XL Australia Mercure Melbourne Southbank Room
Melbourne, Victoria, Australien

Mercure Melbourne Southbank

Rolig beliggenhed

Mercure Melbourne Southbank ligger i en rolige oase midt i livlige Melbourne i Australiens skønne delstat Victoria. Her bor I tæt på attraktioner, restauranter, bylivet og Yarra flodens bred.

Kunst og kulinariske oplevelser i Melbourne

Melbourne er efterhånden centrum for alle større sportsbegivenheder i landet og hovedsæde for mode, kunst og kultur. Med guldfundene i Victorias baghave voksede byen frem i 1835 på en bølge af velstand med bredt anlagte boulevarder, et net af sporvogne, grønne parker, europæiske modehuse, store bygningsværker og et trendy strandmiljø.

Byens gamle og meget smukke majestætiske bygninger blander sig fint med de moderne skyskrabere, det kunstneriske Federation Square, hyggelige raslende sporvogne og floden Yarra, der slynger sig gennem centrum. Der er stemningsfulde små sidegader med udendørs restauranter og cafeer, et leben af folk i Southgate langs floden, og rundt i byen sidder "kontorslips og stiletter" og nyder kaffe i de mange små gadecafeer.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Velkommen til Mercure Melbourne Southbank

Mercure Melbourne Southbank har en god beliggenhed i Southgate ved Yarra Flodens bred, hvor restauranter, caféer og butikker altid sprudler af liv. Med udgangspunkt her er alle oplevelser i centrum af Melbourne, butikker, parker og transport indenfor få minutters afstand.

Bo roligt men tæt på oplevelserne i Melbourne

Hotellet ligger i et roligt hjørne i Melbournes indre bydel, og er pænt, nyere og rent og pænt. En morgenmads café og en lille butik byder velkommen i stueplan, og alle 275 værelser er holdt i lyse farver med standard faciliteter, såsom air condition, kaffe/the faciliteter, tv, radio.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.