspunkter undervejs. Intet mindre end 275 vilde vandfald bruser omkring jer midt i en overdådig regnskov med et farverigt fugleliv, der synger jer i møde fra alle sider. Fra den argentinske side kan I komme helt tæt på vandfaldene. Men det er slet ikke nok til at se sig mæt.

Et af verdens største og mest spektakulære vandfald, Iguazu i BrasilienBrasiliens Iguazú

Derfor skal I også den efterfølgende dag opleve Iguazú fra den brasilianske side, hvor de mange vandfald for alvor folder sig ud i panoramaformat. Her får I en fornemmelse af, hvordan Iguazú-floden vælter ud over klippespalten og skaber smukke søer i bunden af vandfaldene, hvor regnbuer er noget nær obligatoriske indslag.

Den fantastiske Copacabana Beach i Rio de JaneiroSlut af på stranden

Efter naturoplevelsen bliver I kørt til Iguazú Lufthavn, og godt 2-3 timer senere kan I skimte Kristusfiguren under indflyvningen til Rio de Janeiro. Her indkvarteres I på Copa Sul Hotel 4*, der ligger skønt nær Rio de Janeiros verdenskendte strande, Copacabana og Ipanema. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 13-14
Rio de Janeiro

Rio De Janeiro i BrasilienNæste formiddag står i udsigtens navn. I bliver hentet af jeres lokale guide, der tager jer med på en guidet byvandring til de steder i storbyen, der hører til nogle af Rio de Janeiros største oplevelser. I skal besøge den ikoniske Kristusfigur på toppen af byens bedste udsigtspunkt, Corcovado, og siden går turen til Brasiliens fodboldnationalarena og det verdenskendte sambastadion, Sambadromen.

Tag kabelbanen til sukkertoppen og nyd den fantastiske udsigt over Rio de Janeiro, BrasilienResten af dag 13 er fritid i Rio de Janeiro. Vi anbefaler en gåtur langs strandene og at tage svævebanen til toppen af Sukkertoppen, det grønne forbjerg, som ligger mellem Coacabana og Botafogo og byder på kabelbane til toppen. Vi kan også arrangere undervisning i brasiliansk madlavning eller et besøg i en favela.

Cykeltur med privat guide i Rio de Janeiro, BrasilienPå egen hånd – eller på cykel

Brug dag 14 på stranden, på at slentre gennem Rio de Janeiros gader, eller på cykel. I kan tilkøbe en guidet cykeltur i Rio de Janeiro hjemmefra, og det er en vidunderlig måde at opleve byen i øjenhøjde på. Byen er Sydamerikas mest cykelvenlige, og over tre timer kommer I vidt omkring fra stranden til mondæne liebhaverkvarterer og farverige favelaer.

Dag 15-16
Hjemrejse til Danmark

Botanisk have i Rio de Janeiro i BrasilienDer er meget, I ikke har set endnu, og hvis I vil, kan vi nemt forlænge jeres ophold i Rio de Janeiro med yderligere et par dage.

Ellers går ture retur mod Danmark ud på eftermiddagen. Det passer med, at I lige kan nå at gøre de sidste indkøb i de små shoppingcentre nær jeres hotel. Eller tilbring formiddagen i idyllisk ro under paranøddetræerne i Rio de Janeiros botaniske have.

I ankommer til Danmark på dag 16.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Over Andesbjergene til Rio, 14 dage
RejseperiodeDobbeltEnkelt
21.09.20 - 03.02.2232.000-36.00039.000-44.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, udflugter mm., der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Afrejse muligt fra Aalborg, Rønne og Billund mod et tillæg fra kr 700,-