XL Australia Hotel Spicers Peak Lodge Scenic Rim Bushwalk
Queensland, Australien

Spicers Peak Lodge

Luksuriøse suiter og gastronomi

På Spicers Peak Lodge ligger verden for jeres fødder. Vandreture i Main Range National Parks uendelige naturscenerier krydres med gastronomi, luksus og spabesøg.

116 km fra Brisbane i Queensland åbner Main Range National Park for storslåede naturscenerier med forrevne bjerge, regnskov, eukalyptusskove, kløfter, uendelige udsigter og vandfald som 40 m høje Queen Mary Falls. Nationalparken, der er på 304 km2, har et rigt fugleliv, og der skulle være gode chancer for at høre hyggelig kvækken - her er nemlig 34 arter frøer! Ude i denne vidunderlige natur ligger Spicers Peak Lodge. 

Guddommelig smuk beliggenhed

Spicers Peak Lodge ligger intet mindre end guddommeligt smukt. Lodgen er anlagt på en bjergtop i en skovrydning, så der kun er lodgen og det græssende kvæg på markerne omkring jer. I har en blændende udsigt mod bjergene, er langt fra hverdagen og omfavnet af natur og luksus.

Ægte lodgestemning på Spicers Peak Lodge

Spicers Peak Lodge er bare umådeligt lækker. Simpelthen. Den hyggelige lounge med de store natursten omkring ildstedet, gulvene af genbrugstømmer og de kæmpe glasarealer, der lukker naturen ind, sætter stemningen. Værelserne følger trop med smuk og stilfuld indretning, hvor man bare har det rart. Det store udsigtsdæk med solstole og den smukke pool fuldender indtrykket. Gennemført lodgestemning i alt.   

XL Australia Hotel Spicers Peak Lodge Scenic Rim Swimming Pool
XL Australia Hotel Spicers Peak Lodge Lounge
XL Australia Hotel Spicers Peak Lodge Pool View
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Gastronomi på Spicers Peak Lodge

Alle måltider er inkluderet, når I bor på Spicers Peak Lodge. Og der er noget at se frem til. Lodgens restaurant er prisbelønnet for sin udsøgte gastronomi, der baserer sig på det moderne australske køkken. Der benyttes meget lokale råvarer. Meget af det grønne kommer fra lodgens egen køkkenhave.

Suiter på Spicers Peak Lodge

Der er 13 suiter på Spicers Peak Lodge, hvor Nyhavn Rejser anbefaler Lodge Suite på 34 m2 eller Lodge Spa Suite på 38 m2. Her er også selvstændige lodge suiter med 1 og 2 soveværelser, jacuzzi på balkonen i højde med eukalyptustræerne trækroner mm, hvis I ønsker den ultimative oplevelse. 

Alle værelser har balkon eller terrasse, og de er indrettet smukt med afstemte farver, marmorbadeværelser, king size senge, Nespresso kaffemaskine og gratis Wi-Fi. 

Aktiviteter i Main Range National Park

Selv om Spicers Peak Lodge er klar til at forkæle jer fra morgen til aften, skal I ud i naturen på mountainbike, i 4WD og på vandreture ad de mange gode ruter af kortere eller længere varighed og i forskellige sværhedsgrader.  Lodgen er opkaldt efter nationalparkens vartegn, det 1.205 m høje forrevne bjerg Spicers Peak. Der er guidede vandreture til toppen af bjerget, hvis I har mod på det.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.