Xl Australia Sal Salis Ningaloo Reef WA Tents Night Sky
Cape Range National Park, Australien

Sal Salis

9 luksustelte mellem outback og koralrev

På sandklitterne oven for Ningaloo Reef i Western Australia ligger luksuscampen Sal Salis med blot 9 telte. Til den ene side er et af verdens største koralrev med hvalhajer og pukkelhvaler. Til den anden outbacken med spektakulære kløfter.

Luksus behøver ikke være guldvandhaner og butlere med hvide handsker. Nogle gange er luksus en følelse. Dér, hvor unik beliggenhed suppleres af en lige så unik stemning. Sådan et sted er Sal Salis ved Ningaloo Reef.

Koralrev, hvalhajer og pukkelhvaler

Lad os starte med at gå hen over klitterne mod vandet. Det 280 km lange koralrev Ningaloo Reef begynder få meter ude, og her er alt, hvad I kan drømme om af farverige fisk og koraller. Sejl evt. i kajak til Blue Lagoon, der er et 5 m dybt naturskabt "akvarium" med store stimer af fisk, revhajer og skildpadder. 

Fra april til juli er det sæson for havets største fisk, hvalhajen, som I kan svømme med. Senere fra juni til november kommer en anden af havets kæmper forbi på sin store migration, nemlig pukkelhvalen.

Outbackens kløfter i Western Australia

På land er Sal Salis perfekt beliggende for udflugter i Cape Range National Park, der har spektakulære kløfter og et rigt dyreliv med emuer, varaner, røde kænguruer og deres langhårede fætre ruros (wallaroos). Dyrelivet er så rigt, at det er forbudt at køre her efter mørkets frembrud for at beskytte dyrene. 

Xl Australia Sal Salis Ningaloo Reef WA Hammock Sunset
Xl Australia Sal Salis Ningaloo Reef WA Sunset Drink People Deck
Xl Australia Sal Salis Ningaloo Reef WA Sunset Over Tent
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Luksustelte mellem outback og rev i Western Australia

Her på strandens klitter kunne der godt være bygget et luksushotel med det hele, men i stedet er her blot 9 safaritelte med terrasse, store senge og toilet. Campingliv tilsat god komfort, så I nyder at være i ét med naturen. 

De 9 luksustelte på Sal Salis ligger, så de glider ind i naturen, og hele lejren kører på solenergi. Alle telte står på en platform af træ, så I får optimal udnyttelse af havets brise. Her er badeværelse med toilet og vifte i loftet, men ingen tv, minibar eller larmende aircondition. Af samme grund holder lejren lukket i den australske sommer, hvor det er for varmt. Ferie på Sal Salis sker i det danske sommerhalvår. 

Alle telte på Sal Sallis har plads til en ekstra opredning. Et enkelt telt har udvidet overdækket terrasse med plads til 2 ekstra personer, der kan sove i hængekøjer.

Ring og hør priser

Tal med jeres rejserådgiver om Sal Salis campen og hør, hvordan I kan få skræddersyet en rejse, der går hertil.

Sundowners, hygge og fælleskab

På Sal Salis kan I tage på udflugt med guide både på revet og i outbacken. Senere sørger personalet for hyggen med sundowners og lækre canapeer. De kan indtages på toppen af Cape Range eller på sandklitterne, mens I nyder solnedgangen sammen med de få andre gæster. 

Det er et af de tidspunkter, hvor I virkelig nyder at være på rejse til Australien. Og tidspunktet, hvor I glæder jer til, hvad kokken på Sal Salis har kreeret denne dag. Lokale råvarer med særlig fokus på alt godt fra havet akkompagneres af de bedste vine fra Western Australia. Og alt er inkluderet. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.