Xl Australia Tasmania Kangaroo Group Sunset Animal
VI SKRÆDDERSYER JERES REJSE TIL AUSTRALIEN

Rejser til Tasmanien

Oplev Nyhavn Rejsers Tasmanien

Mageløs natur og håndplukkede oplevelser

Tasmanien er en af Australiens største naturperler. Selv praler tasmanerne med, at de har verdens flotteste nationalparker, smukkeste strande, reneste luft, bedste øl og venligste folk. Det er måske lidt en overdrivelse, men fantastisk er her.

  • Vandreture på Bruny Island, Maria Island og Bay of Fires
  • Naturskønne Cradle Mountain Lake st. Clair
  • Charmerende Hobart
  • Friskfangede østers, hummer, kammuslinger og perlende vine
  • Udvalgte udflugter og hoteller på Tasmanien

Vandreture på Tasmanien

I kan nyde nogle af de bedste vandreture i hele Australien. Vi nævner i flæng Bruny Island, Maria Island og Bay of Fires, men der er mange flere. Snør også vandreskoene i Cradle Mountain Lake st. Clair nationalparken. I bliver belønnet med en mageløs natur på rejser til Tasmanien. 

Bor I et par nætter på Pumphouse Point midt i Lake St. Clair, vil I nyde at have det hele lige uden for vinduerne. Sejladserne på Macquarie Harbour og op ad Franklin-Gordon River flodsystemerne er også i særklasse. Freycinet National Park ned mod de azurblå bugter. Launcestons duftende tæppe af lavendler i højsommeren. Vi kunne blive ved. 

Cykelture, rideture, golf...

Mulighederne for en aktiv ferie på Tasmanien fortsætter med oplevelser på hesteryg, i cykelsadlen, op ad bjergsider eller på en af de flere end 80 golfbaner. Hør også om fiskeri, surfing, rafting og ture i kajak. 

Mød vores eksperter

Håndplukket til jer

Udvalgte rejser
til Tasmanien

Rejser til Tasmanien byder på blændende naturoplevelser med smukke bjerge, eukalyptusskove, brusende floder, spejlblanke søer, tempererede regnskove, hvide strande og glitrende blå bugter. Der er landbrugsområder med æbleplantager, lige rækker af vinranker og en pokkers masse får.

XL Australia Tasmania Wineglass Bay Freycinet Peninsula
Tasmanien, Australien, Australien og New Zealand

Glæd jer til

Rejser til Australien væk fra alfarvej

Operahuset og sejltur i yacht i Sydney

10 dage med eventyrlige udflugter på Tasmanien

Enestående hoteller – bestil i god tid!

Regnskov, delfiner og strande i Queensland

Xl Australia The Twelve Apostles Great Ocean Road Victoria (1)
Kangaroo Island, South Australia, Australien, Australien og New Zealand

Glæd jer til

28 dages enestående rejse til Australien

Eminent sightseeing fra yacht og helikopter

Håndplukkede hoteller og unikke oplevelser

Gastronomiske oplevelser fra vingårde til udsøgte menuer

Naturoplevelser i særklasse - koalaer, kænguruer og pingviner

Oplev det autentiske

Historie og kultur
på Tasmanien

Kolonitiden

Rejser til Tasmanien giver også indblik i kolonitiden på godt og ondt. Velbevarede sandstenshuse fortæller om de tidligste immigranters bosættelser. Og adskillige museer giver gennem kunst, udstillinger og tasmaniske fortællere et intenst indblik i historien, hvor udryddelsen af aboriginerne var et mørkt kapitel. Heller ikke livet som straffefange var en dans på engelske roser.

Straffefangernes Hobart

Den største by på Tasmanien, Hobart, er den ældste by i Australien efter Sydney. Hobart breder sig ned over Mt. Wellingtons bjergsider langs floden Derwent. Den blev bygget af straffefanger deporteret fra Sydney. Flere af de gamle sandstenshuse langs havnefronten i Hobart er i dag indrettet som hoteller, og spredt ud over øen ligger en stribe herregårde med lang historie og superb overnatning. 

Et af verdens mest interessant museer, MONA (Museum of Old and New Art), ligger ned til Derwent River kun en kort tur med båden fra Hobart centrum.

Smag på Tasmanien

Tasmaniens delikatesser af friskfangede østers, hummer, kammuslinger, laks, perlende vine fra Riesling til Pinot Noir, oliven, Flinders- og King Island oste, øl, oksekød dyrket på frodige græsgange … er verdensklasse. Restauranter, der disker op med innovative menuer baseret på lokale råvarer, fuldender indtrykket.

Sæt tid af til snoede veje

Tasmanien har små 500.000 indbyggere, hvoraf de ca. 200.000 bor i Hobart. Det er overskueligt at komme rundt, men selv om øen kun er 300 km på tværs, skal I beregnes tid til at køre ad de snoede veje. 

I kan flyve fra fastlandet til og fra Hobart og Launceston eller I sejle over Bass-strædet hen over natten fra Melbourne til Devonport. Strædet er ikke et af de mest rolige. Har I tendens til søsyge, anbefaler vi det ikke.

Oplevelser i øjenhøjde

Store oplevelser
i Tasmanien

Håndplukket til Jer

Udvalgte hoteller
på Tasmanien

Nyhavn Rejsers rejserådgivere har fulgt udviklingen på Tasmanien intens de senere år. Nye udflugter og nye overnatningsmuligheder er dukket op – nogle aldeles unikke og absolut en lang rejse værd. Vi har testet og udvalgt med stor begejstring. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Nyhavn Rejsers eksperter i rejser til Australien har tilsammen været i Australien flere end 60 gange. Udnyt deres store erfaring til at få inspiration og gode råd om oplevelser, ruter, hoteller og lodges i Australien, og lad dem sammensætte en rejse til Australien ud fra netop det, I gerne vil opleve.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.