XL Australia NSW Sydney Hotel The Old Clare Hotel Rooftop Pool&Bar1
Sydney, Australien

The Old Clare Hotel

Hipt art deco hotel

I Chippendale i Sydney skyder cafeer og gallerier frem overalt som tegn på en ny æra for den gamle bydel. Her holder The Old Clare Hotel fast i sine rødder og fanger samtidig den nye tid, så det står som perlen blandt hoteller i Chippendale.

Allerede når I ankommer, fortæller arkitekturen i den smukke buede hjørnebygning, at der venter unikke oplevelser indenfor. Og The Old Clare Hotel skuffer ikke. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restaurant Automata

Lige ved The Old Clare Hotel ligger et godt eksempel på Chippendales kreative og studentikose liv, nemlig madgaden Spice Alley med restauranter og cafeer, hvor I kan spise for få penge. (Husk kreditkort, de tager ikke kontanter). Typisk for Sydney er her repræsenteret adskillige asiatiske landes køkkener.  

Skal sulten stilles på et væsentligt højere niveau, kan I dog blive på The Old Clare Hotel. Her finder I nemlig Automata, der hører til bydelens, ja, hele Sydneys mest hippe restauranter. 2 etager med rå indretning, langborde og berømmede tasting menus.

Værelser, pool og bar

The Old Clare har en række værelseskategorier fra store suiter i to etager til standardværelserne ”Connell rooms” – selv om intet nu er standard på The Old Clare Hotel. 

I er inviteret med til festen, og I kan passende starte i den gamle art deco bar, der er hotellets hjerte. Eller hvorfor ikke hoppe i poolen på den skønne tagterrasse?

God beliggenhed i Sydney

The Old Clare hotel ligger godt for oplevelser i Sydney. Nabolaget har masser at byde ind med, og I er i gåafstand til centrum, Darling Harbour og Surrey Hills.

Hipt art deco hotel i Sydney

Hotellet fordeler sig over to bygninger, der er bundet sammen af et råt trappetårn i glas. I bliver budt velkommen i den farverige art deco reception, og overalt bliver I overrasket af skønne detaljer. 

Indretningen, der blev skabt efter en omfattende renovering, har nogle steder krævet mod. Forfald fremstår pludselig som hip inspiration i kontrast til moderne linjer, der igen udfordres af gamle barberstole, operationslamper og danske møbelklassikere i skøn forening. Designerne har haft en fest.

I er inviteret med til festen, og I kan passende starte i den gamle art deco bar, der er hotellets hjerte. Eller hvorfor ikke hoppe i poolen på den skønne tagterrasse?

XL Australia NSW Sydney Hotel The Old Clare Hotel Foyer
XL Australia NSW Sydney Hotel The Old Clare Hotel The Clare Bar
XL Australia NSW Sydney Hotel The Old Clare Hotel Linkway
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.