Xl Australia The Twelve Apostles Great Ocean Road Victoria (1)

Australien for livsnydere

Australien for livsnydere

28 dage fra 99.500 kr.

Australien med udsøgte oplevelser og hoteller i særklasse

Denne ferie i Australien er til jer, der virkelig forstår at værdsætte det gode liv. Rejsen går lige et skridt længere i forkælelse, nydelse og oplevelser. Den kunne gøres både billigere og mere traditionelt. Men hvorfor, hvis I har muligheden for at gøre som her?

Hvis vi kort skal beskrive denne rejse til Australien, handler det ikke kun om, hvor meget I oplever af seværdigheder og attraktioner i Australien, men sandelig også om, hvordan I oplever det.

Glæd jer til

 • 28 dages enestående rejse til Australien
 • Eminent sightseeing fra yacht og helikopter
 • Håndplukkede hoteller og unikke oplevelser
 • Gastronomiske oplevelser fra vingårde til udsøgte menuer
 • Naturoplevelser i særklasse - koalaer, kænguruer og pingviner

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Melbourne 4 nætter på Melbourne 4 Højdepunkter Kultur og gastronomi i smukke Melbourne Kultur og gastronomi i smukke Melbourne
Mornington Peninsula 2 nætter på Mornington Peninsula 2 Højdepunkter Vinstokke, golfbaner og vild natur. Mornington Peninsula er alt godt fra Australien Vinstokke, golfbaner og vild natur. Mornington Peninsula er alt godt fra Australien
Apollo Bay 1 nat på Apollo Bay 1 Højdepunkter I vandet med delfiner, sæler og sødrager I vandet med delfiner, sæler og sødrager
Port Fairy 1 nat på Port Fairy 1 Højdepunkter Med helikopter over Great Ocean Road Med helikopter over Great Ocean Road
The Grampians 2 nætter på The Grampians 2 Højdepunkter Fantastiske udsigtsposter og rigt dyreliv Fantastiske udsigtsposter og rigt dyreliv
Hobart 4 nætter på Hobart 4 Højdepunkter Hobart er Australiens næstældste by. Historien byder på dramatiske fortællinger og moderne byplanlæggere Hobart er Australiens næstældste by. Historien byder på dramatiske fortællinger og moderne byplanlæggere
The Bruny Island 2 nætter på The Bruny Island 2 Højdepunkter Vandreture og gastronomi i skøn forening Vandreture og gastronomi i skøn forening
Adelaide 3 nætter på Adelaide 3 Højdepunkter Oplev de små gyder og kulturelle seværdigheder i Adelaide Oplev de små gyder og kulturelle seværdigheder i Adelaide
Kangaroo Island 1 nat på Kangaroo Island 1 Højdepunkter Koalaer i eukalyptusskoven, kænguruer og pelssæler fra New Zealand. På Kangaroo Island venter Australiens storslåede natur. Koalaer i eukalyptusskoven, kænguruer og pelssæler fra New Zealand. På Kangaroo Island venter Australiens storslåede natur.
Uluru (Ayers Rock) 1 nat på Uluru (Ayers Rock) 1 Højdepunkter Helikoptertur over Uluru Helikoptertur over Uluru
Sydney 4 nætter på Sydney 4 Højdepunkter Sydney er en af verdens smukkeste storbyer. Placeret lige ved vandet og med alt, hvad en storby skal indeholde af historie og kultur. Sydney er en af verdens smukkeste storbyer. Placeret lige ved vandet og med alt, hvad en storby skal indeholde af historie og kultur.
XL Australia New South Wales Sydney Opera House Sail Detail Night
Xl Australia Four Seasons Hotel Sydney VIC Kitchen Cooks Restaurant
Xl Australia NSW Sydney Longgrain Thai Restaurant Best In Sydney Surrey Hills Foto James Horan

Se Operahuset fra en 40 fods yacht 

Vi inkluderer hele 17 eventyrlige oplevelser på denne rejse. Og igen og igen vil I opleve, at vi lige er gået et skridt videre i kvalitet og oplevelse end den traditionelle rejse til Australien.

