Xl Australia WA Margaret River Injidup Spa Retreat Cheese Wine Walk Into Luxury

Smagen af Australien

Smagen af Australien

22 dage fra 84.000 kr.

De største oplevelser krydret med unikke hoteller, gourmet og vinsmagning

Dette er rejsen for jer, der har rigtig god smag, når det kommer til kulturelle og kulinariske oplevelser. Udforsk storbyer, outback og vinland og bo på unikke hoteller, håndplukket for deres beliggenhed og gode sans for mad samt vin.

Unikke oplevelser i Australien

I har måske rejst i Australien før, men I har med garanti ikke oplevet Australien, som I kommer til på denne rejse. Over 22 dage kommer I vidt omkring og smager på det bedste af hele tre delstater fra Western Australia til South Australia til New South Wales.

Gode indenrigsfly og egen bil/4WD flere steder gør, at I let kommer fra a til b med en følelse af frihed og tid til fordybelse undervejs. 

Glæd jer til

 • Vandring, poolvilla og gourmet i smukke Margaret River
 • Vinsmagning i særklasse i Barossa Valley og Adelaide Hills
 • Ægte outback-oplevelser i Flinders Ranges
 • Luksusvilla i uberørt natur på Kangaroo Island
 • Perth, Adelaide og Sydney inkl. rundvisning i Operahuset

Smag på Perth og nyd livet i Margaret River

I starter i Western Australias hovedstad Perth, hvor I vænner jer til tidsforskellen og kommer med bag byens facade i selskab med en lokal byboer. I ser de små åndehuller og overraskelser, som kun lokale kender til og slutter dagen i skønt selskab med en god drink. 

Tre timers kørsel syd for Perth venter gudesmukke Margaret River, hvor I over fire dage skal nyde alt godt i livet. I bor i en stor poolvilla på Injidup Spa Retreat 5* og nyder – mellem dejlige vandreture til skov og strand – masser af gourmet og vin. En aften har I endda privat kok i villaen!

Vin, mad og mere vin i Barosso Valley 

Barren er sat højt, og vi sænker den på intet tidspunkt. I South Australias største vinregion, Barossa Valley, skal I f.eks. nyde livet på The Louise 5*, hvis restaurant Appellation er den bedste i området. 

Sæt prikken over i’et med vinsmagning og 4-retters frokost på vingården St. Hugo. 

Villa i outbacken ved Wilpena Pound

South Australia er rig på kontraster. Det oplever I nu, når I tager fra det frodige vinland til Flinders Ranges, hvor ægte outback-oplevelser venter. I skal bo på Rawnsley Park Station 4* i en stor villa med udsigt til den ikoniske bjergkæde Wilpena Pound. Om dagen tager I på eventyr i 4WD med guide, der viser jer outbacken fra sine bedste sider. Om aftenen kan I sidde på verandaen, lade dagens indtryk forankre sig og senere falde i søvn med kig til tusindvis af stjerner.

Xl Australia SA Flinders Ranges Arkaba Homestead Guided Jeep Trip
XL Australia Flinders Ranges Kangaroo Animals Nature South Australia
Rawnsley Park, Flinders Ranges

Smag på Adelaide og fortsæt til Kangaroo Island 

Kontrasterne i South Australia fortsætter med et kort besøg i Adelaide, hvor I smager på det farverige storbyliv og nyder vinsmagning samt 3-retters frokost på Penfolds Magill Estate. 

Jeres sidste stop i South Australia, men ikke sidste stop på rejsen, er Kangaroo Island. Mange flyver til øen fra Adelaide, men de går glip af det dramatiske område på halvøen Fleurieu Peninsula. I får til gengæld det hele med inkl. vinsmagning på vejen og sejler det sidste stykke.

