Xl Australia Queensland Fraser Island Champagne Pools Ocean People
Oplevelse i Australien

2 dage på verdens største sandø

Tid til at møde de lokale delfiner

Vilde delfiner. Tæt regnskov. Kyster i magiske farver. Dingoer og papegøjer. Ferskvandssøer til badeture og uendelige strande til køre- og gåture. Oplev verdens største sandø, Fraser Island, på 2 dages udflugt.

Queensland er kendt for skønne tropiske strande. At skulle besøge verdens største sandø ud for Queenslands kyst giver derfor med det samme billeder på nethinden af skønne badeture i turkisblåt vand. I skal også nok komme ud at bade, men ikke i havet. Der er strøm, og nogle af de lokale fisk har mange tænder. Men så er det også slut med at fokusere på begrænsninger for denne udflugt. Der er så meget, I skal  opleve!
Det kan I se frem til

Program

Dag 1: Delfiner, farvet sand og 75 mile beach 

I bliver hentet på jeres hotel og kører mod båden til Fraser Island. Allerede på vejen får I den første oplevelse. 

Morgenmad til de vilde delfiner

I Tin Can Bay kommer vilde delfiner til morgenmad kl. 8. Vi søger normalt ikke fodring af vilde dyr, men her startede det med, at fiskerne rensede dagens fangst. Det så delfinerne som en billig anretning.

Fiskerne blev færre, men delfinerne var blevet vænnet til maden, og da turisterne kom til for at se sceneriet, valgte de lokale at fortsætte det. Der er dog strenge regler for fordringen. I må ikke røre! 

Oplevelser på Fraser Island

Fra enden af Rainbow Beach sejler I til den 123 km lange Fraser Island. Hvor de inde på fastlandet er glade for deres Four Mile Beach, har Fraser Island Seventy Five Mile Beach! Sand, sand og atter sand. I kører en tur ad den i 4WD.

Inde på øen står regnskoven tæt og gennemskåret af små bække. I svømmer en tur i den ene af dem, Eli Creek. Tæt herpå ser I det forunderlige naturfænomen Coloured Sands, hvor sandklinterne står i magiske farver, og I besøger det gamle skibsvrag, Maheno, som en storm bragte op på stranden i 1935. 

Dingoer og papegøjer på Fraser Island

Fraser Island har også et rigt fugleliv med bl.a. grønne papegøjer, som I nok skal høre, men ikke nødvendigvis se. I kan møde den vilde hund, dingoen, der for 6-10.000 år siden var en tamhund i Asien og kom til øen med aboriginerne.

I løbet af dagen får I en dejlig frokost, der er aftensmad på Satiny Bar & Bistro i Happy Valley midt på østkysten af Fraser Island, hvor I også overnatter. 

Dag 2: Gåtur i regnskoven og smuk svømmetur

I skal selvfølgelig også udforske regnskoven på Fraser Island. I kommer på en guidet gåtur ind i vildnisset. Det virker uforståeligt, at sand kan understøtte en sådan frodighed. 

Svømmetur i Lake McKenzie

Regnskovens mange bække skaber også mange søer. På Fraser Island er flere end 100 ferskvandsøer at svømme i med Lake McKenzie som juvelen. Det skal I prøve.

Jeres kamera kommer på overarbejde her, når I skal fastholde mindet om hvidt, blødt sand og krystalklart vand, der stråler i azurblå nuancer.

Efter en enkel frokost går turen tilbage til fastlandet, hvor I bliver kørt tilbage til jeres hotel.

Xl Australia Queensland Fraser Island Eli Creek Couple Wading In Creek
Xl Australia Queensland Fraser Island Rainbow Beach Many Sand Colours
Xl Australia Queensland Fraser Island Tin Can Bay Feeding Dolphins
Team Australien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.