Xl Australia Ayers Rock Wayoutback Safari Uluru Sunset
Oplevelse i Australien

3 dages campsafari i Australiens outback

Oplev Uluru (Ayers Rock), Kata Tjuta (The Olgas) og Kings Canyon

Kom ud i den støvede outback til nogle af de største naturscenerier, I kan opleve på en rejse til Australien. Bo i telt og på den lokale kvægfarm. Og nyd at rejse med en gruppe af andre eventyrere.

Denne udflugt i Australiens røde outback er for eventyrere, men alligevel med en god portion komfort. I oplever Uluru (Ayers Rock), Kata Tjuta (The Olgas) og Kings Canyon (Watarrka) med bl.a. fascinerede vandreture. I går i seng under millioner af stjerner. Og I står op før solen. Turen foregår i en specialbygget 4WD bus i en gruppe på maks. 21 personer. 

Det kan I se frem til

Program

Dag 1: Uluru, Kata Tjuta og Kings Canyon

På vejen ser I fantastiske naturscenerier som bl.a. det store mesa-bjerg Mount Connors, der giver første varsel om, hvad der venter. Der er flere stop, så I bl.a. kan få fyldt jeres vandflasker. I kan her se nærmere på aboriginernes kunst, og et af stoppene er på en kamelfarm. Sig til, hvis I vil ride en tur. 

Vandretur ved Uluru

Ud på eftermiddagen er I fremme ved området omkring Uluru. Et ikon for rejser til Australien. I besøger The Cultural Centre og hører bl.a. om den kæmpe klippes spirituelle betydning for aboriginerne. I skal på en lille gåtur ved foden af Uluru, der er 348 m høj, 2,4 km lang og 8,8 km i omkreds. Det er tilladt at klatre op på klippen, men respekt for de lokales værdier byder os at fraråde det. 

Dagens højdepunkt er nok, når solnedgangen klæder Uluru i magiske farver. I overnatter i en teltlejr med faste telte og feltsenge. Middag serveres i lejren under en imponerende stjernehimmel.

Dag 2: Solnedgang over Uluru

En af de store oplevelser på rejser til Australien er solopgangen ved Ayers Rock, som I naturligvis heller ikke går glip af. Igen maler solen de kæmpe klipper i skiftende farver fra gråsort til strålende rød, efterhånden som den rejser sig på himmelen over ørkenen.

Vandretur ved Kata Tjuta

En anden af de store ikoner i Australiens outback er Kata Tjuta. Her kan I glæde jer til en 7 km vandretur ved klipperne bl.a. gennem Valley of the Winds. Efter frokost går turen mod Kings Canyon. 

Kings Creek Cattle Station

I overnatter på Kings Creek Cattle Station, der ligger tæt ved Kings Canyon og er en arbejdende kvægfarm. Fra lejren er fantastisk udsigt over George Gill Ranges. I skumringen kan I høre dingoerne give koncert som velkomst til de millioner af stjerner, der lidt efter overtager ansvaret for den gode stemning.

Dag 3: Kings Canyon

I står op før solen denne dag, for igen skal I nyde en smuk solopgang. Denne gang over Kings Canyon, hvor I skal opleve Northern Territorys mest spektakulære kløfter med en vegetation, der ikke findes andre steder i hele territoriet.

Kløften er 300 m dyb. Permanente vandhuller giver liv til eksotiske palmetræer, og navnene på de områder, I skal se, giver i sig selv masser af billeder på nethinden: "Amphitheatre", "The Lost City", "Garden of Eden" og "North & South Walls". Fra Kings Canyon går turen tilbage til Alice Springs, hvor I sættes af ved jeres hotel. 

Xl Australia The Olgas Aerial View Northern Territory
Small Australia Ayers Rock Wayoutback Safari Yulara Campsite Night
XL Australia Northern Territory Tha Olgas Wild Camels

Afgang både fra Alice Springs og Ayers Rock Airport

I kan tage på denne udflugt både fra Alice Springs, og fra Ayers Rock Airport, som I kan flyve til fra Sydney. Starten i Alice Springs er tidlig morgen, hvor I bliver hentet på jeres hotel, og nogle timer senere kommer den specialbyggede 4WD forbi lufthavnen ved Ayers Rock, hvor gæster herfra bliver budt velkommen. 

Alle er om bord. Målet er Uluru-Kata Tjuta National Park.

Praktisk information

Husk at medbringe håndklæde, myggebalsam, 1½ liters vandflaske, solcreme, bredskygget hat, fuldt opladet kamera, et par gode sko at vandre i samt en lommelygte. Det kan ligeledes være en rigtig god idé at medbringe fluenet til at tage over hovedet. Et sort fluenet koster ca. 10 A$ i butikkerne Katmandu og Paddy Pallin. Det er alle pengene værd i de varme måneder.

Bemærk at rækkefølgen på turen kan ændres grundet vejr og vind.

Håndplukket rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Australia Sydney Operahouse Waterfront Day.jpg
Daintree, Queensland, Australien, Australien og New Zealand

Australiens ikoner

14 dage fra

45.500 kr.

Glæd jer til

De største attraktioner på kun 2 ugers rejse til Australien

Operahuset og skøn sejltur i Sydney

3 dages campsafari i outbacken

Snorkeltur til koralø ved Great Barrier Reef

Verdens ældste regnskov, Daintree Rainforest

Team Australien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.