• Penfolds Magill Estate - et ikon for australsk vin
  • Skønne vine og dejlig mad på Penfolds Magill Estate
  • Nyd den fantastiske tur omkring Margaret River i Western Australia
  • Kænguru familie på stranden. Kangaroo Island, Australien

Smagen af Australien

De største oplevelser krydret med unikke hoteller, vinsmagning og gourmet. 22 dage fra 80.500 kr.

Glæd jer til:

Vandring, poolvilla og gourmet i smukke Margaret River

Vinsmagning i særklasse i Barossa Valley og Adelaide Hills

Ægte outback-oplevelser i Flinders Ranges

Luksusvilla i uberørt natur på Kangaroo Island

Perth, Adelaide og Sydney inkl. rundvisning i Operahuset

Læs mere

Dette er rejsen for jer, der har rigtig god smag, når det kommer til kulturelle og kulinariske oplevelser. Udforsk storbyer, outback og vinland og bo på unikke hoteller, håndplukket for deres beliggenhed og gode sans for mad samt vin.

Unikke oplevelser i Australien

I har måske rejst i Australien før, men I har med garanti ikke oplevet Australien, som I kommer til på denne rejse. Over 22 dage kommer I vidt omkring og smager på det bedste af hele tre delstater fra Western Australia til South Australia til New South Wales. Gode indenrigsfly og egen bil/4WD flere steder gør, at I let kommer fra a til b med en følelse af frihed og tid til fordybelse undervejs. 

Smag på Perth og nyd livet i Margaret River

I starter i Western Australias hovedstad Perth, hvor I vænner jer til tidsforskellen og kommer med bag byens facade i selskab med en lokal byboer. I ser de små åndehuller og overraskelser, som kun lokale kender til og slutter dagen i skønt selskab med en god drink. 

Tre timers kørsel syd for Perth venter gudesmukke Margaret River, hvor I over fire dage skal nyde alt godt i livet. I bor i en stor poolvilla på Injidup Spa Retreat 5* og nyder – mellem dejlige vandreture til skov og strand – masser af gourmet og vin. En aften har I endda privat kok i villaen!

Vin, mad og mere vin i Barossa Valley

Barren er sat højt, og vi sænker den på intet tidspunkt. I South Australias største vinregion, Barossa Valley, skal I f.eks. nyde livet på The Louise 5*, hvis restaurant Appellation er den bedste i området. 

Sæt prikken over i’et med vinsmagning og 4-retters frokost på vingården St. Hugo. 

Villa i outbacken ved Wilpena Pound

South Australia er rig på kontraster. Det oplever I nu, når I tager fra det frodige vinland til Flinders Ranges, hvor ægte outback-oplevelser venter. I skal bo på Rawnsley Park Station 4* i en stor villa med udsigt til den ikoniske bjergkæde Wilpena Pound. Om dagen tager I på eventyr i 4WD med guide, der viser jer outbacken fra sine bedste sider. Om aftenen kan I sidde på verandaen, lade dagens indtryk forankre sig og senere falde i søvn med kig til tusindvis af stjerner.

Smag på Adelaide og fortsæt til Kangaroo Island

Kontrasterne i South Australia fortsætter med et kort besøg i Adelaide, hvor I smager på det farverige storbyliv og nyder vinsmagning samt 3-retters frokost på Penfolds Magill Estate. 

Jeres sidste stop i South Australia, men ikke sidste stop på rejsen, er Kangaroo Island. Mange flyver til øen fra Adelaide, men de går glip af det dramatiske område på halvøen Fleurieu Peninsula. I får til gengæld det hele med inkl. vinsmagning på vejen og sejler det sidste stykke.

Tosomhed i stor villa på Kangaroo Island

På Kangaroo Island får I egen 4WD og kører til jeres villa, der bogstaveligtalt ligger på en mark. Stowaway Kangaroo Island 4+* hedder stedet. I har ikke en nabo i miles omkreds, til gengæld har I storslåede udsigter, jacuzzi på terrassen, alskens komfort og et fyldt køleskab med lækre, lokale råvarer og vin. Så er det bare at lukke verden ude og nyde tosomheden … eller lukke den ind, når I har lyst. Kangaroo Island er trods alt spækket med storslåede naturoplevelser og dyreliv. 

Sydney, en af verdens smukkeste byer

Det sidste stop på jeres rundrejse i Australien er en af verdens smukkeste storbyer, nemlig Sydney i delstaten New South Wales. Det eneste, der er fastlagt i Sydney, er, hvor I skal bo samt privat rundvisning i danske Utzons mesterværk; Operahuset. Det hyggelige boutiquehotel Spicers Potts Point 5* bliver jeres base, og I har gåafstand til alle byens ikoner.

