• På snorkeleventyr i Great Barrier Reef, Australien
 • Uden for Noosa er findes der flere nationalparker med fine vandrestier
 • Whitehaven Beach på Whitsunday Island, Australien
 • Tag med en lokal aboriginer ud i Daintree Rainforest og lær om regnskovens planter
 • Solnedgang i Brisbane, Australien

Rejser til Queensland, Australien

Great Barrier Reef, koraløer, regnskove og hvide strande

Tropisk klima, hvide strande og fredfyldte koraløer

Skønne byer fra Brisbanes storbyliv til Noosas feriestemning

Forunderligt dyreliv og udflugter i regnskoven

Håndplukkede udflugter, resorts og hoteller i Queensland

Læs mere

Oplev det subtropiske og tropiske Australien på rejser til Queensland. Tæt regnskov, hvide strande, forunderligt dyreliv, sandøer og koraløer og snorkling på Great Barrier Reef, verdens største koralrev.

Snorkling på Great Barrier Reef

Hvis I rejser til Queensland, er koralrevet Great Barrier Reef et must. Revet strækker sig over 2.000 km langs kysten, tættest på land i nord. Der er et utal af udflugter dertil bl.a. fra Cairns og dejlige Port Douglas. Nyhavn Rejsers rejserådgivere har minutiøst udvalgt de bedste med fokus på mindre både og katamaraner samt professionelle marineguider. 

Ved Great Barrier Reef ligger små tropeøer som perler på en snor. Heron Island, Lizard Island, Orpheus Island og Fitzroy Island er ikoner for ekstraordinære rejser til Queenland. Nogle øer har nemlig uforlignelige resorts, der kan fuldende jeres rejse til Queensland.

Daintree Rainforest, Cape Tribulation og Cape York

I nord er utæmmet natur. Her er simpelthen alt fra hvide strande over bjerge til tæt regnskov inkl. de store saltvandskrokodiller, her møder regnskoven Great Barrier Reef. Vi anbefaler ikke en badetur i floderne. Vil I tæt på, så tag en sejltur på Daintree River. 

The Whitsunday Islands 

The Whitsunday Islands ligger midt på Queensland-kysten. Regnskov og vandrestier, kridhvide sandstrande, små bugter og Great Barrier Reef inden for rækkevidde. Kan man forlange mere? 

Brisbane i syd og strandene ved Noosa

I den sydlige ende af Queensland ligger livlige Brisbane. Kort herfra kan I glæde jer til tempereret regnskov, et rigt dyreliv og brede surfstrande.  Vil I opleve noget mere roligt, når I rejser til Queenland, skal I blot en god times tid nordpå herfra. Her byder Noosas endeløse sandstrande sig til. Glæd jer også til vandreture i The Hinterland, Australia Zoo og ikke mindst en tur på verdens største sandø, Fraser Island, med bl.a. Australiens vilde hund, dingoen. 

Smag på Australien i frodige Queensland

I Queensland dyrkes der bananer, ananas, eksotiske nødder og sukkerrør til sukker og Bundaberg Rum. På de lidt køligere skråninger af udslukte vulkankratere i Tablelands høstes the og kaffe. 

hvordan er vejret i Queensland?

Den nordlige del af Queensland har tropisk klima og regnsæson fra december til april. Her er høj luftfugtighed, og I kan opleve en del tropisk regn primært i februar og marts. Den sydlige del af Queensland er subtropisk, og her er behageligt og solrigt hele året.

Bedste rejseperioder til Queensland

I kan tage på rejser til Queensland hele året. Man kan altid klæde sig efter vejret. Men når vandet varmes op langs kysterne i regnsæsonen, trækker brandmændene ned fra mangroverne nordpå. Derfor er der i den varmeste tid afspærret store badeområder med net, der holder brandmændene ude. Vandet er køligere ude på revet, så her opstår dette problem ikke.

Læs mere om rejser til Queensland:

Rejser til Queensland i Australien

Se flere rejser til Queensland

Queensland hoteller

Se alle hoteller i Queensland

Udvalgte oplevelser i Queensland

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse

Nyhavn Rejsers eksperter i rejser til Australien har tilsammen været i Australien flere end 60 gange. Udnyt deres store erfaring til at få inspiration og gode råd om oplevelser, ruter, hoteller og lodges i Queensland, Australien, og lad dem sammensætte en rejse til Australien ud fra netop det, I gerne vil opleve. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.