XL Australia Victoria Great Ocean Road Alkina Lodge Aerial Forest View
Great Ocean Road, Victoria, Australien

Alkina Lodge 4*

Storslået lodge i vidunderlige omgivelser

På Alkina Lodge er I omfavnet af smuk natur med udsigt ned mod Great Ocean Road. Nyd unik arkitektur, gennemført indretning med største komfort og masser af plads. Uanset om I er to eller otte, har I fire soveværelser!

Vil I opleve den enestående natur ved Great Ocean RoadVictoria som mere end bare et stop på vejen? Så er Alkina Lodge en perfekt base for jer, der værdsætter det helt og aldeles unikke. I bor i en arkitektonisk perle med oplevelserne lige om hjørnet.

Omfavnet af smuk natur

Alkina Lodge ligger omgivet af frodig natur på et bakkedrag med udsigt ned mod Great Ocean Road. Et skovområde adskiller lodgen og de rå klipper. Her er et rigt fugleliv, og bliv ikke overrasket, hvis et par kænguruer kigger forbi.

Seværdigheder ved Alkina Lodge

Udforsk Wrek Beach (5 minutters kørsel), Great Otway National Park (40 min.), De 12 Apostle (15 min.) og kystens byer med alt fra gallerier til museer. Og tag på vandretur ad Great Ocean Walk (400 m væk). Og læg også vejen om de lokale redwoods (30 min.).

XL Australia Victoria Great Ocean Road Alkina Lodge Landscapes
XL Australia Victoria Great Ocean Road Alkina Lodge Terrace Breakfast
XL Australia Victoria Great Ocean Road Alkina Lodge Master Beadroom
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Arkitektegnet villa med 4 soveværelser

Alkina Lodge har kun tre værelser. Eller rettere tre arkitekttegnede villaer med fire soveværelser i hver. Villaerne er dog indrettet, så I fint kan bo her blot to personer uden at føle, I forsvinder i plads. Nyd i givet fald det store master bedroom med formidabel udsigt. 

Villaerne er indrettet med smukke lysindfald og gennemført stil. Det fuldt udstyrede køkkenet er Gaggenau, og alt andet fortsætter i samme stil og kvalitet. I har jeres egen ugenerte terrasse. 

Mad og drikke på Alkina Lodge

I har som nævnt et fuldt udstyret køkken, og med f.eks. The Otway Harvest Trail lige om hjørnet har I adgang til et overflødighedshorn af lokale delikatesser, I kan tage med hjem. Samtidig har kystens byer masser af gode tilbud. 

I kan dog aftale mindst 7 dage før, at Alkina Lodge stabler et gourmetmåltid på benene for jer i jeres villa, lige som I kan få leveret både morgenmads- og frokostmadkurve. Tal med jeres rejserådgiver om mulighederne. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.