Alle rejser skræddersyes til jeres ønsker og behov. Vil I have flere oplevelser undervejs? Flere dage? Fortæl os om jeres drømme, så sørger vi for, at I får en uforglemmelig rejse.

Program

Dag 1-2
Kurs mod Australien

Mærk Perth fra rooftopbarens terrasse, QT Perth, AustralienI rejser fra Danmark på dag 1 og ankommer til Western Australias hovedstad Perth på dag 2. Her bliver I hentet og kørt til det New Yorker-inspirerede designhotel QT Perth 4*. Hotellet overrasker i alt fra design til gourmet og stemning. Og så er beliggenheden helt perfekt. I skal nærmest kun krydse gaden, så finder I Murray Street Mall, mens Botanisk Have, Swan River og mange flere venter i gåafstand. 

I har to overnatninger i et Deluxe King Room.

Dag 3
I byen med de lokale i Perth

Livlig udendørs restaurant i PerthDer er masser at opleve i Perth, men hvorfor følge guidebøgernes anbefalinger, når en lokal beboer kan vise jer det ægte Perth? 

Jeres ”guide” tager jer med gennem byen til de små åndehuller, overraskelser og levende historier. Præcis, som hvis I skulle vise jeres egen by frem for venner på besøg. Dagen slutter med en drink i farverige Northbridge. Men det behøver selvfølgelig ikke at være den sidste…

Dag 4-7
Vandring og poolvilla ved Margaret River

One Bedroom Villa på Injidup Spa Retreat, Margaret River, Western AustraliaI bliver hentet på QT Perth omkring kl. 7.30 om morgenen og sætter kurs mod syd til Margaret River, hvor I skal tilbringe tre nætter på Injidup Spa Retreat 5* i en stor, lækker villa med pool og udsigt til Det Indiske Ocean. De næste par dage handler livet om balance. Balance mellem afslapning og forkælelse – og vandreture i det spektakulære kystområde, som I befinder jer i. 

Faktisk er naturen i Margaret River så smuk, at I vandrer de sidste 5,5 km langs kysten til hotellet. Bagagen bringes naturligvis hele vejen, så I bare skal pakke en lille turrygsæk med vand, solcreme og badetøj. Har I lyst, kan I nemlig tage en dejlig svømmetur på vejen. Frokosten serveres undervejs som picnic. 

Resten af dagen er jeres, og I kan glæde jer til en udsøgt middag med tilhørende lokale vine om aftenen.

Sugarloaf Rock i Naturaliste egnen nær Margaret River i Western AustraliaKlippekysten ved Yallingup

I dag går turen med bil til det gamle fyrtårn ved Cape Naturaliste. Her snører I vandreskoene og går langs den klippefyldte kyst til Yallingup. I løbet af dagen tilbagelægger I 14 km til fods i et roligt tempo med frokost undervejs. Nyd den friske havduft og havluft – og udsigten til havet … fra maj til oktober kan I spotte hvaler fra kysten, så hold øjne og øre åbne!

Forvent at være tilbage på Injidup Spa Retreat om eftermiddagen. Måske I trænger til en massage i spaen? Om aftenen har I privat kok, som laver mad til jer i jeres villa. 

Nyd en picnic i skovene omkring Margaret River i Western AustraliaSkovtur ved Redgate Beach

Dagens vandretur (dag 5) starter ved Redgate Beach og går ind i de utrolige karri-skove med træer, der er dobbelt så høje som Rundetårn. I nyder en lækker picnic på vejen, og før I har set jer om, har I tilbagelagt 13,5 km og ligger atter i jeres luksuriøse poolvilla. 

Om aftenen tilbereder en kok mad til jer og resten af gruppen, og I skal smage flere lokale vine fra Margaret River vinregionen.

Få frokost og vinsmagning på Wills Domain under gourmetvandreturen ved Margaret RiverMere vin på programmet

I står op til den sidste morgen i jeres villa, skal den starte med en dukkert i poolen?

Morgenmaden er serveret, før I fortsætter til stranden Moses Rock, der især er populær blandt surfere. I begiver jer af sted på den sidste vandretur i Margaret River, der går 8 km fra Wilyabrup Sea Cliffs til vingården Wills Domain, hvor en velfortjent 4-retters frokost ledsaget af matchende vine venter.

Mætte, veltilpasse og rige på indtryk tager I tilbage til Injidup Spa Retreat for at hente jeres kufferter. Og bliver kørt tilbage til QT Perth i Perth for natten og ankommer omkring kl. 19.30.

