XL Australia New South Wales Hunter Valley Audreywilkinson Picnic
Oplevelse i Australien

Vinsmagning og picnic i Hunter Valley

Oplev Audrey Wilkinson Vineyard i New South Wales

Er der flest kænguruer eller vinstokke i Hunter Valley i New South Wales? Hvis I er i Sydney, kan vi anbefale at køre to timer hertil for at tælle efter. Nyd ved samme lejlighed de smukke landskaber og et besøg hos Audrey Wilkinson Vineyard.

Hunter Valley i New South Wales har de første 150 vingårde. Vi har håndplukket en af dem, Audrey Wilkinson Vineyard, for sin smukke beliggenhed, de gode vine og ikke mindst den hyggelige picnic mellem de uendelige rækker af vinstokke. 

Australiens ældste vinområde

Hunter Valley består i virkeligheden af en række underområder med hver deres karakteristika og hver deres australske vine. Audrey Wilkinson Vineyard ligger i Pokolbin, der er det vinområde i Australien, der har den længste sammenhængende historie. De første stokke blev plantet i starten af 1800-tallet. 

De bølgende landskaber med uendelige vinmarker omkranset af Brokenback Range er dedikeret til det gode liv med restauranter, vingårde, spaoplevelser, skønne haver og golf. 

Audrey Wilkinson Vineyard

Audrey Wilkinson Vineyard, der producerer prisbelønnet Semillon, er en af regionens ældste vingårde. I kan altså ikke komme meget tættere på traditioner og godt håndværk. Audrey Wilkinson Vineyard er kåret til 5-star winery af vinkritikeren James Halliday og regnes som top-10 vingård at besøge af Australian Gourmet Traveller.

Museum, vinsmagning og picnic

Start med at gå en tur på vingårdens museum. Således kloge på historie og vine er I klar til en master class med premium vinsmagning sammen med Audrey Wilkinson Vineyards ekspert. 

I vælger herefter en flaske vin fra Audrey Wilkinson Vineyard og tager den under armen sammen med en madkurv. Nu skal I finde det helt rigtige sted mellem vinstokkene til jeres picnic. Der er godt og vel 1 km2 land at lede i, så I skal nok finde et godt sted. I vil føle, I har hele for jer selv.

Velbekomme!

Team Australien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.