Xl Australia Noosa Noosa Residence Residence 16 Lounge
Queensland, Australien

Noosa Residences

Store, eksklusive og ualmindeligt lækre

Noosa er Queenslands svar på Hornbæk, og Noosa Residences samler hele den eksklusive atmosfære i store ferielejligheder. Nyd et gennemført moderne design med masser af lys, masser af plads og perfekt beliggenhed. 

De 23 store ferielejligheder i Noosa Residences kunne være taget ud af et designmagasin. Alt er smukt og gennemført med rene linjer og lækre materialer. Vi kunne godt lave en omfattende beskrivelse her, men se bare på billederne. Man er klar til at flytte ind og nyde opholdet med det samme.

 Indretning, arkitektur og harmoni med de grønne omgivelser har da også kastet adskillige priser af sig.

Kun få minutter fra alt i Noosa

Noosa er en oase for det gode selskab i tropiske Queensland. Her er skøn strand, eksklusiv feriestemning og mange naturoplevelser lige om hjørnet. 

Noosa Residences ligger tæt på byens liv med få minutters gang til Hastings Street, stranden og Laguna Bay. Samtidig ligger Noosa Residences behageligt tilbagetrukket på det frodige bakkedrag op mod Noosa Head. 

Fra mange af lejlighedernes balkoner er der derfor flot udsigt over havet. Lejligheder i stueetagen har ugenert terrasse omgivet af grønt

Xl Australia Noosa Noosa Residence View Outside Residence Tropical Gardens
Xl Australia Noosa Noosa Residence Sunsetpool Interior
Xl Australia Noosa Noosa Residence Residence 8 Outside Abalconyrea
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Op til 3 soveværelser

De eksklusive ferielejligheder er faktisk privatejede og dermed vidt forskellige, men med strenge krav til alt fra indretning til rengøring kan I være 100% sikre på kvaliteten, uanset hvilken lejlighed i Noosa Residences I bor i. Det hele er bare utroligt lækkert. 

Der er flere størrelser af lejligheder – nogle med 3 soveværelser og plads til 7 personer. Tal med jeres rejserådgiver om den rigtige størrelse ferielejlighed til jer. 

Fuldt udstyret ferielejlighed i Noosa

Lejlighederne har alt, hvad I kan forvente af en 5* ferielejlighed. Alle har dobbelt aflåst garage, fuldt udstyret køkken, flere badeværelser, aircondition og så videre. I har også vaskemaskine og tumbler, så I kan rejse videre med rent rejsetøj. 

Men igen: Se på billederne. De siger mere end 100 ord. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.