Tosomhed i stor villa på Kangaroo Island 

På Kangaroo Island får I egen 4WD og kører til jeres villa, der bogstaveligtalt ligger på en mark. Stowaway Kangaroo Island 4+* hedder stedet. I har ikke en nabo i miles omkreds, til gengæld har I storslåede udsigter, jacuzzi på terrassen, alskens komfort og et fyldt køleskab med lækre, lokale råvarer og vin. Så er det bare at lukke verden ude og nyde tosomheden … eller lukke den ind, når I har lyst. Kangaroo Island er trods alt spækket med storslåede naturoplevelser og dyreliv. 

Sydney, en af verdens smukkeste byer 

Det sidste stop på jeres rundrejse i Australien er en af verdens smukkeste storbyer, nemlig Sydney i delstaten New South Wales. Det eneste, der er fastlagt i Sydney, er, hvor I skal bo samt privat rundvisning i danske Utzons mesterværk; Operahuset. Det hyggelige boutiquehotel Spicers Potts Point 5* bliver jeres base, og I har gåafstand til alle byens ikoner.

Alle rejser skræddersyes til jeres ønsker og behov. Vil I have flere oplevelser undervejs? Flere dage? Fortæl os om jeres drømme, så sørger vi for, at I får en uforglemmelig rejse.

XL Australia New South Wales Sydney Opera House Sail Detail Night
Xl Australia Four Seasons Hotel Sydney VIC Kitchen Cooks Restaurant
Xl Australia NSW Sydney Longgrain Thai Restaurant Best In Sydney Surrey Hills Foto James Horan
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, der ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Xl Australia QT Perth Rooftop Bar Terrace

I rejser fra Danmark på dag 1 og ankommer til Western Australias hovedstad Perth på dag 2. Her bliver I hentet og kørt til det New Yorker-inspirerede designhotel QT Perth 4*. Hotellet overrasker i alt fra design til gourmet og stemning. Og så er beliggenheden helt perfekt. I skal nærmest kun krydse gaden, så finder I Murray Street Mall, mens Botanisk Have, Swan River og mange flere venter i gåafstand. 

I har to overnatninger i et Deluxe King Room.

Small Australia WA Perth Restaurant Outdoor People

Der er masser at opleve i Perth, men hvorfor følge guidebøgernes anbefalinger, når en lokal beboer kan vise jer det ægte Perth? 

Jeres ”guide” tager jer med gennem byen til de små åndehuller, overraskelser og levende historier. Præcis, som hvis I skulle vise jeres egen by frem for venner på besøg. Dagen slutter med en drink i farverige Northbridge. Men det behøver selvfølgelig ikke at være den sidste…

Xl Australia WA Margaret River Sugarloaf Rock

I bliver hentet på QT Perth omkring kl. 7.30 om morgenen og sætter kurs mod syd til Margaret River, hvor I skal tilbringe tre nætter på Injidup Spa Retreat 5* i en stor, lækker villa med pool og udsigt til Det Indiske Ocean. De næste par dage handler livet om balance. Balance mellem afslapning og forkælelse – og vandreture i det spektakulære kystområde, som I befinder jer i. 

Faktisk er naturen i Margaret River så smuk, at I vandrer de sidste 5,5 km langs kysten til hotellet. Bagagen bringes naturligvis hele vejen, så I bare skal pakke en lille turrygsæk med vand, solcreme og badetøj. Har I lyst, kan I nemlig tage en dejlig svømmetur på vejen. Frokosten serveres undervejs som picnic. 

Resten af dagen er jeres, og I kan glæde jer til en udsøgt middag med tilhørende lokale vine om aftenen.

Xl Australia WA Margaret River Walk Into Luxury Injidup Couple

Klippekysten ved Yallingup 

I dag går turen med bil til det gamle fyrtårn ved Cape Naturaliste. Her snører I vandreskoene og går langs den klippefyldte kyst til Yallingup. I løbet af dagen tilbagelægger I 14 km til fods i et roligt tempo med frokost undervejs. Nyd den friske havduft og havluft – og udsigten til havet … fra maj til oktober kan I spotte hvaler fra kysten, så hold øjne og øre åbne!