Lad os tage et eksempel. Hvis dette skal være en rigtig rejse for livsnydere, bør I opleve at spise frokost på Jonah’s nord for Sydney. Det tager en time at køre dertil. Derfor flyver I direkte til restauranten i vandflyver.

Hvis vi bliver i Sydney, så kunne I få en stor oplevelse ud af en almindelig rundvisning i Operahuset, men det er bedre med en privat guide. Så det får I. Og I kunne tage en havnerundfart for at se byen fra vandet, men det er altså noget andet fra en 40 fods yacht med hvidvin på køl og frokost på vejen. Så det får I også.

Og sådan er det bare hele vejen på denne Australien rejse.

Ud i Australiens enestående natur

I kommer ud i forrygende natur og tæt på Australiens dyreliv fra svømmetur med vilde delfiner til kænguruerne på Kangaroo Island, til pingvinerne på Philip Island og koalaerne i The Grampians National Park. I skal også på lang weekend på Bruny Island med vandreture, østers og skønne vine. Og meget mere endnu.

Og nu vi er ved spektakulær natur. I ser selvfølgelig også Great Ocean Road…fra en helikopter!

Xl Australia Victoria The Grampians Kangaroos Animal Group
XL Australia Bruny Island Cliffs South Bruny National Park Monument
Xl Australia Victoria The Grampians Plant Flower Nature
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse til Australien kan naturligvis skræddersys efter jeres ønsker. Hoteller, oplevelser, antal dage …også, hvis I ønsker et stop-over i Singapore eller på Fiji på vejen, eller måske vil forlænge rejsen med nogle dage på Halcyon House i det nordlige New South Wales. Tal med jeres rejserådgiver om jeres drømme.

I rejser til Australien og ankommer dag 2 lokal tid i Melbourne. Her står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at byde jer velkommen og køre jer til hotellet.

Crown Metropole 4+*, Melbourne

I skal bo de 4 nætter på Crown Metropole i Melbourne, og allerede her vil l få en god fornemmelse af, hvordan dette er en rejse til Australien for livsnydere.

Gode rummelige værelser, central beliggenhed tæt på byens store seværdigheder og infinity-poolen på 27. etage med sin blændende udsigt ud over hele byen, er blot nogle af grundene til, at vi rigtig godt kan lide dette hotel.

Xl Australia Melbourne Eureka Tower Night City Lights View

Xl Melbourne River People Boardwalk Australia

I har hele dagen på egen hånd i Melbourne, så I kan ryste pelsen oven på flyturen og nyde den spændende og arkitektonisk smukke by, der kun måske overgås af Sydney, når de gælder de største australske byer.

Melbourne er fyldt med charme og centrum for sportsbegivenheder som Australian Open og også for mode, kunst og kultur. Er I så meget livsnydere, at I vil lægge ud med shopping af mærkevarer, er I kommet til det helt rigtige sted.

XL Melbourne Australia Street Art People

En ting er at udforske en by ud fra alle de gode tips, der er i guidebøgerne. En anden at følges med en lokal, der kender de ukendte steder og er up to date med alt det nye.

De lokales Melbourne

Derfor skal I på nogle timers guidet rundtur i de lokales Melbourne. I kommer til steder, I nok aldrig selv ville finde fra moderne gadekunst og kaffebarer til historiske pubs og victorianske arkader.  Alt sker i jeres tempo, og guiden er klar til at tilpasse turen til jeres interesser. I kører i bil og kommer vidt omkring.

XL Melbourne Australia Coffee Culture

Xl Australia Melbourne Experience Lanes Arcades Tour Restaurant

I er på rejse til Australien for livsnydere. Det hænger så fint sammen med, at Australien er kendt for sine vine og for Mod-Oz køkkenet (Modern Australia, men de elsker at forkorte på disse kanter), hvor flere stjernekokke har været omkring Noma i København. Så I kan roligt sætte næsen op efter en høj standard.

I er samtidig i en by, Melbourne, kendt for både etnisk mangfoldighed og intellektuelt snit med vægt på mode, kunst og kultur. Det kan kun tilsammen give en spændende madscene!

