Xl Australia NT Darwin Mindil Beach Couple Sunset
VI SKRÆDDERSYER JERES REJSE TIL AUSTRALIEN

Rejser til Darwin

Oplev Darwin med Nyhavn Rejser

Tropisk klima, glubske krokodiller og romantiske sejlture

Darwin er hovedstad i Nortern Territory, Australien og udgangspunkt for ture i Kakadu National Park, Katherine Gorge og Litchfield National Park. Men der er også meget at se i selve Darwin

I Darwin bor 150.000 mennesker. Selv om Northern Territory i Australien er på størrelse med Frankrig, er der kun yderligere 100.000 beboere i hele territoriet! I er tæt på de store vidder, når I rejser til Darwin.Afslappet stemning i Darwin, Northern Territory

  • Formidabel natur og hulemalerier i Kakadu National Park
  • Rå kløfter i Katherine Gorge og regnskov i Litchfield National Park
  • Sunses cruises på Cullen Bay ved Darwin
  • Håndplukkede udflugter og hoteller i Darwin

Tropisk og tilbagelænet livsstil i Darwin

Uanset hvornår på året I rejser til Darwin, er temperaturen normalt over 25°C, og livsstilen tilbagelænet. Se bare de lokale lufthavnsarbejdere og buschauffører. De er klædt i korte bukser og med hvide knæstrømper. Kom bare ned i tempo. 

Livet ved vandet i Darwin

Når vi som danskere tænker tropisk klima og beliggenhed ved kysten, tænker vi også ud i bølgerne. Det kan I også i Darwin, men ikke overalt. Nogle firben med meget store tænder sætter en grænse for det. Darwin Wharf Precinct, der er et område med dejligt liv ved havnen og kysten, har dog løsningen.

Her er en stor bølgepool (entre) og en sandstrand (gratis) med hegn i havet. Saltvandskrokodillerne kan højst kigge med på afstand, hvis de skulle komme forbi. I området er også et stort parkområde med grønne plæner. 

Darwin Wharf Precinct ligger kun 10 minutters gang fra centrum, og det er en god slentretur – også ved solnedgangstid. Den lokale Fish & Chips fås nok ikke bedre andre steder. 

Tal med vores Australien eksperter

Nyhavn Rejsers eksperter i rejser til Australien har tilsammen været i Australien adskillige gange. Udnyt deres store erfaring til at få inspiration og gode råd om oplevelser, ruter, hoteller og lodges i Australien, og lad dem sammensætte en rejse til Darwin i Australien ud fra netop det, I gerne vil opleve.

Håndplukket til jer

Udvalgte rejser til Darwin

Xl Australia Ayers Rock Wayoutback Safari Uluru Sunset
Daintree, Queensland, Australien, Australien og New Zealand

Nyhavns kompromisløse Australien

19 dage fra

76.000 kr.

Glæd jer til

Eventyrlig rejse til Australien med utallige udflugter

Sydney: Sightseeing, vandflyvertur og backstage i operahuset

Heldagstur til Low Isle i Great Barrier Reef

Uluru (Ayers Rock) og outbacken med vandreture og middag under stjernerne

Heldagstur til Litchfield National Park med lokal aboriginer

XL Australia Stone Paintings
Alice Springs, Northern Territory, Australien, Australien og New Zealand

Sommereventyr for to i Australien

22 dage fra

63.000 kr.

Glæd jer til

Litchfield National Park og aboriginernes Arnhem Land

Katherine Gorge på cruise og i helikopter

Vandretur i Kings Canyon og romantik ved Uluru (Ayers Rock)

Hvalsafari ved Sydney og snorkling på Great Barrier Reef

Håndplukkede hoteller fyldt med stemning for to

Håndplukkede oplevelser

Udforsk Darwins kultur og historie

Cruise i Cullen Bay og sultne fisk i Doctors Gully

Fra Cullen Bay er et hav af sejladser ud i bugten bl.a. i solnedgangen. Vil I ud med snøren efter en god fangst, er det også herfra, I arrangerer en fisketur. Der er shuttle busser fra centrum til Cullen Bay. 

I Doctors Gully kommer et stort antal fisk ind i havnebassinet hver dag. En beboer havde for vane at smide brød ud til fiskene, og rygtet spredte sig. Nu kan de rent bogstaveligt håndfodres. Tidspunktet varierer efter tidevandet. Tjek på TopEnd turistkontoret på Mitchell Street nær gågaden.

Museer og historie i Darwin

Rejser til Darwin kan også give spændende indblik i Australiens kultur og historie. I Fannie Bay har Museum & Gallery of the Northern Territory udstillinger med bl.a. aboriginernes kunst og områdets historie. I får også fortællingerne om japanernes bombning under anden verdenskrig og orkanen Tracys ulykkelige ødelæggelser i 1974. Bombning og orkan er årsag til, at Darwin i dag står som en så ny og moderne by. 

På museet er der endnu en kuriositet, skelettet af den 5 meter lange krokodille "Sweetheart", som stadig får gyset frem selv i afpillet stand. Lej en cykel for en dag, når I besøger museet. Det er en dejlig tur. 

Kunst, restauranter og marked i Darwin

Et af de bedste steder at købe aboriginalt kunst på rejser til Australien er i Darwin. Der er gode gallerier og masser af ægte kunst, der frister. 

På Mitchell Street ligger en stor del af Darwins restauranter og barer. Vi kan anbefale et glas øl på Sheannigans Irish Bar. På The Wharf, der er flot indrettet i de gamle pakhuse på Wharf Precinct, er et bredt udvalg af seafood. 

Hvis I rejser til Australien, så I er i Darwin torsdag eller søndag aften fra kl. 17.00 i den tørre periode, april til oktober, er Mindil Beach Sunset Market en farverig oplevelse. Ud over salgsboder findes det meste af det asiatiske spisekammer her. 

Mere bizar er boden "Roadkilled" - "you kill, we grill", der både kan klare kænguru, slanger, krokodille, kvæg og meget mere. De lokale medbringer selv campingsættet og nyder virvaret af bekendte og turister og naturligvis solnedgangen over Mindil Beach.

XL Australia Kangaroo Animals Nature Northern Territory
Xl Australia Alice Springs Australian Aboriginal Tribal Art
XL Australia Aboriginal Eldest People Sand Desert Sunset
Håndplukket til jer

Fantastiske oplevelser
i Darwin

Nyhavn Rejser håndplukker hoteller og udflugter i Darwin. Hør vores rejserådgivere om rejser til Darwin og det øvrige Australien.

Håndplukket til jer

Udvalgte hoteller
i Darwin

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Darwin

Nyhavn Rejsers eksperter i rejser til Australien har tilsammen været i Australien adskillige gange. Udnyt deres store erfaring til at få inspiration og gode råd om oplevelser, ruter, hoteller og lodges i Australien, og lad dem sammensætte en rejse til Darwin i Australien ud fra netop det, I gerne vil opleve.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.