Xl Australia Dulc Cabins Interior
The Grampians, Victoria, Australien

Dulc

Hygge, kænguruer og wallabies

Dulc Cabins ligger lige ved The Grampians og byder på en helt særlig stemning og atmosfære. Her er super hyggeligt, og med en beliggenhed lige op ad The Grampians National Park har I den smukkeste natur lige uden for døren. Desuden er her et fantastisk dyreliv med utallige kænguruer og wallabies.

Fantastisk natur

The Grampians National Park, Victorias vilde vest brydes af de 400 mio. år gamle blågrå sandstensklipper og bjerge. Over 160 km vandrestier fører vandrere gennem eventyrlige scenerier med skovområder, søer, vandfald og mærkværdige klippeformationer. En af The Grampians' store attraktioner er Mackenzie Falls, Victorias højeste vandfald.

Hulemalerier i beskyttede klippefremspring fortæller om tidligere aboriginale bosættelser i bjergene, og Brambuk kulturcenter i The Grampians er et godt sted at lære mere om den aboriginale kultur og mytologi. Nuværende "bosættere" tæller kænguruer, koalaer, wallabies, myrepindsvin, opossum og et rigt fugleliv med over 200 arter.

Skøn placering

The Dulc er rigtig flot og hyggeligt indrettet, og det passer fint ind i den omkringliggende natur. I vil også finde et lille køkken, så der er mulighed for at lave mad samt smøre sig en sandwich til at tage med på turen rundt i nationalparken.

Ubetinget et af de mest hyggelige steder at overnatte i Victoria, og som en glad kunde sagde: ”Dulc i Grampians var fantastisk, det var som at bo midt i Zoologisk Have”

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.