• De fantastiske klippeformationer Remarable Rocks på Kangaroo Island, Australien
 • Nyd udsigten over Flinders Ranges i Australien
 • Barossa Valley er lange rækker af vinranker, elegante eukalyptustræer og små hyggelige landsbyer
 • Adelaide ligger i delstaten South Australia
 • Prøv de mange gode spisesteder i Adelaide

Rejser til South Australia, Australien

Vilde kyster, vildt dyreliv, endeløs ørken og det blide vinland

Den rå natur i outbacken med Flinders Ranges

Australiens vilde dyreliv med Kangaroo Island

Australsk vin i verdensklasse i bl.a. Barossa Valley

Saltsøerne på Eyre Peninsula

Udvalgte udflugter og hoteller i South Australia

Læs mere

Oplev rejser til South Australia med vin i verdensklasse, det vilde dyreliv og mangfoldig natur fra forrevne bjerge i outbacken over hvide saltsøer til rå kyster. Mød kænguruer og koalaer og svøm med søløver og delfiner.

South Australia er den midterste bid af Australien fra et godt stykke inde i outbacken ned til den rå sydkyst. En "bid", der er 1½ gang størrelsen af Frankrig! Alligevel er South Australia kun den fjerdestørste stat i Australien. 

Outbacken i det nordlige South Australia

I den nordlige del af South Australia ligger Outbacken. Midt i ørkenen rejser de takkede, orangegyldne bjerge i Flinders Ranges. Bjergområdet er af stor kulturel betydning for aboriginerstammen "klippefolket" og en uforglemmelig oplevelse for besøgende på rejser til South Australia. Her er fabelagtige stier for både vandrestøvle- og sandalvandrere. Ture, der går fra nogle timer til flere dages oplevelser. I kan passere imponerende udsigter og aboriginernes klippemalerier. Wilpena Pound er et godt udgangspunkt og ligger som et fint amfiteater omkranset af bjerge.

Halvvejs mellem Adelaide og Alice Springs ligger byen Coober Pedy med opalminer. Om sommeren når termometeret nemt over 50 grader, mens vinterens nætter ryger under 0. Derfor indrettes boliger under jorden, hvor temperaturen er 20 grader året rundt. I kan selv grave efter opaler, men chancen for at finde en er nok større i en butik. Designet er bedst i store byers butikker. 

Det vilde dyreliv i South Australia

Hvis I for alvor vil opleve Australiens vilde dyreliv, skal I til South Australia. Her bør I unde jer selv en tur til Kangaroo Island, der byder på fantastisk natur, skønne resorts og masser af dyreliv. 

På Eyre Peninsula ligger Australiens største saltsø som et forunderligt hvidmalet månelandskab. I kan komme tæt på kænguruer, emuer, koalaer og meget mere. Uden ved kysten kan I svømme med vilde søløver og delfiner. Her kan man sagtens bruge et par dage. 

Mad og vin i South Australia

De tre ikoniske vinområder, McLaren Vale, Clare Valley og ikke mindst Barossa Valley byder sig alle til med vin i verdensklasse, smuk natur og ikoniske steder at overnatte.

I Adelaide er der altid en festival, en særlig udstilling på de fantastiske museer, koncerter, sport mm. Med de fantastiske vinområder lige uden for døren, fylder maden og vinen rigtigt meget i Adelaide.

Stille flyder Murray River

Længere mod øst, lige før South Australia bliver til Victoria, flyder Murray-floden, så stille, at man kan blive i tvivl om, hvilken vej den rent faktisk flyder. Floden er en vigtig livsnerve for hvede-, får- og kvægbønderne. Det er populært at glide gennem landskaberne på husbåde og med hjuldampere omgivet af pelikaner og sorte svaner. Der er med andre ord oplevelser nok i South Australia til en hel rejse til Australien.

Udvalgte oplevelser og hoteller i South Australia

Nyhavn Rejsers rejserådgivere afprøver og udvælger personligt de bedste udflugter og hoteller i South Australia. Tal med dem om rejser til Australien sammensat ud fra jeres personlige ønsker.

Læs mere om rejser til South Australia:

Udvalgte rejser til South Australia i Australien

Se flere rejser her

Håndplukkede hoteller i South Australia

Se alle hoteller i South Australia

Spændende oplevelser i South Australia

Se alle oplevelser

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse

Nyhavn Rejsers eksperter i rejser til Australien har tilsammen været i Australien flere end 60 gange. Udnyt deres store erfaring til at få inspiration og gode råd om oplevelser, ruter, hoteller og lodges i Australien, og lad dem sammensætte en rejse til Australien ud fra netop det, I gerne vil opleve. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.