Med guide til tre restauranter 

I får et godt indtryk, når I om aftenen tager med en guide rundt til nogle af de hotte og hippe steder på Melbournes madscene, der er i konstant forandring. Undervejs besøger I tre restauranter i Melbourne. I hører om australsk vin, gastronomi, restauranternes historie mm. Og smager! Velbekomme!

Xl Australia Melbourne Progressive Degustation Tour Taxi Kitchen Food Sample

Xl Australia Victoria Mornington Peninsula Chinamans Hut Sealions Snorkling

Nu bevæger jeres ferie i Australien sig væk fra storbyen og ud i den smukke natur på Mornington Peninsula. I henter jeres bil og kører afsted.

Skønne Mornington Peninsula, Victoria 

Mornington Peninsula ligger lige om hjørnet fra Melbourne og er på alle måder et koncentrat af det gode liv i Australien.

Vinstokkene står i uendelige rækker. Golfbaner frister side om side med spatilbud med varme kilder. Smukke kyster inviterer til vandreture f.eks. ved Cape Schanck med boardwalks mellem klitter og klipper, mens andre kyster mod de indre farvande inviterer til afslapning ved farverige victorianske badehuse. 

Kysten bebos af vilde delfiner, sæler og søløver, som I kan svømme med, og I kan finde helt unikke hoteller, der samler den skønne stemning op på bedste vis.

Xl Australia Flinders Hotel Flinders VIC Bar And Bistro The Deck

Flinders Hotel 4*, Mornington Peninsula 

I skal nyde 2 nætter på det både moderne og hyggelige Flinders Hotel. I bliver omfavnet af lys og stilren indretning, og I bor omgivet af eukalyptustræer, vinmarker og golfbaner.

XL Australia Victoria Mornington Peninsula Montalto Winery Vineyard

Hvad er en Australien-rejse for livsnydere uden et besøg på en vingård? Som nævnt er store dele af landskabet på Mornington Peninsula prydet med vinstokke, og nogle af de bedste australske vine skabes her, så i er kommet til det rette sted.

Bag facaderne på Motalto Vineyard & Olive Grove 

I skal opleve Montalto Vineyard & Olive Grove, der kombinerer vindyrkning, olivenlunde og frugthaver med en omfattende skulptursamling. En glimrende gastronomisk og kulturel fusion!

I kommer på en guidet tur med stort indblik i vinproduktionen inkl. smagsprøver direkte fra fadene og en egentlig vinsmagning: Besøget slutter med en dejlig frokost. Og selvfølgelig er der husets egne vine til.

XL Australia Victoria Mornington Peninsula Montalto Winery Gastronomy Fish

Xl Australia Victoria Mornington Peninsula Wild Dolphins

I siger farvel til Mornington Peninsula og drager mod Great Ocean Road, men inden I når færgen, der skal bringe jer Sorrento til Queenscliff, venter en kæmpe oplevelse.

Vildt møde med det lokale dyreliv 

I sejler ud på bugten i en mindre gruppe. Det store mål med turen er et møde med vilde delfiner, som I hopper i vandet til og flyder med, mens de svømmer nysgerrigt omkring jer. Der er kun få i vandet ad gangen - altså af mennesker - så mødet sker på delfinernes betingelser.

Men det er ikke alt. På vej til delfinerne hopper I også i vandet til vilde sæler - eller ser dem fra båden, hvis I foretrækker det. Og på vej tilbage kan I svømme med de nok mest betagende af alle søhestearter - sødragerne. De ligner noget, der er taget ud af en eventyrfilm.

Tilbage i land, hopper I så i noget tørt tøj, tager færgen og kører til jeres hotel ved Great Ocean Road.

Xl Australia Hotel Captains At The Bay Loft Livingroom Victoria

Captain's at The Bay 3*, Great Ocean Road 

Det er ikke kun antallet af stjerner, der afgør, hvordan man nyder livet på et hotel. Det handler også om stemning, størrelse og beliggenhed.

