Xl Australia Pretty Beach House Infinity Pool Woman
Sydney, Australien

Pretty Beach House

Luksuslodge På Bouddi Peninsula

Pretty Beach House er indbegrebet af afslappet luksus og elegance. Perfekt til jer, der søger et ophold i rolige omgivelser, vil forkæles og måske opleve Sydney. Kun fire suiter, kun for voksne og med gourmet all inclusive.

Kulinariske højdepunkter med vine

Pretty Beach House forkæler jer med kulinariske oplevelser dagen igennem, og I bestemmer selv, hvor middagen skal serveres. I restauranten, som romantisk middag for to i naturen eller måske på deres private båd? 

Køkkenchefen ændrer menuen dagligt. Sæsonens råvarer er i fokus, nogle kommer endda fra deres private køkkenhave, og retterne er inspirerede af det italienske køkken. Oplevelsen fuldendes naturligvis med et bredt udvalg af udsøgte vine.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Medlem af Luxury Lodges Of Australia

Pretty Beach House ligger 100 km nord for Sydney på Bouddi Peninsula. Placeret højt på en skråning kan I se frem til spektakulære udsigter, og nedenfor indbyder Pretty Beach til en dejlig dukkert. Omgivelser har sammen med den gode service givet Pretty Beach House medlemskab af Luxury Lodges of Australia. Lodgen var desuden på Condé Nast Traveller’s Gold List i 2018.

Servicen er opmærksom og leveres i øjenhøjde. Jeres suite er mindst 95 m2 stor med alskens komfort og luksus såsom privat plunge pool på terrassen, fyldt minibar ad libitum og meget mere.

4 store suiter med pool

Suiterne på Pretty Beach House er henholdsvis 95, 110, 140 og 160 m2 med et rustikt og atmosfærefyldt design, der matcher omgivelserne. Indenfor har I stort soveværelse, stue, walk in-closet og badeværelse, mens terrassen både har solstole, plunge pool og loungemøbler med panoramaudsigt til skov og vand. Så er spørgsmålet bare, hvor meget plads I har brug for? Jo større villa, jo større pool.

Udforsk nationalparken eller oplev Sydney

De fleste tager et ophold på Pretty Beach House for at slappe af enten i starten eller slutningen af ferien. I kan tage på guidede vandreture i nationalparken, leje cykler eller tage ind til Sydney. Køreturen tager knap 90 minutter, men I kan også gøre transporten til en oplevelse og ankomme efter 20 minutter med vandfly.

Tæt på aboriginernes kultur og historie

Bouddi National Park er lige så rig på spektakulær natur med uberørte strande, rå sandstensklipper og tempereret regnskov, som den er rig på historie. Man har fundet over 100 steder, som aboriginerne har sat deres præg på eksempelvis i form af vægmalerier. Udforsker I nationalparken er der god mulighed for at blive klogere på aboriginernes levevis, og Pretty Beach House introducerer jer også til en del af historien. Har I lyst inviteres I nemlig til at rykke sammen om bålet for at opleve en traditionel røgceremoni med dans, didgeridoos og fortællinger, der går 8000 år tilbage.

Xl Australia Pretty Beach House Dining
Xl Australia Pretty Beach House Cuisine
Xl Australia Pretty Beach House Seafood
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.