Forvent at være tilbage på Injidup Spa Retreat om eftermiddagen. Måske I trænger til en massage i spaen? Om aftenen har I privat kok, som laver mad til jer i jeres villa. 

Xl Australia WA Margaret River Wills Domain Lunch Walk Into Luxury

Skovtur ved Redgate Beach 

Dagens vandretur (dag 5) starter ved Redgate Beach og går ind i de utrolige karri-skove med træer, der er dobbelt så høje som Rundetårn. I nyder en lækker picnic på vejen, og før I har set jer om, har I tilbagelagt 13,5 km og ligger atter i jeres luksuriøse poolvilla. 

Om aftenen tilbereder en kok mad til jer og resten af gruppen, og I skal smage flere lokale vine fra Margaret River vinregionen.

Xl Australia Margaret River Vasse Felix Employee In The Vineyard

Mere vin på programmet 

I står op til den sidste morgen i jeres villa, skal den starte med en dukkert i poolen?

Morgenmaden er serveret, før I fortsætter til stranden Moses Rock, der især er populær blandt surfere. I begiver jer af sted på den sidste vandretur i Margaret River, der går 8 km fra Wilyabrup Sea Cliffs til vingården Wills Domain, hvor en velfortjent 4-retters frokost ledsaget af matchende vine venter.

Mætte, veltilpasse og rige på indtryk tager I tilbage til Injidup Spa Retreat for at hente jeres kufferter. Og bliver kørt tilbage til QT Perth i Perth for natten og ankommer omkring kl. 19.30.

Xl Australia WA Margaret River Walk Into Luxury Boranup Couple

XL Australia Barossa Valley Wineyards

I har smagt det bedste af Western Australia og skal nu smage det bedste af South Australia. I bliver hentet på QT Perth og køres til lufthavnen i Perth, hvor en lille flyvetur på knap tre timer bringer jer til Adelaide … dagens mål er dog ikke bylivet, men det verdenskendte Barossa Valley-vinområde! 

I lander i Adelaide Lufthavn, hvor I henter egen bil og kører de små 70 km til The Louise 5*. The Louise er en perle i vinlandet med gastronomi i verdensklasse omkranset af vinmarker. I har to nætter i en Vineyard Suite inkl. morgenmad.

XL Australia The Louise Exterior
Xl Australia SA The Louise Barossa Valley Seppeltsfield Suite Lounge
XL Australia The Louise Appellation Wine Bar & Terrace

Stedets restaurant Appellation er ikke bare den bedste i Barossa Valley, men en af de bedste grunde til at lægge vejen forbi The Louise! Vi booker gerne bord til jer.

Xl Australia SA The Louise Barossa Valley Pool View Sunset

XL Australia South Australia Barossa Valley St Hugo Chef In Garden

Barossa Valley er en af verdens mest anerkendte vinregioner, og der er selv sagt masser af smuk natur og GOD vin at smage. Traditionen for at producere vin går helt tilbage til 1800-tallet, hvor europæiske emigranter plantede de første vinstokke. I besøger i dag vingården St. Hugo, hvis historie går lige så langt tilbage – vinene er derefter, kraftfulde og elegante. 

Vi anbefaler, at I lader bilen stå på The Louise og i stedet tager en taxa, for der er vinsmagning på programmet. I bliver vist rundt på vingården St. Hugo, hører om vinlandets og vingårdens historie og nyder en 4-retters frokost.

XL Australia South Australia Barossa Valley St Hugo Food

Flinders Ranges Rawnsley Park Station (2)

I fortsætter rejsen mod nord gennem vinområdet Clare Valley til Flinders Ranges. I kan stoppe flere steder undervejs for frokost og kan forvente at køreturen samlet set tager ca. 4,5 time. Målet er Rawnsley Park Station 4* i Flinders Ranges, hvor I de følgende 3 nætter får en ægte outback-oplevelse!

