Xl Australia NSW Blue Mountains Three Sisters Rocks
Oplevelse i Australien

Blue Mountains' hemmeligheder

Vandretur i hjertet af rå og storslået natur tæt op Sydney

Nordvest for Sydney ligger Blue Mountains med rå klipper, forrevne kløfter, store vandfald og eukalyptusskove. Et fuldstændig fantastisk naturområde beskyttet af UNESCO. I skal ind i hjertet af sceneriet på denne udflugt. 

I bliver hentet tidligt på jeres hotel I Sydney og følges med en lille gruppe af andre rejsende. I skal opleve Blue Mountains National Park “off the beaten track”, og jeres guide vil på vejen fortælle om flora, fauna og den lokale historie.

XL Australia New South Wales Blue Mountains Three Sisters Rocks View Colours Nature
Xl Australia NSW Blue Mountains Botanic Garden Mount Tomah
Xl Australia New South Wales Blue Mountains National Park Waterfall

Morgenkaffe & te på arbejdende wildlife Rehabiterings farm

Der er en grund til, at I skulle tidligt af sted. I stopper nemlig på vej til Blue Mountains og får serveret en god kop kaffe med morgensnack og kan komme i nærkontakt med flere australske dyrearter. På den Calmsley Hill farm arbejder man med "wildlife" rehabilitering. 

Flotte udsigter på vejen

På den videre vej mod Blue Mountains stopper I ved flere smukke udkikspunkter som Jamison Valley og Eaglehawk Lookout. Her er enestående udsigt mod dalene og vandfaldet Three Sisters - og langt færre gæster end på den slagne vejs udkigspunkter. 

Xl Australia New South Wales Blue Mountains Lookout Nature Near Sydney
Xl Australia New South Wales Blue Mountains Foggy Wentworth Falls Eucaliptus Tree
Xl Australia NSW Blue Mountains Waterfall

Vandretur i Blue Mountains

Vælg på forhånd om I ønsker at have vandreskoene spændt på, og når I når til Evans Lookout, så bliver der mulighed for at vandre et par timer.  Her får vandrere udleveret en madpakke og instruktioner om vandrestierne. Og så er det ellers ud i den betagende natur på egen hånd ad den mest spektakulære vandresti i Blue Mountains. 

Frokost med vindue til Blue Mountains

For ikke let-vandrere er der frokost på hyggelige restaurant med vindue til de smukke bjerge. Og bagefter på let travetur til Evans Lookout til Govetts Leap.

På vejen vil I nyde vidunderlige udsigter til rå bjerge, dybe kløfter og 180 m høje vandfald i Australiens svar på Grand Canyon, The Grose Valley.

Botanisk have

Dagens sidste stop er The Blue Mountains Botanic Garden, Mount Tomah. Endnu et fantastisk sted, hvor I både nyder planterigets forunderligheder og utrolige udsigter i 1.000 m højde. Herfra er der 1½ time til Sydney, hvor I er tilbage sidst på eftermiddagen. Turen gennemføres med minimum 2 og maksimum 17 deltagere.

Team Australien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.