XL Australia Vibe Hotel Darwin Waterfront Wave Pool
Darwin, Australien

Vibe Hotel Darwin Waterfront

Førsteklasses hotel med perfekt beliggenhed i Darwin

Vibe Hotel Darwin Waterfront i Australiens Northern Territory  ligger lige ved Darwins "hot-spot" med stort set alle byens faciliteter inden for gåafstand.

Hotellet blev indviet i marts 2009, og byder på alle moderne bekvemmeligheder, man kan forvente af et godt 4* hotel. Det er indrettet med lyse og maritime farver. Personalet er venlige og imødekommende og atmosfæren afslappet! Der er restaurant, bar, gym, pool med videre.

Med udgangspunkt på The Vibe Hotel Darwin Waterfront har I alle byens attraktioner inden for gåafstand, f.eks. Darwin Wharf Precinct, der ligger 10 minutters gang fra centrum, og er en god slentretur specielt ved solnedgangstid. Fish & Chips findes ikke bedre andre steder.

Spændende oplevelser

I Fannie Bay finder I "Museum & Gallery of the Northern Territory". Her er løbende udstillinger med aboriginal kunst, en fortælling om orkanen Tracy's ulykkelige ødelæggelser, flora og fauna og, ikke mindst den udstoppede 5 meter lange krokodille "Sweetheart".

Er man i Darwin en torsdag eller søndag aften fra kl.1700 i den tørre periode fra april til oktober, er Mindil Beach Sunset Market en farverig og sjov oplevelse. Udover salgsboder, findes det meste af det asiatiske spisekammer her.

Er man mere til det bizarre, så prøv i boden "Roadkilled" - "you kill, we grill" der både kan klare kænguru, slanger, krokodille, kvæg, hund og mere utænkeligt. De lokale medbringer selv camping sættet og nyder herfra virvaret af bekendte og turister og naturligvis solnedgangen over Mindil Beach.

XL Australia Vibe Hotel Darwin Waterfront Lobby 4
XL Australia Vibe Hotel Darwin Waterfront Guest Room View
XL Australia Vibe Hotel Darwin Waterfront Outdoor Pool 2
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.