I tjekker ind i en One Bedroom Luxury Eco Villa og har morgenmad inkluderet. Nyd den smukke udsigt til Wilpena Poind fra jeres terrasse og fald i søvn med kig til tusindvis af stjerner. 

Xl Australia SA Flinders Ranges Arkaba Homestead Jeep
Xl Australia SA Flinders Ranges Arkaba Homestead Lizard Animal
Rawnsley Park, Flinders Ranges

Guidet outback-tur i 4WD

Som en del af jeres ophold på Rawnsley Park Station skal I på en guidet tur i 4WD for at se flere af ikonerne og komme tæt på Australiens lige så ikoniske dyreliv. 

Værtsparret Julie og Tony har mange flere idéer til aktiviteter, så I kan altid spørge dem, hvis I vil opleve mere under jeres ophold.

I siger farvel til JW Marriott Mauritius og bliver kørt til lufthavnen. I bagagen har I en masse minder fra safari i Sydafrika og badeferie på Mauritius. Denne herlige kombination af dyreliv og daseliv.

Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Le Morne Beach Sunbeds

Morgenfly eller aftenfly?

Der er både morgenfly og aftenfly fra Mauritius til København. Tal med jeres rejserådgiver om, hvad der passer jer bedst. Vil I nå en ekstra tur i bølgerne og så lande i Danmark dag 14, eller vil I gerne hjem, når kufferten er pakket og lande samme dag i Danmark? Alt kan skræddersys til jeres ønsker.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Perth / Sydney-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • 2 nætter på QT Perth 4*, Perth. Deluxe King Room
 • Oplevelse: I byen med de lokale i Perth
 • 4-dages oplevelse: Vandring og poolvilla ved Margaret River
 • 1 nat på QT Perth 4*, Perth. Deluxe King Room
 • Indenrigsfly Perth-Adelaide
 • 6 dages billeje af 4WD, all inclusive, fra Adelaide Airport til Adelaide city
 • 2 nætter på The Louise 5*, Barossa Valley. Vineyard Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Vinsmagning og frokost i Barossa Valley
 • 3 nætter på Rawnsley Park Station 4*, Flinders Ranges. One Bedroom Luxury Eco Villa, inkl. morgenmad 
 • Guidet tur i 4WD fra Rawnsley Park Station
 • 2 nætter på Mayfair Hotel 4+*, Adelaide. Deluxe King Room
 • Oplevelse: Vingården som skaber Penfolds Grange
 • Oplevelse: I 4WD på Fleurieu Peninsula
 • Færge fra Cape Jervis til Penneshaw, Kangaroo Island
 • 4 dages leje af 4WD, standardforsikring, Kangaroo Island
 • 3 nætter på Stowaway Kangaroo Island 4+*, Kangaroo Island. The Nest, inkl. morgenmad og middag som I selv tilbereder
 • Indenrigsfly Kangaroo Island-Sydney
 • 3 nætter på Spicers Potts Point 5*, Sydney. King Luxe Room, inkl. morgenmad, pre-dinner drinks og kanapeer
 • Oplevelse: Privat rundvisning i Sydney Opera House
 • Visum til Australien (såfremt I har dansk pas)
Pris per person ved 2 voksne
Smagen af Australien
RejseperiodeDobbelt
01.03.22 ‑ 30.06.2283.000‑85.000
01.09.22 ‑ 30.11.2287.000‑89.000
01.03.23 ‑ 29.05.2387.000‑89.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestililngs- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, trandsport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Afrejse fra Danmark på torsdage i perioden fra marts til juni og fra september til november
 • Det er muligt at opgradere fra Premium Economy Class eller Business Class mod tillæg
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vores rejserådgiver ringer jer op efter aftale

33 320 320

Skriv til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.