XL Melbourne Australia Streetart Bicycles
Oplevelse i Australien

Melbourne bag facaden

Kom helt tæt på de lokales Melbourne i selskab med privat guide

Fra de ikoniske bygninger i centrum til sprudlende bydele som Carlton, Fitzroy og Collingwood er Melbourne en by rig på kontraster, historie og fascinerende arkitektur. Oplev det hele i jeres eget tempo med lokale delikatesser undervejs.

Alt det, turisterne ikke ser

Denne halvdagstur rundt i Melbourne tager jer med til steder, I aldrig selv ville finde frem til. Fra victorianske arkader til ultramoderne gadekunst. Fra trendy kaffebarer til historiske pubs. Og med god tid til, at I kan fordybe jer i det, som netop I finder særligt interessant.

Eksklusiv oplevelse skræddersyet til jer

I har egen bil til rådighed og ledsages af jeres helt egen guide, og det giver jer fuld frihed til at tilpasse dagens program efter jeres ønsker. Er der et kvarter, I gerne vil tilbringe ekstra tid i? Vil I smage på is eller ost? Vil I se på moderne kunst eller gamle vinylplader? Så er det bare at sige til.

Kaffe og arkader

Midt på formiddagen afhentes I på hotellet af jeres guide, og sammen går I en tur gennem virvaret af arkader og gyder i Melbournes historiske centrum. Destinationen er byens bedste kaffebar, og det giver anledning til en underholdende snak om de lokales næsten religiøse besættelse af kvalitetskaffe, mens I selv smager på de aromatiske dråber.

XL Melbourne Australia Streetart
Melbourne Victorian Arcade
Xl Australia Melbourne Experience Lanes Arcades Tour Centre Place Music

Little Italy og Victorianske Carlton

Fra centrum kører I til bydelen Carlton, der opstod under guldfeberen i midten af 1800-tallet. Carlton er rig på victoriansk arkitektur og grønne haver, og med University of Melbourne rundt om hjørnet er pulsen ung og livlig. Carlton er da også arnestedet for Melbournes rige cafe-kultur.

I Carlton besøger I Little Italy, hvor generationer af italienske immigranter har sat deres tydelige præg på gadebilledet,. Her bliver der tid til at nyde en italiensk gelato eller frisklavet mozzarella.

Arbejderforstænderne Fitzroy og Collingwood

Nord for Carlton kommer I til Melbournes første egentlige forstæder, Fitzroy og Collingwood. Som tidligere arbejderkvarterer har disse områder en broget fortid, og særligt op gennem 1900-tallet medførte en massiv befolkningstilvækst medførte trange, slumlignende vilkår.

XL Melbourne Australia Laneways

Bohemeliv og iværksætteri

Siden 1980'erne har bydelene imidlertid set en massiv opblomstring, og mens Fitzroy har forvandlet sig til et farverigt boheme-kvarterer med masser af gallerier og gademusikanter, emmer Collingwood af kreativ iværksætterånd med små og store virksomheder på hvert et gadehjørne.

Meget mere Melbourne

Vi kunne fortsætte i det uendelige. Fortælle om Little Saigon, hvor vietnamesiske immigranter slog sig ned efter Vietnamkrigen. Om den mondæne forstad St. Kilda, hvor det ene palæ efter det andet pryder havnefronten. Om skæve designermarkeder, hemmelige gallerier, trendy vinbarer, ...

Men der skal jo også være noget at opleve på selve dagen. Og vi tør godt garantere, at jeres guide har mange flere historier på lager, som end ikke vi kender til. Rigtig god fornøjelse i Melbourne.

Håndplukket rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Australia The Twelve Apostles Great Ocean Road Victoria (1)
Kangaroo Island, South Australia, Australien, Australien og New Zealand

Glæd jer til

28 dages enestående rejse til Australien

Eminent sightseeing fra yacht og helikopter

Håndplukkede hoteller og unikke oplevelser

Gastronomiske oplevelser fra vingårde til udsøgte menuer

Naturoplevelser i særklasse - koalaer, kænguruer og pingviner

Team Australien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.