Derfor anbefaler vi, at I nyder den kommende nat på Captain's at the Bay med kun 11 værelser og masser af hjertevarme. Der er kun 150 m til vandet. Kort herfra ligger den storslåede kyst ved 12 Apostles, Cape Otway med det gamle fyrtårn og vandreruter ved The Great Ocean Walk.

Xl Australia Victoria Helicopter Tour 12 Apostles On Ground

I skal nu til den mest spektakulære kyst, I kan opleve på rejser til Australien, 12 Apostles, der skyder råt op af havet ved Great Ocean Road. Og I skal opleve det på bedst tænkelige måde; fra en helikopter. Turen til startstedet gennem den vestlige del af Port Campbell National Park er smuk, så giv jer endelig god tid.

15 minutter over magisk natur  

Selve helikopterturen ved Great Ocean Road tager 15 minutter. Det lyder ikke af meget, men I kan virkelig nå vidt omkring på den tid!

I flyver over 12 Apostles og Loch Ard Gorge og videre langs kysten til resterne af London Bridge, der kollapsede i 1990. Blandt de øvrige smukke scenerier på vejen kan vi nævne The Sentinel, Two Mile Bay og Point Hesse.

Tilbage med begge fødder på landjorden fortsætter i en lille 1½ times tid til Port Fairy, hvor I skal overnatte.

Xl Australia Victoria Drift House Suite 1 Exterior Terrace

Drift House 4*, Port Fairy

For enden af Great Ocean Road ligger en lille, hyggelig havneby, Port Fairy. I gåafstand fra centrum ligger et lille romantisk træhus, Drift House, med fine verandaer. Her skal I sove en enkelt nat.

Lad ikke det nostalgiske og romantiske ydre forlede jer til at tro, I skal ind til et gammeldags værelse. Indenfor åbner sig en topmoderne designverden sig med blot 6 suiter. Glæd jer!

Xl Australia Victoria The Grampians Sunrise People

Næste stop på jeres kør selv-ferie i Australien er The Grampians National Park med god tid at tage på vandretur i den smukke natur. I skal blot køre 1½ time, så er I ved jeres hotel.

The Royal Mail Hotel 4*, Dunkeld 

I skal bo de næste 2 nætter på The Royal Mail Hotel i den lille by Dunkeld, der ligger i den sydlige ende af The Grampians National Park. I har de store naturoplevelser lige om hjørnet og en pool at vende hjem til.

Og poolen er naturligvis ikke alt. Denne rejse til Australien står jo i det gode livs tegn, så hotellets restaurant er fortrinlig, og vinkælderen er et helt pakhus med bl.a. den sydlige halvkugles største bedste samling Bourgogne og Bordeaux og selvfølgelig det bedste blandt australsk vin.

Xl Australia Victoria The Grampians Couple Emu Group Animal

Vandreture og dyreliv i The Grampians National Park 

I skal ud i den smukke natur. Om ikke andet for at få appetit til den prisvindende restaurant på The Royal Mail.

Der er lange vandreture på flere dage, og der er korte som f.eks. til Reeds Lookout og The Balconies med formidable udsigter over Victoria Valley. The Balconies er særligt intenst tidlig morgen og i solnedgangen.

Det mest ikoniske udsigtspunkt er The Pinnacle walk and lookout. I kan gå der til ad flere ruter. Længst fra Halls Gap Caravan Park med næsten 10 km smuk vandretur. Kortest fra Sundial Car Par blot 2 km derfra. MacKenzie Falls er endnu et spektakulært sted, og vi kunne blive ved.

Dyrelivet tæller både kænguruer, koalaer, wallabies, myrepindsvin og opossum samt et rigt fugleliv med over 200 arter.

Xl Australia VIC Royal Mail Hotel Dining Room
Xl Australia VIC Royal Mail Hotel Kitchen
Xl Australia VIC Royal Mail Hotel Restaurant Food Beef

Xl Australia Hobart Macq1 Hotel Exterior Terraces
Xl Australia Hobart Macq1 Hotel The Story Bar Shaking Drinks
Xl Australia Hobart Macq1 Hotel Old Wharf Restaurant Plates

Nu er det blevet tid at tage et lille hop på jeres rejse til Australien. I skal nemlig nu rejse videre til skønne Tasmanien. Det sker med fly fra Melbourne, hvor I afleverer jeres bil. Fremme i Hobart tager I en taxa til jeres hotel.