Dag 8
Afslapning og vinsmagning i Barossa Valley

The Louise, Barossa ValleyI har smagt det bedste af Western Australia og skal nu smage det bedste af South Australia. I bliver hentet på QT Perth og køres til lufthavnen i Perth, hvor en lille flyvetur på knap tre timer bringer jer til Adelaide … dagens mål er dog ikke bylivet, men det verdenskendte Barossa Valley-vinområde! 

I lander i Adelaide Lufthavn, hvor I henter egen bil og kører de små 70 km til The Louise 5*. The Louise er en perle i vinlandet med gastronomi i verdensklasse omkranset af vinmarker. I har to nætter i en Vineyard Suite inkl. morgenmad.

Nyd en middag i den anerkendte Restaurant 'Appellation' på The Louise, Barossa Valley, AustralienStedets restaurant Appellation er ikke bare den bedste i Barossa Valley, men en af de bedste grunde til at lægge vejen forbi The Louise! Vi booker gerne bord til jer.

Dag 9
Vinsmagning og frokost på St. Hugo

Køkkenchefen henter friske krydderurter på St. Hugo i Barossa valley, South AustraliaBarossa Valley er en af verdens mest anerkendte vinregioner, og der er selv sagt masser af smuk natur og GOD vin at smage. Traditionen for at producere vin går helt tilbage til 1800-tallet, hvor europæiske emigranter plantede de første vinstokke. I besøger i dag vingården St. Hugo, hvis historie går lige så langt tilbage – vinene er derefter, kraftfulde og elegante. 

Vi anbefaler, at I lader bilen stå på The Louise og i stedet tager en taxa, for der er vinsmagning på programmet. I bliver vist rundt på vingården St. Hugo, hører om vinlandets og vingårdens historie og nyder en 4-retters frokost.

Dag 10-12
Villa i Flinders Ranges

Rawnsley Park Station 4*, Flinders Range, South AustraliaI fortsætter rejsen mod nord gennem vinområdet Clare Valley til Flinders Ranges. I kan stoppe flere steder undervejs for frokost og kan forvente at køreturen samlet set tager ca. 4,5 time. Målet er Rawnsley Park Station 4* i Flinders Ranges, hvor I de følgende 3 nætter får en ægte outback-oplevelse!

I tjekker ind i en One Bedroom Luxury Eco Villa og har morgenmad inkluderet. Nyd den smukke udsigt til Wilpena Poind fra jeres terrasse og fald i søvn med kig til tusindvis af stjerner. 

oplev KÆNGURUER, EMUFLOKKE OG WALLABIES ved Rawnsley Park Station Guidet outback-tur i 4WD

Som en del af jeres ophold på Rawnsley Park Station skal I på en guidet tur i 4WD for at se flere af ikonerne og komme tæt på Australiens lige så ikoniske dyreliv. 

Værtsparret Julie og Tony har mange flere idéer til aktiviteter, så I kan altid spørge dem, hvis I vil opleve mere under jeres ophold.

Dag 13
Fra outback til metropol

Adelaide ligger i delstaten South AustraliaNyd en rolig morgen på Rawnsley Park Station og pak så bilen. I dag lægger I nemlig den røde outback bag jer til fordel for storbyliv i Adelaide. Køreturen tager fem timer i et stræk, men tag jer god tid til at strække benene og nyde en frokost undervejs, slå gerne et smut via Clare Valley. 

Lobby område på Mayfair Hotel, AdelaideVel fremme i Adelaide afleverer I bilen og tjekker ind på Mayfair Hotel 4+ i et Deluxe King Room for to nætter. Hotellet oser af historie, stil og stemning – og restauranterne er derefter. Spis aftensmad her eller besøg en af de mange restauranter i nærområdet.

Dag 14
Oplev vingården, der skaber Penfolds Grange

Kom i kælderen på Penfolds Magill Estate på rejser til AustralienI dag står atter i vinens tegn, når I besøger Penfolds Magill Estate i Adelaide Hills. Vingården producerer australske vine med Penfolds Grange i førerfeltet. Bliv klogere på vingårdens historie, kom med i vinkælderen og smag på de gode vine inkl. 3-retters frokost.

Dag 15
Vin, kyster og kurs mod Kangaroo Island

I 4WD på Aldinga Beach på Fleurieu Peninsula - halvø i Southern AustraliaPak kufferterne for nu bliver det vildt i ordets bedste betydning, I skal nemlig til Kangaroo Island, som er kendt for naturen og ikke mindst de rige dyreliv. I kunne selvfølgelig flyve direkte til øen, men så går I glip af en af Australiens kønneste kystruter, vinområdet Mclaren Vale med ikoniske d’Arenberg, og hele den betagende halvø, Fleurieu Peninsula. 

