Xl Australia Victoria Great Ocean Road 12 Apostles Walk Beach
Oplevelse i Australien

3 dage med vin og vandring på Great Ocean Road

Spektakulære vandreture ved De Tolv Apostle med fast base på hyggelig lodge

Dette er en af de smukkeste naturoplevelser, I kan få I Australien, hvor I er aktive ude på vandrestierne langs Great Ocean Road, uden at I går på kompromis med jeres hang til god mad, gode vine og velfortjente fodbade.

Ved The Great Ocean Road i Victoria, rejser klipperne rejser sig lodret af havet. Bølge efter bølge slår ind mod klipperne, der kæmper hårdnakket imod, og ude i vandet står enkeltstående klipper, De 12 Apostle, som fremskudte bastioner og vidnesbyrd om, hvor landet en gang gik til.

3 spektakulære dage ved et af Australiens ikoner

Det er dette forrygende skue, I forkæles med, når I snører vandreskoene på 3 dages tur til Great Ocean Road. I ser det fra vandrestier ad strande, over klipper og gennem skove og oplever det endda også fra luften, når I flyver i helikopter over sceneriet. 

Nye gåture hver dag. Samme lodge

Hver dag byder på nye, smukke og meget forskellige vandreture i en gruppe på maksimalt 10 personer plus en vidende og engageret guide. Strækningerne er fra 7 til 17 km. 

I får snacks undervejs, og I bærer kun en lillerygsæk med vand, for jeres bagage er på The Twelve Apostles Lodge, hvor I spiser og sover alle dage. Hver dag slutter med en kølig drink, og tilbage på lodgen er der plejende fodbade klar omkring bålet. Nu er det ikke fødderne, men snakken der går i den lille gruppe. 

Lodgen ligger omgivet af skov og er prisbelønnet for sin bæredygtighed. Vin og mad er inkluderet. Her er bibliotek, tørrerum til tøj og sko og også mulighed for at få vasket tøj. 

Xl Australia Victoria Great Ocean Road 12 Apostles Walk Path
Det kan I se frem til

Program

Dag 1: Castle Cove – Johanne Beach, 7 km

I bliver hentet på jeres hotel i Melbourne 3 timer fra lodgen eller finder selv derud, som det nu passer jer bedst. Der skal være energi til dagens gåtur, så I starter med frokost og kører derefter 10 minutter til Castle Cove, hvor vandreturen starter. 

I går gennem stedsegrøn skov med tea trees og grass trees afbrudt af forrygende udsigter fra klipperne. Senere går I ned til Johanna Beach, hvor I kan vandre to km i sandet med bare tæer. I krydser Johanna River, og lidt efter ser I, at der venter drinks for enden af stranden. Vandretid: 3 timer.

Dag 2: Moonlight Head – Princetown, 17 km

En halv times køretur bringer jer til Moonlight Head. De første 4½ km går gennem skov og stiger op til

udsigtspunktet the Gables. Alt afhængig af tidevandet går I nu ned til Wreck Beach og til en frokost tæt på Devil’s Kitchen. Det er navnet på klipper, ikke en restaurant. I kan se De 12 Apostle i det fjerne. Ved højvande går turen oppe på klipperne, der her er præget af lav bevoksning. 

I fornemmer, hvordan der konstant venter nye og endnu smukkere udsigter, hvilket er stærkt motiverende for at gå. Turen stopper ved Gellibrand River nær den søvninge by Princetown. Måske dagen skal slutte med en dukkert, hvis vejret er til det?

I bliver kørt tilbage til lodgen på 45 minutter fyldt med oplevelser og god appetit. Vandretid: 6½ time.

Dag 3: Princetown - De 12 apostle, 8 KM

I pakker og siger farvel til Twelve Apostles Walking Lodge efter en god morgenmad. Men oplevelserne er slet ikke slut. I starter turen, hvor I slap dagen før. Nu gælder det vandreturen til De 12 Apostle, ikonet for Great Ocean Road. Og højdepunktet for jeres forlængere weekend ved Great Ocean Road. 

Sporet går op og ned langs kysten, og det hele bliver bare smukkere og smukkere hen mod Twelve Apostles Visitors Centre. Her venter en fascinerende helikoptertur, hvor I ser kysten fra luften. Det sidste stykke er til Port Campbell, hvor der er frokost og mulighed for at skifte tøj og tage et bad, før I bliver kørt tilbage til Melbourne eller til lufthavnen alt efter jeres rejseplan. Vandretid: 3 timer.

Med fly over skov, bjerge og gletsjere

Herfra går I om bord i et lille bushfly, der tager jeres oplevelser i Denali National Park til helt nye højder. I flyver tæt på utallige gletsjere og bjerge og får for alvor blik for, hvor stor – og storslået nationalparken er!

Efter 35 minutter lander I nær nationalparkens hovedindgang, hvor det hele startede for knap ni timer siden. Husk kamera!

Xl Australia Victoria Great Ocean Road 12 Apostles Walk Foot Bath

Følgende er inkluderet:

 

 • Transfer fra/til centrum af Melbourne eller Melbourne Tullamarine Airport
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad, 3 x frokost, 2 x aftensmad
 • Te morgen og eftermiddag
 • Snacks, frugt og vand (drikkedunk af stål) på vandreturene
 • Ikke-alkoholiske drikke, huset vine og øl
 • Daglige transfers til og fra lodge
 • Rygsæk, jakke, vandrestave, gaiters, regntøj m.m.
 • Ekspert guides
 • 1 tøjvask
 • Daglige fodbade inkl. mineralske salte
 • Helikoptertur over De 12 Apostle
Team Australien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.