MacQ1 Hotel 5* i Hobart, Tasmanien 

Jeres hotel i Hobart lever til fulde op til rejsens tema, Australien for livsnydere. I skal bo to nætter på MacQ1 Hotel på havnefronten.

MacQ1 er et af Tasmaniens mest spændende hoteller bygget på et historisk sted, der skaber grunden for de mange fortællinger, der møder jer side om side med den rendyrkede og topmoderne luksus.  I har et Superior Hunter Street Room på 50 m2 og bor i gåafstand til Hobarts seværdigheder.

Xl Australia Hobart Macq1 Hotel Hunter Street Room Bedroom

XL Australia Tasmania Hobart Salamance Market

Når I er på ferie i Hobart, går I rundt i nogle af de første kapitler i det moderne Australiens historiebog. Det er Australiens næstældste by, og fortællingerne er mange og dramatiske om alt fra straffefanger fra store dele af verden til fremsynede byplanlæggere.

2 timers gåtur med guide 

I får historien og ser byens mest spændende steder på et par timers guidet gåtur i Hobart, der breder sig ned over Mt. Wellingtons bjergsider langs floden Derwe

Xl Australia Tasmania Hobart Harbour

XL Australia Bruny Island Neck View Lookout

Vi planlægger jeres rejse til Australien, så det nu er blevet fredag. Det giver jer nemlig mulighed for at tage med på en naturskøn weekend på Bruny Island, hvor vandreture i naturen krydres med den rene forkælelse af smagsløgene fra friske østers til skønne vine på en lokal vingård.

XL Australia Bruny Island Cape Bruny Lighthouse Within South Bruny Island National Park

Vandreture, vine og vidunderlig natur 

I tager af sted sammen med en gruppe på maksimalt 8 personer plus jeres guides. En smuk sejltur bringer jer til Bruny Island østersfarme, strande og vandreruter. I sover i luksustelt med rigtig seng og nyder natur, dyreliv og fugleliv dagen lang.

I behøver ikke tage al jeres bagage med på weekend, for I kommer tilbage til endnu 2 nætter på MacQ1 Hotel efter weekenden.

XL Australia Bruny Island Food Gastronomy Picnic Delicacies Charcuterie

Xl Australia Tasmania Hobart Mona Museum Boat

Det er efterhånden ikke en hemmelighed, at denne rejse til Australien er til jer, der er klar til at gå all in på det gode liv. Også denne dag efter endnu en god nats søvn på MacQ1 Hotel i Hobart.

Spillefuglens moderne kunst i Hobart 

Hobart har et forrygende museum for moderne kunst, Mona. I sejler dertil i en camouflagefarvet katamaran og går på opdagelse i den unikke udstilling.

Bag museet står en matematiknørd og spillefugl, der formåede at kombinere sine evner med sin passion og vinde penge ok til at starte samlingen, der virkelig er unik.

Det er også ganske unikt, at der på et museum er en vingård, Moorilla Estate. I får frokost med vin derfra og kommer bagefter på en spændende rundvisning på vingården, hvor I smager 10 forskellige vine inden I sejler hjem – altså med katamaranen. 

Xl Australia Tasmania Hobart Mona Museum Art

XL Australia Adelaide City Skyline

Jeres rejse til Australien går nu mod nye oplevelser i Adelaide i South Australia, der er det rene tag selv-bord for livsnydere. Her er glimrende shopping, mage museer og mange festivaler med musik og teater.

Madscenen følger med i samme spor, og byen er også med helt fremme med gratis bycykler og gratis Wi-Fi for alle. Vingårdene i Barossa Valley er inden for rækkevidde, og det samme er dyrelivet på Kangaroo Island.

