Xl Australia Queensland Noosa Holiday House View Beach
Queensland, Australien

Noosa Holiday House

Til jer, der har fået nok af hoteller

Forestil jer at ligge i solstolene på terrassen ved en luksuriøs ferievilla ved stranden i Queensland. I ser ud over havet, mens ungerne griner og plasker i poolen. Lad dem. I har jo dette paradis for jer selv. Skal middagen være på terrassen eller en af de nærliggende restauranter? 

Noosa Holiday House er en arkitekttegnet luksusvilla ved Castaways Beach i tropiske Queensland. Villaen, der har vundet adskillige priser, ligger med panoramaudsigt over havet ved Noosas endeløse strande. Et paradis både for flere par sammen og for børnefamilier. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

3 etagers stilfuld luksus med udsigt

Villaen er i 3 niveauer. På den øverste etage er master bedroom med stor walk-in garderobe og toilet. På denne etage er også en stor balkon. Nyd at ligge med en bog og lytte til havets blide bølger.

På etagen nedenunder er stor stue, spiseområde og et lækkert gourmetkøkken, hvor Nespresso-kaffen er inkluderet. Der er også et soveværelse og badeværelse på denne etage, hvorfra store skydedøre kan åbnes ud til BBQ-området og ikke mindst poolen, der er opvarmet med solenergi.

Nederst er endnu to soveværelser, terrasse, badeværelse og vaskerum. Haven er lukket med hegn, og der er udendørs varmt brus, når I kommer hjem fra Castaways Beach. Alle soveværelser har i øvrigt tv, men mon ikke I vil bruge det meste af tiden på at se på udsigten? 

Tæt på Hasting Street i Noosa

Når I er i Noosa Holiday House, føler I, at I er langt fra alt bortset fra vandet og stranden. I virkeligheden er I kun ti minutters kørsel fra hovedstrøget i Noosa, Hasting Street, med butikker og restauranterne ved Sunshine Beach og Peregian Beach. 

Tal med jeres rejserådgiver om rejser til Australien med dette privat paradis som et velfortjent ophold på turen.

Small Australia Queensland Noosa Holiday House Exterior
Xl Australia Queensland Noosa Holiday House Diningroom
Small Australia Queensland Noosa Holiday House Twin Beds Room
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.