Xl Australia NT Bullo River Station Aerial
Timber Creek, Australien

Bullo River Station

Autentisk og oplevelsesrigt ophold

Bullo River Station er en arbejdende kvægstation, der står klar til at give jer en oplevelse for livet. Find jeres indre cowboy frem og vær med til så meget eller så lidt, I har lyst til. Alt er inkluderet – glæd jer til masser af aktiviteter.

Langt, langt ud i ødemarken

I kan ikke komme meget længere væk fra civilisationen end på Bullo River Station. Farmen ligger i det nordvestligste hjørne Northern Territory, 800 km fra Darwin og tæt på grænsen til Western Australia. Til gengæld får I oplevelser som aldrig før, og det starter allerede på vejen hertil. I skal godt nok langt fra alfarvej, men det behøver jo ikke være besværligt. I flyver derfor direkte til farmens private landingsplads med helikopter eller privatfly fra Kununurra i Western Australia.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Historierne, der har skabt farmen

Bullo River Station ejes af Franz og Marlee, der har et tæt forhold til det land, de lever på. Det fornemmer I tydeligt efter et par dage her i ødemarken, og de gør sit til, at I får alle kontrasterne, oplevelserne og historierne med. Farmens historie går helt tilbage til 1960’erne, hvor den amerikanske forretningsmand Charles Henderson III flyttede hertil med sine tre døtre. Marlee var en af dem, og hun har vist altid været et imponerende bekendtskab, der tør tage fat. Det slog benene væk under Franz, der kom forbi farmen som backpacker i 1970’erne. Resten af historierne fortæller de helt sikkert om, når I om aftenen sidder sammen ved langbordet på verandaen eller ved bålet under tusindvis af glimtende stjerner.

Rideture, fisketure, vandring og meget mere

I bliver ikke bare klogere på, hvordan livet leves på en ægte, australsk kvægfarm, men kommer tæt på naturen og det vilde dyreliv. Bullo River Station har et tæt samarbejde med Australien Wildlife Conservancy, og I kan opleve alt fra vilde bøfler og vildsvin til kænguruer, wallabies og dingoer til over 100 forskellige fuglearter. Tilbringer I eftermiddagen på australsk manér ved et af de lokale vandhuller, søer eller floder med en fiskestang i hånden, er der også sandsynlighed for at spotte saltvandskrokodiller. I kan også nyde en smuk sejltur på Bullo River med udsigt til mangrove, figentræer og røde klipper. 

Ja her er nok at lave, og naturen nærmest kalder på jer. Drag afsted med guide i en 4WD for at opleve aboriginernes klippemalerier, se dramatiske kløfter, ikoniske baobabtræer og meget mere.

Livet på en kvægfarm

Der hører 2100 km2 australsk outback til Bullo River Station, og det er ikke så lidt! I fornemmer storheden allerede fra luften, hvor kontrasten mellem bush, kløfter, floder og enge træder tydeligt i karakter. Det er også her, meget af arbejdet foregår – og der er nok at se til med over 4000 kvæg. I får højst sandsynligt sved på panden og jord under neglene, når I er med til at fodre kalve eller flytte kvæg fra sted til sted. I kører ud med arbejderne på farmen i 4WD eller drager af sted som en ægte cowboy på hesteryg. Smilene overgår støvet, og belønningen er så rigelig, når frokosten serveres ved den lokale sø eller ”Billabong”, som man kalder det på disse kanter. 

Programmet varierer fra dag til dag, og I bestemmer selv, hvor meget I har lyst til at deltage. Det er jo ferie. Måske I bare trænger til at slappe af ved poolen eller i en hængekøje med en drink I hånden?  

Sådan bor I på Bullo River Station

De 12 værelser på Bullo River Station er designet med komfort for øje i en stil, der sætter den helt rette stemning for et ophold på en moderne kvægstation. Alle værelser har aircondition, king eller twin-beds, stort badeværelse samt terrasse, hvor I kan nyde en stund i skyggen.

Som gæster har I altid adgang til en hyggeligt fællesstue, hvor værtsparret dagligt sørger for friskbagt kage, kaffe- og tefaciliteter m.m. Morgenmad serveres på verandaen, mens frokost nydes som picnic ude i bushen eller på farmen. Aftensmaden består som regel af lokale råvarer, dagens fiskefangst eller en god steak! 

Vi er vilde med Bullo River Station, og I vil med garanti drage herfra med hjertet fuldt af farmerdrømme og et ønske om at komme tilbage en dag ...

Xl Australia NT Bullo River Station Horseback Riding
Xl Australia NT Bullo River Station Picnic
Xl Australia NT Bullo River Station Herd Of Cows
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.