XL Australia Hotel Mayfair Adelaide Exterior Facade

Mayfair Hotel 4+*, Adelaide 

I skal bo 2 nætter på charmerende Mayfair Hotel i Adelaide. Hotellet er indrettet i en stolt bygning, der er på byens kulturarvsliste. Mayfair Hotel ligger i gåafstand til seværdigheder i Adelaide. 

Transporten til og fra lufthavnene klarer I nemmest med en taxa.

XL Australia Hotel Mayfair Adelaide Hennessybar

XL Australia South Australia Penfolds Magill Estate Chefs

De australske vine er for længst blevet anerkendt for deres høje kvalitet. Et af ikonerne for australsk vin er Penfold Grange fra Penfolds Magill Estate i Adelaide Hills, kun 20 minutters kørsel fra jeres hotel.

Her skal I på rundvisning både over og under jorden, og I får serveret en 3-retters frokost med matchende vine fra Penfolds Magill Estate.

I finder nemt selv derud med taxa, men sig endelig til, hvis vi skal arrangere transport.

XL Australia South Australia Penfolds Magill Estate Winery Cellar Barrels

Xl Australia Vivonne Bay, Kangaroo Island, South Australia

Hvis I for alvor vil tæt på Australiens dyreliv, er Kangaroo Island det absolut bedste sted at tage hen. I gør det denne dag på den absolut bedste tur dertil. Tag blot det nødvendige med, for I kommer tilbage til jeres hotel i Adelaide senere.

Der findes billigere ture til Kangaroo Island, men ingen med samme indhold og så meget for pengene. Det er for eksempel en kæmpe fordel, at I flyver dertil, så I bruger jeres tid på at opleve!

Small Australia Kangaroo Island Exceptional Tour Kangaroos Field Animal

Dyreliv på Kangaroo Island 

I besøger koalaerne i en eukalyptusskov. Fortsætter på udkig efter kakaduer, wallabies og kænguruer. Spiser grillet seafood til frokost og går ture mellem søløver og sæler.

Oplevelserne fortsætter i Flinders Chase National Park med sjældne fugle, kænguruer, wallabies, opossum, varaner, myrepindsvin, næbdyr og flere koalaer. Også de forunderlige klipper Remarkable Rocks er der tid til. I overnatter på hotellet på Kangaroo Island og er tilbage i Adelaide tidligt på aftenen dag 21.

Xl Australia Kangaroo Island Exceptional Tour Baby Koala Animal

XL Australia Ayers Rock Uluru Northern Territory Red Centre Desert

Nu går jeres rejse til Australien fra kysten ind i den røde outback i Northern Territory med Uluru (Ayers Rock) og Kata Tjuta (The Olgas).

I tager en taxa til lufthavnen og flyver direkte til lufthavnen ved Uluru (Ayers Rock). Her bliver I budt velkommen og kørt til jeres hotel.

Voyages Sails In The Desert 5*, Uluru (Ayers Rock)

Selv ude i den røde ørken skal I bo i 5* luksus. Voyages Sails In The Desert ligger kun en halv time fra Uluru (Ayers Rock), og her er både spa og en skøn pool at vende hjem til.

Xl Australia Voyages Sails In The Desert Ayers Rock Walpa Bar

Vandretur ved The Olgas 

Pool og spa må dog vente lidt, for I skal nå at opleve første store seværdighed i outbacken. I skal på guidet tur til The Olgas, hvor I hører om naturen og aboriginernes kultur og også bevæger jer ind i Vindenes Kløft, Walpa Gorge. Både Ayers Rock og The Olgas er hellige for aboriginerne.

Xl Australia Ayers Rock Wayoutback Safari Camel 4Wd Jeep

XL Australia Ayers Rock Uluru Sunrice

Om morgenen vil I nyde, at I bor så tæt på Uluru (Ayers Rock). I skal nemlig opleve solopgangen over den forunderlige klippe, der på magisk vis skifter farver, mens solen stiger.

Efter en traditionel morgenmad tilberedt i ørkenen, går I til hulemalerier og fossiler ved foden af Uluru (Ayers Rock), og I besøger Uluru - Kata Tjuta Cultural Centre.

