Xl Tasmania Henry Jones Art Hotel Luggage
Hobart, Tasmanien, Australien

The Henry Jones Art Hotel

Rå pakhusstemning og forfinet bohèmestil

The Henry Jones Art Hotel i Hobart, Tasmanien er på samme tid betagende historie og sitrende nutid. Det gamle pakhus blev bygget på havnefronten af straffefanger, men er i dag tranformeret til et hip oase fuldt med kunst og bohèmestemning.

The Henry Jones repræsenterer på bedste vis hele den fantastiske udvikling, som de historiske kvarterer ved havnen i Hobart, Tasmanien har været igennem. Engang et kvarter i forfald, nu et energifyldt centrum for det moderne liv.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Hotel i Hobart med enestående stemning

The Henry Jones Art Hotel er fordelt på to bygninger på havnefronten i Hobart. The Henry Jones og IXL Jam Factory. Mellem dem er en overdådig gårdhave, der binder det hele sammen.

Det gamle pakhus i Hobart har altså kunnet skrive marmeladefabrik på sit visitkort, men i dag står der førsteklasses hotel. Indretningen er rå og i bogstavelig forstand ind til kernen med blottet murværk og træværk, så man virkelig fornemmer bygningens konstruktioner og styrke.

Man kan nemt forestille sig, hvordan straffefangerne har udhugget og stablet sandsten på sandsten og løftet det tunge tømmer på plads. The Henry Jones Art Hotel griber samtidig stemningen fra kvarterets mange gallerier og restauranter i en skøn kunstnerisk og dekadent stil.

Værelser og suiter på The Henry Jones Art Hotel

The Henry Jones Art Hotel har 56 værelser, der alle er forskellige. Nogle har udsigt til havnen, andre til den store gårdhave. Der er gratis Wi-Fi, minibar, tv, kaffe-/tefaciliteter, aircondition, Blue Ray-afspiller, sikkerhedsboks og alt, hvad I ellers kan forvente lige til skrivebord, sofa og strygejern.  

Værelserne spænder fra de smukke standard værelser på 27 m2, som er alt andet end standard, til kæmpe suiter i to etager og med flere soveværelser. 

Restaurant på The Henry Jones Art Hotel

The Henry Jones Art Hotel har flere restauranter. I nabobygningen IXL Building ligger Peacock and Jones indrettet som den gamle fabrik med historiske fotos på væggen til at fuldende stemningen. Landscape Restaurant and Grill er fine dining, hvor kulinariske tilbud nydes i en indretning præget af et vovet miks af mørk dekadence og klassiske landskabsmalerier.

The Lounge er som et galleri, hvor I kan nyde morgenmad og senere drinks, vin og snacks. Skal det være helt afslappet eller måske bare en kop kaffe, er stedet Jam Packed Café, og det hele kan så starte eller slutte i Cockktail Bar. Velbekomme.

Xl Tasmania Henry Jones Art Hotel Exterior
Xl Tasmania Henry Jones Art Hotel H Jones Suite
Xl Tasmania Henry Jones Art Hotel Courtyard
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.