Xl Australia Queensland Great Barrier Reef Aquaquest Snorkling
Oplevelse i Australien

Guddommelig snorkling på Great Barrier Reef

Oplev verdens største koralrev

Oplev snorkling på verdens største koralrev med en mindre og komfortabel båd designet til dykning og snorkling. I har god plads både på båden og i vandet. Glæd jer til 2 unikke stop med snorkling på Great Barrier Reef.

Der findes udflugter til Great Barrier Reef ud for Queensland i Australien, hvor I sejler på skibe med flere hundrede passagerer. Det er billigere end de mindre både, men vi behøver vist slet ikke forklare forskellen. Vi vil nøjes med at konstatere, at det ikke er Nyhavn Rejsers måde at gøre tingene på. 

Aquaquest på Great Barrier Reef

I stiger om bord på AquaQuest i Port Douglas Marina. AquaQuest er en topmoderne og hurtig katamaranbåd specialdesignet til dykning og snorkling på Outer Great Barrier Reef. Her er alle nødvendige faciliteter for dykkere og snorklere, og I kommer nemt i vandet og op igen. 

Der er plads til 80 gæster. Aircondition i salonen. Tre soldæk. Bar. Brusere med varmt ferskvand, når saltvandet skal skylles af. Og gode toiletforhold. 

Xl Australia Queensland Great Barrier Reef Aquaquest Boat Reef
Xl Australia Queensland Great Barrier Reef Aquaquest Couple
Xl Australia Queensland Great Barrier Reef Aquaquest Fins

Snorkling på Great Barrier Reef 

Om bord på AquaQuest bliver I budt velkommen med kaffe, te, muffins mm. Kursen sættes så mod Great Barrier Reef, hvor I stopper ved nogle af de mest spektakulære rev. Her er roligt vand og ikke dybt, så sollyset trænger godt igennem og skaber de naturlige farver. 

Når I hopper i vandet er det til en helt unik oplevelse med farvestrålende tropefisk, kæmpe muslinger, skildpadder og smukke koraller.

Dykning på Great Barrier Reef

På turen med AquaQuest kan I også dykke, hvis I har dykkercertifikat. Giv os besked i forvejen, så bestiller vi plads. Har I ikke certifikat? Tag fat i et besætningsmedlem på vej ud til Great Barrier Reef, så kan I prøve et introduktionsdyk. Langt de fleste kommer op til overfladen med det største smil på læberne. 

Praktiske oplysninger

I sejler fra Port Douglas til to af følgende tre rev: Agincourt, Opal og St. Crispens. Valget afhænger af vind og vejr på dagen. Det er afgang fra Port Douglas Marina kl. 8.30. I er tilbage i havnen kl. 16.30. Bor I på hotel i Port Douglas, kan I blive hentet her og kørt tilbage senere. I er 4 timer på revet. 

I kan låne dykker- og snorkeludstyr inkl. våddragter om bord, og der serveres kaffe og te både morgen og eftermiddag, og i får også frokost på turen.

Xl Australia Queensland Great Barrier Reef Aquaquest Divers
Xl Australia Queensland Great Barrier Reef Aquaquestcoral Fish
XL Australia Queensland Great Barrier Reef School Of Sweatlips
Team Australien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.