XL Australia Saffire Freycinet Lodge Deck 1
Tasmanien, Australien

Saffire Freycinet

Hotel på Tasmanien i særklasse - fra udsigt til service og arkitektur

Særklasse er ikke bare et stort ord, når vi skal beskrive Saffire Freycinet. Dette unikke hotel på Tasmanien høster hædersbevisninger på stribe for enestående luksus. Service, gastronomi, arkitektur og udsigt er simpelthen i en kategori for sig!

Det burde være alle gæster på Saffire Freycinet på Tasmanien forundt at se hotellet fra luften. Herfra ligner det gigantiske svungne tag over restaurant, lounge og lobby nemlig en kæmpe rokke. Den store trækonstruktion er dog ikke mindre imponerende indefra. 

Kombinationen af stål, træ, designermøbler og de enorme vinduespartier giver et sug i maven. Nyd den fænomenale udsigt over bugtens lange strand, Freycinet National Park og de markante bjergtoppe The Hazards. Lige nedenfor ligger jeres suite ... I er klar til at få nøglen. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Smukke suiter med fantastisk udsigt

Saffire Freycinet på Tasmanien har blot 20 suiter, så her er fred og ro af libitum. Uanset hvilken type suite, I vælger, vil I nyde den gennemførte indretning. Et stilrent design med stor brug af træ, fine tekstiler, afstemte farver og kæmpe glaspartier, der lukker den formidable natur ind. 

De rene linjer blødes op af den store seng og siddeområdets sofa med bløde puder, så indtrykket af komfort og total afslapning står tilbage. 

Alle suiter har en privat terrasse, hvorfra I kan nyde naturen, et glas vin, en god bog og hinanden. Og ikke mindst nyde, at I besluttede at komme hertil. Vælg mellem følgende suiter:

 

  • Luxury suite på 80 m2. Nogle gange er det mindste alt rigeligt
  • Signature suite på 96 m2 med større opholdsområde/lounge
  • Private pavillions på 140 m2 med spiseområde, køkkenfaciliteter og lille plunge pool

Gastronomi og vine - også i særklasse

På Saffire Freycinet ligger Tasmaniens måske mest eksklusive restaurant Palate, hvor både mad og vine er inkluderet. Her fremtrylles flerretters menuer og vidunderlig a l a carte baseret på lokale råvarer - ikke bare for at støtte det lokale, men fordi det er friskt og i absolut bedste kvalitet. Alt lader til at have en lokal forbindelse. Kød og grønt fra en gård nede ad vejen. Forrygende vine fra en vingård i nabolaget. Fisk og skaldyr, der er hentet fra havet samme dag. Velbekomme.

Aktiviteter på Saffire Freycinet

Saffire Freycinet ligger som nævnt med udsigt over Freycinet National Park, der allerede i 1916 blev erklæret nationalpark, og derfor har levet et beskyttet liv siden med bl.a. et rigt dyre- og fugleliv til følge. 

Her er skønne vandreruter, og I kan sejle i kajak på bugterne, tage på større sejlture i båd, besøge den lokale østersfarm eller vingård og gå tur langs de smukke strande inkl. Wineglass Bay. Mange aktiviteter er inkluderet.

Endelig kan I nyde en tur i den smukke spa, en yogaklasse, slappe af i hængekøjen i gårdhaven på jeres værelse eller bare falde i staver, mens I skuer ud over natursceneriet. Kort sagt: Lav så meget eller lidt, I har lyst til, og nyd hvert sekund.

XL Australia Saffire Freycinet Tasmania Complimentary Marine Farm Experience 1
XL Australia Saffire Freycinet Tasmania Luxury Suite
XL Australia Saffire Freycinet Tasmania BBQ Lunch
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.