Xl Australia Amora Hotel Jamison Sydney Penthouse Bedroom
Sydney, Australien

Amora Hotel Jamison Sydney

Moderne luksus i gåafstand til attraktionerne

Nyd gennemført luksus med moderne og levende indretning på Amora Hotel Jamison Sydney. I er tæt på attraktionerne og vil nyde at komme hjem til service, spa, jacuzzi og indendørs pool efter dagens udflugter. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Luksus med eminent beliggenhed

I hjertet af Sydneys finansdistrikt finder I Amora Hotel Jamison Sydney. I skal blot gå 5-10 minutter, så står I på Circular Quay i bydelen The Rocks, Sydneys vugge med de gamle pakhuse ud til havnen. Der er kun et par minutter til Wynyard Park og Wynyard Train Station.  

Amora Hotel Jamison Sydney er til jer, der søger ægte 5* luksus og store værelser tilført et mere levende og moderne snit end klassiske luksushoteller. Den udbredte brug af træ giver en varm atmosfære, der ofte brydes af skarpe, men afstemte farver i både møblement og kunst. 

2 restauranter og en bar

På Amora Hotel Jamison Sydney starter dagen med en dejlig morgenmad i Gallery Restaurant, hvor I bl.a. kan lave jeres egen juice. Samme sted kan I nyde en afslappet frokost eller aftensmad med á la carte baseret på friske, lokale råvarer. 

Om eftermiddagen har I mulighed for afternoon tea i Gallery Bar & Lounge med hjemmelavede lækkerier til. Og om aftenen inviterer den mere eksklusive Charr Restaurant til et smagfuldt måltid inspireret af det spanske køkken. 

Gæster i særlige Club-værelser kan desuden nyde drinks og snacks i Jamison Club fra kl. 17.30 med udsigt til solnedgangen over Sydney Harbour.

451 stilfulde værelser

Amora Hotel Jamison Sydney har 451 suiter. De spænder fra suiter på 32 m2 til suiter med separat soveværelse og stue på 69 m2. Værelserne ligger fra 4. etage til panoramaudsigten på 34 etage! Tal med jeres rejserådgiver om de mange muligheder - også for at bo på Amora Hotel Jamison Sydney med børn. På alle værelser er Wi-Fi inkluderet. 

Spa, pool, sauna …

Når I vender hjem fra dagens udflugter eller skal have en lang flytur ud af kroppen de første dage på en rejse til Australien, så er Amora Hotel Jamison Sydney klar med den store afslapningszone. Her er Amora Day Spa, opvarmet indendørs pool, dampbad, sauna, jacuzzi og fitness rum.

Xl Australia Amora Hotel Jamison Sydney Penthouse Bedroom
Xl Australia Amora Hotel Jamison Sydney Silo Bar
Xl Australia Amora Hotel Jamison Sydney Croft Restaurant Buffet
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.