Xl Australia Barossa Shiraz Estate The Barn Exterior Gardens
Barossa Valley, Australien

Barossa Shiraz Estate

Rustik bungalow omgivet af vinmarker

Nyd historisk 2-etagers stenhus på Barossa Shiraz Estate i Barossa Valley omgivet af vinmarker. I bor i The Royal Mails gamle stalde, der nu er omdannet til en moderne og komfortabel bungalow.

Hvis I er til gode vine, vil I elske Barossa Valley med 150 vingårde. Her kan I nyde australsk vin med bl.a. Chardonnay, Riesling, Semillon, Grenache, Mourvedre, Cabernet Sauvignon og ikke mindst Shiraz. Men Barossa Valley er meget mere end det. Barossa Valley er smuk, bølgende natur og skønne homesteads og Bed & Breakfasts. Et af dem er Barossa Shiraz Estate. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Bungalows i hjertet af Barossa Valley

Barossa Shiraz Estate ligger omgivet af vinmarker lige uden for Lyndoch, der var den første bosættelse i Barossa Valley. Barossa Shiraz Estate var oprindeligt ejet af South Australian Company, der var etableret af engelske købmænd for at udvikle det nye land. 

Ejendommen husede i lange perioder stalde til heste og vogne, der transporterede vin til Gawler Railway. Her har senere været landbrug og også mekanisk museum, før der i 1998 blev plantet Shiraz og Cabernet Sauvignon på jordene. 

The Barn

Barossa Shiraz Estate har 5 bungalows spredt ud på grunden. Lodgen har desuden en enkelt villa med plads til 6 personer ved vingården St. Hugo, Jacob’s Creek.

Af de fem bungalows anbefaler Nyhavn Rejser klart The Barn, der oprindeligt var Royal Mail Coach House. I dag er det en smuk bungalow, hvor I fornemmer historien i blandt andet de rustikke stenvægge og samtidig nyder al den moderne komfort, der er puttet i. 

I stueetagen er fuldt udstyret køkken samt spise- og opholdsstue med udgang til udendørs spiseområde under vinrankerne. Der er gasgrill, hvis I vil lave jeres egen BBQ. Stadig i stueetagen er soveværelse og badeværelse. 

På første sal er endnu et soveværelse med badeværelse og en møbleret balkon, hvorfra I skuer ud over vinmarkerne. At vågne om morgenen og træde herud er en herlig start på en god dag i Barossa Valley. 

Der er aircondition, tv, gratis Wi-Fi og alt, hvad I ellers kunne ønske fra håndklædevarmer til strygebræt.

Xl Australia Barossa Shiraz Estate The Barn Gardens
Xl Australia Barossa Shiraz Estate The Barn Courtyard Wine
Xl Australia Barossa Shiraz Estate The Barn Master Bedroom
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.