Xl Australia Sydney Harbour Bridgeclimb Twilight People
Oplevelse i Australien

Brovandring på Sydney Harbour Bridge

Tag en dyb indånding - og gå så op på toppen af Sydney Harbour Bridge 134 m oppe!

Sydney Harbour BridgeClimb er en legendarisk oplevelse i Sydney. Den har dannet skole verden over, men I skal prøve den ægte vare. Nyd udsigten mod Sydney skyline, operahuset og de mange bugter, når I står 134 m oppe i luften oven på en pokkers masse stål!

I skal være trygge ved højder. I skal være ædru. Og I skal være eventyrlystne. Opfylder I de tre simple krav, så kan I godt komme af sted mod Sydney Harbour Bridge.

Xl Australia Sydney Harbour Bridgeclimb Night Family
Xl Australia Sydney Harbour Bridgeclimb Dawn View
Xl Australia Sydney Harbour Bridgeclimb Sunset

Grundig instruktion

I starter med at blive budt velkommen af jeres guide og får en grundig instruktion sammen med den gruppe på 10-12 andre, I skal følges med op i luften over Sydney Harbour. 

I udfylder et skema om jeres fysiske tilstand, selv om alle i almindelig god form kan være med. Og I blæser i et alkoholmeter for at bevise, at I har under 0,5 i promille. Som med bilen derhjemme. 

Af sted uden kamera, desværre

I får også specielle kedeldragter mm, og I afleverer alt, hvad I har med af kameraer, telefoner mm af sikkerhedsgrunde. Det er ikke godt at tabe sit kamera oppe fra trappen. Hverken for kameraet eller den, der måtte være nedenunder. I får et aflåst skab til jeres ting. Men så er det også tid at komme af sted.

Op i himlen på Sydney Harbour Bridge

I går ad trapper op ad den store stålbue, som har givet Sydney Harbour Bridge tilnavnet "Bøjlen". Oppe på toppen tager jeres guide et foto af jer, som I får med mod betaling naturligvis. I kan købe endnu flere billeder, hvis I ønsker det. 

Glæd jer til en uforglemmelig oplevelse i Sydney. Under jer myldrer tog, biler, cykler og fodgængere mellem centrum og North Shore. Skibene sejler også under jer på vej ind og ud af havnen. Sådan har det været, siden de 52.800 tons stål blev samlet i 1932. 

Hele turen varer omkring 3 timer. Den begynder ved BridgeClimb receptionen i Cumberland Street 5 i The Rocks. Vær der senest 15 minutter, inden turen begynder. Bliver turen aflyst på grund af vejret, får I en ny tid eller pengene tilbage. 

Team Australien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.