• Art Gallery of South Australia i Adelaide
 • Oplev mange af de historiske pragtbygninger i Adelaide
 • Adelaide ligger i delstaten South Australia

Kulturtur i Adelaide

2 timers sightseeing i Adelaide til kunst og kultur

Oplev mange af de historiske pragtbygninger i Adelaide
Læs mere

Oplev Adelaides kulturelle boulevard North Terrace og små gyder med en lille gruppe og en engageret guide. Besøg museer, gallerier og konservatorernes værksteder.

Adelaide er et kunst- og kulturcentrum i Australien. Hovedstrøget er North Terrace, men der er også mange fine gallerier i små gader og gyder, som skal findes. Det gør I med en vidende guide og i en grupper på maks. 8 personer.

Oplev mange af de historiske pragtbygninger i AdelineThe Art Gallery og Museum of South Australia

I går ad North Terrace blandt de monumentale bygninger med den lokale regering og universitetet. I besøger The Art Gallery of South Australia og ser den store samling skulpturer af Rodin. Mere spændende kultur venter på The South Australian Museum, der er kendt for sin store samling af aboriginernes kunst og for sin fine have. 

På jeres tur ned ad North Terrace passerer I også historiske Queen Adelaide Club & Adelaide Club. Her kan I dog ikke komme ind, da klubben er forbeholdt Adelaides elite. Et strejf af The Empire, der lever endnu.

Besøg konservatorernes værksted

Tidens tand sætter også sit præg på kunst og kultur. På Artlab Australia oplever I, hvordan konservatorerne arbejder for at bevare den australske kulturarv. Historiske malerier, bøger og tekstiler sættes nænsomt i stand for eftertiden. 

Prøv de mange gode spisesteder i AdelaideInd i gyder og stræder i Adelaide

Jeres guide vil tage jer med ad små gader og stræder, hvor der hele tiden dukker nye ting op rundt om næste hjørne. Og I kommer til at mærke stoltheden over nogle af de lokale produkter. 

Nu er det jo ikke kun kunst, der udsættes for tidens tand. Er der en rynke, der skal glattes ud, er der hjælp at hente i Jurliques butik, som I også kommer til. Jurlique er skønhedsprodukter, hvor mange af ingredienserne kommer fra en økologisk farm i bakkerne uden for Adelaide. 

Er I mere til at forkæle den søde tand, er der også en løsning på det. I skal nemlig smage den lokale chokolade fra Haighs.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.