Middag under stjernerne ved Uluru (Ayers Rock)

Dagen slutter også ude i ørkenen, hvor I får serveret en dejlig middag under millioner af stjerner med udsigt til Uluru (Ayers Rock).

Xl Australia Ayers Rock Silence Dinner Sunset Tables

XGLWXA~Q

I har stået ved foden af Uluru (Ayers Rock) og vandret ind i vindenes tunnel ved K'gari (The Olgas). Men intet slår at se det hele fra oven. Derfor skal I på tur i helikopter over Uluru (Ayers Rock).

Glæd jer til at se det aboriginernes hellige land fra oven. Og til at få nye vinkler på den røde og tørre ørken, der måske ikke er så tør over det hele alligevel.

Senere venter endnu en flyvetur, nemlig til skønne Sydney. I bliver kørt i lufthavnen, og fremme i Sydney tager I en taxa til jeres hotel.

Xl Australia Sydney Spicers Potts Point King Room

Spicers Potts Point 5*, Sydney 

Jeres hotel i Sydney er efter Nyhavn Rejsers mening det absolut hyggeligste boutiquehotel i byen, Spicers Potts Point. En tidløs perle i det virkeligt charmerende og centrale kvarter Potts Point med fine, historiske huse. Glæd jer til at nyde morgenmaden i den dejlige have. I bor 4 nætter på Spicers Potts Point.

XL Australia New South Wales Sydney Opera House Tiles

Når I bor på Spicers Potts Point, kan I slentre hen til Operahuset i Sydney og mange af byens seværdigheder. Giv jer god til at komme omkring, og vil I hvile benene, er her et utal af cafeer. I kan også tage en af de mange havnefærger, der forbinder de mange bydele i Sydney.

Privat rundvisning i Sydney Opera House  

Sydney Opera House, som er skabt af danske Jørn Utzon, er et must på rejser til Sydney. Ikke kun for det danske islæt, men fordi det ganske enkelt er et prægtigt bygningsværk. Da dette ikke er en hvilken som helst rejse til Australien, sørger vi for en privat guide kun til jer. Lidt særbehandling skader ikke.

Xl Australia Sydney Opera House VL Backstage Tour Group Prudence Upton

Xl Australia Sydney NSW Harbour Yacht Experience Boat Opera House

Sydney er en by, der er skabt ud til vandet. Livet på havnen og vandet er en integreret del af byens puls. Og mange af de store seværdigheder i Sydney gør sig bedst fra vandet. Tag bare operahuset og Sydney Harbour Bridge.

I kunne tage ud med en traditionel havnerundfart, men vi har vist nævnt, at dette er en rejse til Australien for ægte livsnydere. Så selvfølgelig har vi også her planlagt noget særligt for jer.

En dag for sejl ud for Sydney

I sejler af sted i en 40 fod lang yacht. Der er hvidvin på køl og vind i sejlene, mens i glider gennem Sydney Harbour og ud forbi smukke bugter og strande til frokost på Camp Cove. Hvis I har lyst, kan I kaste en snøre i vandet på vejen. I er tilbage i havnen ca. kl. 15.

Xl Australia Sydney Sydney Seaplanes Northern Beaches

I har gået ad havnepromenaden og set havnens liv fra land. Og I har sejlet i yacht gennem havnen og selv været en del af livet. Kan man forlange mere? Ja! I har jo ikke nydt sceneriet fra luften endnu.

I vandflyver til frokost på Jonah's 

En af de mest eksklusive restauranter ved Sydney hedder Jonah's på Jonah's Restaurant and Boutique Hotel, som er det eneste Relais & Chateaux hotel i Sydney. Denne rejse til Australien ville ikke være fuldendt, hvis I ikke oplevede deres moderne australske køkken.

Jonah's ligger med udsigt over Whale Beach og Stillehavet en times kørsel nordpå fra Spicers Potts Point, men naturligvis skal I ikke bumle af sted. I starter med en lille sejltur til Rose Bay og går her om bord i en vandflyver, der bringer jer direkte til restauranten. Udsigten undervejs er forrygende.

