Xl Australia Daylesford Lake House Shore
Daylesford, Victoria, Australien

Lake House

Prisbelønnet hotel med sublim service

Lake House er et prisvindende spahotel ved Lake Daylesford i Victoria, Australien. Hotellets bygninger ligger i mageløse omgivelser med rigt plante- og dyreliv. Omkring hotellet findes størstedelena af Australiens naturlige, varme kilder.

På eventyr i Victoria?

Med kun 90 min i bil fra Melbourne, er området selvskrevet på en tur rundt i Victoria eller undervejs til South Australia. Og heller ikke det værste sted at komme sig over sin jetlag et par dage inden jeres rejse rundt i Australien tager sin begyndelse.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Luksuriøse værelser

Lake House i Daylesford har i alt 33 værelser af forskellige typer og størrelser. Der findes med garanti et værelse til enhvers smag. Fælles for alle hotellets værelser er dog den flotte indretning, fri internetadgang og gratis parkering på hotellets private parkeringsplads.

Udsøgt lokal gastronomi

Restauranten rangerer blandt de bedste i Australien udsmykket med egen kunst på væggen og på menukortene samt et køkken, der ikke lader meget tilbage at ønske! Kort sagt super hyggeligt sted og fantastisk mad. Den perfekte souvenir at tage med hjem er Alla Wolf-Taskers kogebog, flot illustreret og med brugbare opskrifter.

Velværen i højsædet

Lake Daylesford-området er hjemsted for en høj bestanddel af Australiens naturlige kilder. Den nærmeste kilde bobler på hotellets dørtærskel. Hvis I hælder mere til indendørsvelvære, er Salus Spa et populært sted at tilbringe tiden. I har som gæster på Lake House fri adgang til den udsøgte wellness her.

Xl Australia Daylesford Lake House Infinity Pool
Xl Australia Daylesford Lake House Restaurant Food
Xl Australia Daylesford Lake House Lodge Studio Bedroom
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.