• Art Gallery of South Australia i Adelaide
 • Prøv de mange gode spisesteder i Adelaide
 • Adelaide ligger i delstaten South Australia
 • Besøg Botanisk Have i Adelaide, Australien
 • Oplev kænguruer på tæt hold på Kangaroo Island i Australien
 • Nyd udsigten over Flinders Ranges i Australien
 • Barossa Valley er lange rækker af vinranker, elegante eukalyptustræer og små hyggelige landsbyer

Rejser til Adelaide, Australien

Charmerende byliv og masser af udflugtsmuligheder i South Australia

Oplev kultur i Adelaide på museer, gallerier og festivals

Utallige restauranter og cafeer med lokale råvarer

Gratis Wi-Fi og bycykler

Håndplukkede hoteller i Adelaide

Udflugter til Flinders Ranges, Kangaroo Island og Barossa Valley

Læs mere

Shopping, museer og festivals. Strande, restauranter og cafeer. Gratis bycykler og Wi-Fi. Vinområder, Kangaroo Island og outbacken inden for rækkevidde. En rejse til Adelaide har nok muligheder til en hel ferie i Australien i sig selv.

Da byplanlæggerne skabte Adelaide i South Australia, havde de deres linealer med. Det fintmaskede net af gader og boulevarder ligner fra luften noget, der er skraveret i et lidt for langt møde. Lodret og vandret, men hist og pist er linealen smuttet, så der også kom lidt ind på skrå. Nok mest for mønstrets skyld.

Mange steder bryder grønne oaser dog det sirlige mønster. Mod øst danner bølgende bakker en blid grænse, mens The Southern Ocean sætter grænsen mod vest. Velkommen til charmerende Adelaide.

Kunst og kultur i Adelaide

Kunst og festivaler fylder godt i byens liv. Der er fine samlinger af aboriginale og kolonitidsmalerier på museer og gallerier. Musikfestivaler og koncerter spænder fra tysk lederhosen ølskum til verdensmusik, og her er mange festivaler for gourmeter og vinelskere. Moderne kunsthåndværk og design finder I på Jam Factory, hvor australske designere sprudler af kreativitet.

På Adelaides meste elegante boulevard, North Terrace, frister The Art Gallery of South Australia med bl.a. en stor samling skulpturer af Rodin, mens The South Australian Museum er kendt for sin store samling af aboriginernes kunst samt kunst fra stillehavsøerne. På samme gade frister endelig byens kasino, men det er en helt anden sag. Gå hellere forbi den botaniske have og nyd udsigten ind over byen og til Torrens River.

Cafeer og restauranter i Adelaide

Der er snart flere cafeer og restauranter i Adelaide end beboere. Gaderne Gouger, Hutt, Rundle Street East og Hindley Street i den centrale bydel har mange spisesteder. På nordsiden af Torrens River blomstrer cafelivet i North Adelaide blandt georgianske palæer. Der er også mange muligheder for gode pauser i shoppingen på Rundle Street. 

Adelaide Floater

Appelsiner, figner, abrikoser og mange andre spændende frugter giver det sydaustralske køkken et eksotisk pift. Franskmænd, tyskere, grækere, kinesere, libanesere jonglerer rundt med menukortene, og når natten er gammel, afsluttes den med en traditionel Adelaide Floater, en indbagt kødpie, der flyder i ærtesuppe.

Friske råvarer på Central Market

Adelaides Central Market er en overflod af friske varer fra de lokale producenter. Her er frisk frugt og grønt, oste, fisk og skaldyr i en kvalitet, man skal lede længe efter. Nyd synet og duften. Vil I lidt mere i dybden, kan Nyhavn Rejser arrangere guidet tur på markedet, der er det største overdækkede marked på den sydlige halvkugle. Der er åbent tidligt på tirsdage, torsdage, fredage og lørdage.

Sporvogne, cykler og gratis Wi-Fi

Fra Victoria Square midt i byen kan I tage sporvognen til Glenelgs gamle kajpladser med alt, hvad dertil hører af restauranter, caféer, gallerier mm. Herfra kan I også komme ud at svømme med vilde delfiner - eller blot betragte dem fra båden.

Adelaide by tilbyder gratis Wi-Fi alle steder i centrum. Der er også gratis bycykler. Byen er flad og nem at komme rundt i. Trækker strandene, ligger Glenelg tættest på centrum, men Henley Beach er klart et besøg værd. Begge steder er der masser af strandliv med små butikker og cafeer.

Udvalgte udflugter og hoteller i Adelaide

Nyhavn Rejser håndplukker hoteller i Adelaide og de bedste udflugter herfra. Byen er et godt udgangspunkt for ture til outbacken med Flinders Ranges, Kangaraoo Island og de indbydende vinområder som Barossa Valley. Der er faktisk nok til en hel ferie i Adelaide og South Australia.

Udvalgte rejser til Adelaide

Udvalgte oplevelser i Adelaide

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til rejsen til Adelaide

Nyhavn Rejsers rejserådgivere har masser af personlig erfaring fra utallige rejser til Australien. Og naturligvis også til den pragtfulde by, Adelaide. Hør os om rejser dertil, oplevelser i og omkring byen, hoteller, spisemuligheder og al andet. Vores Australiens eksperter hjælper gerne med råd og vejledning om rejser til Adelaide. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.