Efter frokosten, der er en udsøgt 3-rettes menu, flyver I tilbage igen. En værdig finale for jeres rejse til Australien.

Xl Australia Sydney Restaurant Jonahs Fish Food

Xl Australia Views Of The Grampians National Park In Western Victoria

Der er nu gået 4 uger fra I rejste hjemmefra til Australien. Med det liv, I har nydt, er I sikkert klar til 4 uger mere, men det er tid at vende hjem. I bliver kørt i lufthavnen i Sydney og flyver mod Danmark, hvor I lander dag 29 dansk tid. Velkommen hjem.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Overalt har vi udvalgt hoteller med den bedste stemning og beliggenhed. Tag bare MacQ1 i direkte på havnefronten i Hobart. Det er et af de mest spændende hoteller på Tasmanien.  Selv ude i den røde ørken skal I bo i 5* luksus.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Melbourne / Melbourne-Hobart / Hobart-Adelaide / Adelaide-Ayers Rock / Ayers Rock-Sydney / Sydney-København

 • Lufthavnsskatter

 • Forskellige transfers

 • 4 nætter på Crown Metropole 4+*, Melbourne. Luxe Room inkl. morgenmad

 • Oplevelse: Melbourne bag facaden

 • Oplevelse: Guidet tur til Melbournes Madscene

 • 7 dages billeje: Full size, all inclusive. Melbourne til Melbourne Airport

 • 2 nætter på The Flinders Hotel 4*, Mornington Peninsula. Bauer Room, inkl. morgenmad

 • Oplevelse: Nyd australsk vin fra kilden ved Melbourne

 • Oplevelse: Svøm med delfiner, sæler og sødrager

 • Færge fra Sorrento til Queenscliff

 • 1 nat på Captain's at the Bay 3*, Apollo Bay. Inkl. morgenmad

 • Oplevelse: I helikopter over Great Ocean Road

 • 1 nat på Drift House 4*, Port Fairy. Inkl. morgenmad

 • 2 nætter på Royal Mail Hotel 4*, The Grampians. Deluxe Mountain View Room

 • 4 nætter på MacQ1 Hotel 5*, Hobart. Superior Hunter Street Room inkl. morgenmad

 • Oplevelse: Historisk sightseeing i Hobart

 • 3-dages oplevelse: Lang weekend på The Bruny Island, Tasmanien

 • Oplevelse: Museum of New and Old i katamaran

 • 3 nætter på Mayfair Hotel 4*, Adelaide. Queen Room inkl. morgenmad

 • Oplevelse: Oplev vingården, som skaber Penfolds Grange

 • 2-dages oplevelse: Natureventyr på Kangaroo Island inkl. fly Adelaide-Kangaroo Island t/r

 • 2 nætter på Voyages Sails In The Desert 5*, Uluru. Superior Room inkl. morgenmad

 • Oplevelse: Vandretur ved Kata Tjuta (The Olgas)

 • Oplevelse: Solopgang over Uluru (Ayers Rock) inkl. morgenmad

 • Oplevelse: The Sounds of Silence Dinner

 • Oplevelse: I helikopter over Uluru (Ayers Rock) 

 • 4 nætter på Spicers Potts Point 5*, Sydney. Luxe King Room inkl. morgenmad

 • Oplevelse: Rundvisning i Sydney Opera House

 • Oplevelse: Sydney set fra en luksuriøs Yacht

 • Oplevelse: I vandflyver til udsøgt frokost i Sydney

Pris per person ved 2 voksne
Australien for livsnydere
RejseperiodeDobbelt
26.06.24 ‑ 10.12.2499.000‑101.000
11.12.24 ‑ 07.11.25103.000‑120.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Benzinforbrug og evt. parkering

Bemærk

 • Anbefalet rejseperiode fra oktober til sidst i marts
 • Afrejse fra Danmark på lørdage
 • Lad os vide om I ønsker at afrejse fra anden lufthavn end København
 • Premium Economy Class eller Business Class er muligt mod tillæg. Læs mere her eller kontakt jeres rejserådgiver
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.