Xl Australia QT Perth Rooftop Bar Terrace
Perth, Australien

QT Perth

New Yorker-inspireret designhotel

Fra det øjeblik vi så det flotte, unikke design og oplevede den gode service. Smagte den italienske mad og nød en drink på tagterrassen med udsigt til Swan River. Ja, fra det øjeblik har QT Perth været et af vores absolutte favoritter i Perth.

Shopping, parker og restauranter

Lige uden for QT Perth venter det pulserende storbyliv med skyskrabere, parker, restauranter og attraktioner. I skal nærmest kun krydse gaden, så står I foran Murray Street Mall, hvor I kan shoppe mærkevarer.

Fem minutter til fods bringer jer til den botaniske have, hvor I kan nyde en rolig stund mellem velfriserede haver og Western Australias natur-ikoner som ørkenblomster og karri-træer. Fortsæt ned til Swan River, der snor sig gennem byen eller til toppen af QT Perths tagterrasse for helt nyt perspektiv på byens skyline og floden.

Hotel med kant og karakter

QT Perth er ikke bange for at træde i karakter og gør det både med stil og kant. Hotellet har taget den rå og hippe New Yorker-stil og gjort til deres egen ved at kombinere farver, former og materialer såsom træ, beton, kobber og marmor på helt nye, inspirerende måder. Det er tydeligt at se, at der er tænkt over detaljerne, møblerne er håndplukkede, og lysinstallationer bidrager til stemningen.

Vi kan ikke garantere, at I ikke falder en smule for QT Perth. Hotellet står nemlig ikke bare højt på vores liste over favorithoteller i Perth, men er populært blandt de lokale, der gerne mødes over en god drink på tagterrassen eller lægger vejen forbi caféen for at fange en kop kaffe på farten.

Xl Australia QT Perth Rooftop Bar Seating
Xl Australia QT Perth Executive Corner King Room
Xl Australia QT Perth Cafe
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Atmosfærefulde værelser og suiter

QT Perths værelser og suiter er 36 til 43 m2. Igen oplever I, hvordan hotellet tør træde i karakter og vise, at de har en holdning til design. Soveværelset er stilrent med enkelte farver såsom karrygul eller lilla, der skaber en afslappende atmosfære, og møblerne er håndplukket ud fra stil og komfort.

Badeværelset står i indbydende kontrast til værelset med sort-hvid-meleret marmor på gulv og vægge, der sammen med vandhaner i guld og enkelte detaljer i træ og kobber skaber et helt unikt look. Det er moderne, råt og på alle måder en fryd for øjne, krop og sjæl.

Alle værelser og suiter har aircondition, og I kan åbne vinduer for at lukke den friske luft ind. Hertil WiFi, minibar, Espressomaskine, tefaciliteter m.m.

Italiensk, drinks og live-jazz på menuen

Maden er lige så stor en oplevelse som designet på QT Perth. Ud over en café og den velrenommerede bar på tagterrassen inviterer hotellets Santini Grill på italienske retter. Hjemmelavet pasta og friskfangede skaldyr er blot noget af det, I finder på menukortet. Alle retter tilberedes af råvarer, som matcher sæsonen i Western Australia. Med et åbent køkken kan I let følge med i kokkenes nærmest kunstfærdige tilberedning af jeres middag.

I Santini Bar følges den italiensk inspirerede vinliste med italienske snacks, men I kan nu også bare nyde stemningen, designet og en klassisk cocktail. Hver fredag og lørdag er der desuden live-jazz.

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Small Australia Barossa Valley Seppeltsfield Winery Winetasting SA
Barossa Valley, South Australia, Australien, Australien og New Zealand

Smagen af Australien

22 dage fra

99.500 kr.

Glæd jer til

Vandring, poolvilla og gourmet i smukke Margaret River

Vinsmagning i særklasse i Barossa Valley og Adelaide Hills

Ægte outback-oplevelser i Flinders Ranges

Luksusvilla i uberørt natur på Kangaroo Island

Perth, Adelaide og Sydney inkl. rundvisning i Operahuset

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.