Kort sagt; det vil I ikke gå glip af! Nyd morgenmaden på Mayfair Hotel i Adelaide, før I bliver hentet og drager ud på dagens eventyr i 4WD med Cape Jervis som mål. Udflugten tager otte timer med frokost, vinsmagning og storslåede udsigter undervejs samt ikke mindst en engageret guide.

Oplev og nyd naturen omkring Stowaway, Kangaroo Island, AustralienSejl til Kangaroo Island

I sejler fra Cape Jervis til Penneshaw på Kangaroo Island, hvor I henter den 4WD, som skal bringe jer rundt på øen de næste dage. Herfra kører I selv til Stowaway Kangaroo Island 4+*, der består af to villaer midt i uberørt kystnatur uden en nabo i miles omkreds. I skal bo i den ene; The Nest. 

Morgenmad på sengen hos Stowaway, Kangaroo Island, AustralienHer har I tre nætter – og der er sørget for morgenmad og middag, som I selv tilbereder på den store Webergrill på dækket, så bliver det ikke mere australsk, BBQ ledsaget af den lokale Shiraz.

Dag 16-17
Forkælelse eller udflugter?

Prøv jeres udendørs spa med skøn udsigt på Stowaway, Kangaroo Island, AustralienI sætter helt selv tempoet på Kangaroo Island. Stå op når I har lyst, nyd det rolige liv, stilheden, naturen og ikke mindst hinanden. Værtsparret sørger for, at jeres køleskab er fyldt op med gode, lokale råvarer og vin, som let og hurtigt kan blive til udsøgte retter. I har jacuzzi på terrassen og kun en kort køretur til strand. 

Træk stikket fra omverdenen, hvis I har lyst. Og sæt det i igen, når det passer jer. Det er kort sagt temaet for jeres ophold. 

Over alt på Kangaroo Island finder I natur, der overrasker. Dyrelivet er derefter, og I kan både møde kænguruer, wallabies, koalaer, søløver og sæler. Vin dyrkes også på Kangaroo Island, ligesom de laver en velrenommeret gin. Skal vi arrangere gin-smagning i jeres villa for jer?

 
Dag 18
Fra Kangaroo Island til Sydney

Velkommen til Spicers Potts Point i Sydney!Det kan være svært at sige farvel til The Nest, men jeres rundrejse i Australien er langt fra færdig og helt andre oplevelser venter på jer i New South Wales hovedstad, Sydney. I flyver dertil fra Kingscote på Kangaroo Island. 

Vel fremme tjekker I ind på det hyggelige boutiquehotel Spicers Potts Point 5* i et King Luxe Room (inkl. morgenmad, pre-dinner drinks og kanapeer). Hotellet er nyt, designet i en gammel victoriansk bygning med masser af lys, stemning og farver.

Dag 19-20
Oplev Sydney og tag på rundvisning i Operahuset

Operahuset i Sydney i skumringen, AustralienSydney er en af verdens smukkeste storbyer. Rundt om hvert et gadehjørne venter en ny hyggelig café, og her er masser af grønne parker og shoppingmuligheder. 

Dag 19 og 20 er helt jeres egne. Det eneste I skal, er at afsætte en times tid til privat rundvisning i Sydney Opera House, der kan nås på en halv time til fods fra Spicers Potts Point. Så kan I jo altid fortsætte til Sydney Harbour Bridge eller den botaniske have.

Sejl rundt i Sydney Harbour om bord på en 40 fods lang yachtTal med jeres rejserådgiver, hvis I vil have flere unikke oplevelser i Sydney. Måske sejltur i en luksuriøs, privat yacht med frokost på vandet kunne friste?

Dag 21-22
Tid til at rejse hjemad

The Rocks bydelen i Sydney med Sydney Harbour Bridge i baggrundenI har god tid til at nyde den sidste dag af jeres Australien-rejse, for flyet afgår først om aftenen. 

Ankomst i Danmark på dag 22.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Smagen af Australien
RejseperiodeDobbelt
01.10.20 - 30.11.2080.000-82.000
01.03.21 - 30.06.2180.000-82.000
01.09.21 - 30.11.2183.000-85.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestililngs- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, trandsport og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Afrejse fra Danmark på torsdage i perioden fra marts til juni og fra september til november
  • Det er muligt at opgradere fra Premium Economy Class eller Business Class mod tillæg, se mere her

Extra info