Xl Australia Tasmania Islington Hotel Hobart Exterior
Hobart, Tasmanien, Australien

Islington Hotel

Charme, historie og luksus

Islington Hotel er et ganske lille historisk hotel i udkanten af Hobart fyldt med charme og sjæl. Nyd stemningen, servicen, den dejlige have og den smukke udsigt til Mount Wellington.

Islington Hotel i Hobart kan skrive sin historie helt tilbage til 1847 og altså tæt på, at det hele for alvor startede i Hobart på Tasmanien. I dag inviterer det smukke hus indenfor til en oplevelse, der i sig selv er værd at rejse til Tasmanien for. 

Xl Australia Tasmania Islington Hotel Hobart Evening Exterior
Xl Australia Tasmania Islington Hotel Hobart Restaurant Daytime 2
Xl Australia Tasmania Islington Hotel Hobart Restaurant
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Kun 11 værelser på Islington Hotel

Småt er godt. Så enkelt kan Islington Hotel beskrives. Her er kun 11 værelser, og de er individuelt indrettet med forskellige temaer fra det store Signature Rooms Beidermeier-stil til det moderne Attic Room domineret af lyst træ. Garden Rooms har udgang til haven med rhododendron og kirsebærtræer.

I har både Wi-Fi og iPad på værelset. Der er inkluderet morgenmad og også kaffe og te dagen igennem. Og Islington Hotel stiller hver dag cookies og muffins frem, men vær forberedt på, at især deres muffins er meget populære.

Køkken baseret på lokale råvarer

I restauranten kan I nyde gastronomi baseret på sæsonens råvarer - lokale og økologiske, hvor det overhovedet er muligt. Menuen skifter dagligt.

Kunst, fred og sjæl

Islington Hotel har modtaget praktisk taget alle de priser, der er værd at tale om på disse kanter. Og man forstår hvorfor, når man træder ind ad døren. 

Hotellet er smagfuldt indrettet med kunst og mange indretningsmæssige detaljer fra det rå til det forfinede. Nyd at gå rundt for at suge indtryk til jer. Gør et stop i den imponerende glasveranda skabt med respekt for det gamle byggeri. Og fortsæt så ud i den hyggelige have med fred og skyggegivende træer. 

20 minutters gang til centrum

Islington Hotel ligger op ad bakkedraget fra centrum af Hobart. Det betyder, at I kan slentre ned ad bakke til centrum på 20 minutter. Den anden vej op ad bakken skal I ikke høre et ord for at foretrække en taxa. 

Xl Australia Tasmania Islington Hotel Hobart Kitchen Cook
Xl Australia Tasmania Islington Hotel Hobart Lounge Fireplace
Xl Australia Tasmania Islington Hotel Hobart Lounge
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.