Xl Australia WA Margaret River Wills Domain Lunch Walk Into Luxury
Oplevelse i Australien

Gourmetophold på Cape Lodge 5*, Margaret River

Vine, gastronomi og vidunderlig natur

Oplev den naturskønne Margaret River region i Western Australia. Nyd ren forkælelse og gourmetmiddag på luksuslodge. Og gå en smuk tur til overdådig frokost på vingård.

Denne udflugt er til jer, der nyder god mad, dejlige vine, luksuriøse lodges og smuk natur. Og som lige har 3 dage til at komme rundt om det hele som del af en rejse til Australien. 

Prisbelønnede Cape Lodge 5* ved Margaret River

Cape Lodge i den naturskønne Margaret River region er med i den eksklusive klub af Luxury Lodges of Australia. Her bor I omgivet af lodgens egne vinmarker lidt tilbagetrukket fra kysten. Selve lodgen ligger i en park ud til en sø. Arkitekturen leder tanken hen på hollandsk kolonitid og nogle af de smukke vingårde i Sydafrika. I skal bo i en suite med udsigt til den smukke have.

Gastronomi På Cape Lodge

Cape Lodge er kendt som et gourmet-Mekka på disse breddegrader, og den har samtidig fået udmærkelsen Best Boutique Hotel in Australia. Den første aften skal I nyde en dejlig middag på Cape Lodges restaurant, der ligger med udsigt til søen. En af aftenerne er en af vingårdens egne vine inkluderet. 

Gåtur ad Cape to Cape Track

På andendagen skal I ud i naturen ved Margaret River. Ude ved kysten løber en af Australiens smukkeste vandreruter Cape to Cape Track langs gyldne strande og rå klipper. I skal gå en 3 timer lang tur med guide fra Redgate Beach til den flotte skov Boranup Karri Forest, hvor de slanke karritræer rejser sig mod himlen. Jeres naturguide vil fortælle jer om alt det, I passerer.

Xl Australia Cape Lodge Margaret River WA Lake View Suite
Xl Australia Margaret River Vasse Felix Winery Wine Lounge
Xl Australia WA Margaret River Walk Into Luxury Boranup Couple

Lækre snacks til turen

Margaret River regionen er kendt for sine vine og lokale delikatesser skabt på lokale råvarer. I får derfor nogle lækre snacks på turen. I får også en isoleret rygsæk med vandtank, og der er tid til en kop Margaret River Yahava kaffe I skoven.

Frokost på vingården Vasse Felix

Efter gåturen bliver I kørt til den ikoniske vingård Vasse Felix, der er pioner inden for vindyrkning i Western Australia. Det er et sted fyldt med historie og passion for både vindyrkning og kunst. I smager nogle af Margaret Rivers førende vine, nyder lokalt charcuteri og en treretters menu på vingårdens prisbelønnede restaurant..

Afslappet aftensmad

Tilbage på Cape Lodge kan I nyde de dejlige omgivelser og måske en tur i poolen eller spaen. I har fået en solid frokost, så vi arrangerer ikke mange retter igen til aften. Men snydes for lækre anretninger skal I jo ikke. Derfor får I serveret en lille tallerken med gourmet specialiteter i loungen eller i jeres værelse, som I nu ønsker det.

Team Australien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.