• Jervis Bay er hvide sandstrande, små bugter og vige, floder, vandfald
 • Sydney Operahouse - Opera Bar
 • Stranden i Byron Bay, New South Wales i Australien
 • Smukt vandfald i Blue Mountains National Park, New South Wales, Australien
 • Sejl i kajak ud til delfinerne i Cape Byron

Rejser til New South Wales, Australien

Nationalparker, vin, feriestemning og selvfølgelig vidunderlige Sydney

Oplev de spektakulære nationalparker i New South Wales

Smag australsk vin i Hunter Valley

Nyd feriestemning ved kysterne

Vidunderlige Sydney

Udvalgte hoteller, lodges og udflugter

Læs mere

Sydney overstråler ofte det øvrige New South Wales, men rejser til New South Wales er også store vinområder, lange strande, øde outback og smukke nationalparker.

Nationalparker i New South Wales

En af de mest kendte nationalparker, I kan opleve på rejser til New South Wales, er de kølige bjerge i Mt. Kosciuszko National Park i syd. Tættere på Sydney bryder kløfter af forrevne klipper og tæt eukalyptusskov sig gennem Blue Mountains, og længere ude venter Wolgan Valley med mageløs natur. Nationalparkerne byder på vandreruter, cykelture, kanoture på floder mm.

Australsk vin i Hunter Valley

Rejser til New South Wales giver også mulighed for at komme tæt på produktionen af australsk vin. Hunter Valley kun 2 timer fra Sydney er Australiens ældste vinområde. Hvis I er på vej i bil nordpå, passer det fint med en overnatning her. 

Delfiner og feriestemning ved kysterne

Ved kysten i New South Wales kan I opleve delfinerne ved Port Stephens, og ved Jervis Bay et par timer syd for Sydney er sol, sommer, strand og vand. Nyd den skønne stemning!

Op langs kysten fra Sydney til Brisbane ligger mange små og større kyst- og badebyer. En af de nordligste er Byron Bay på den del af kysten, der populært kaldes Feriekysten. Her er fantastiske strande, regnskove, hyggelige landsbyer i bakket terræn, farverige markeder, frisk fisk på menuen og en afslappet atmosfære. 

Flipperne i landbrugslandet

Inde i land venter sjove oplevelser i de gamle 70'er flipperbyer som Nimbin, Mullumbimby og Lismore i det kuperede landbrugsområde. Duften af hash hænger stadig i luften. Rejser til New South Wales mangler ikke mangfoldighed!

Outbacken i Broken Hill

Sølvbyen Broken Hill er en udørk med knap 20.000 indbyggere. Byen blev skabt, da her blev fundet sølv i slutningen af 1800-tallet. Det er stadig en mineby, men også turister og kunstnere har fundet vej hertil. Med dem er kommet gallerier og hyggelige pubber. Området er præget af spektakulære klippescenerier, øde ørkenflader og spøgelsesbyer.

Broken Hill er hovedkvarter for "The Royal Flying Doctors" og "School of the Air", der underviser børn på fjerntliggende gårde via radio. 

Sydney - en af verdens smukkeste byer

Men selvfølgelig skal I omkring Sydney på rejser til New South Wales. Jørn Utzons mesterværk Sydney Opera House. Museer, historie og gastronomi i verdensklasse. Bondi Beach og ikke mindst dejlige gåture – for Sydney opleves bedst til fods og med færgerne, der forbinder de mange bydele.

Udflugter, lodges og hoteller i New South Wales

Tal med vores rejserådgivere om rejser til New South Wales i Australien. Vi har været der utallige gange, afprøvet alt fra lodges ved strandene til hoteller i Sydney, testet udflugter og restauranter og slidt skosålerne tynde på fortove og vandrestier. Og vi har sorteret alt det fra, som frister på afstand, men ikke holder, når I kommer tættere på.

Læs mere om rejser til sydney i New South Wales:

Unikke rejser til New South Wales

Se alle vores rejser til New South Wales

Udvalgte hoteller i New South Wales

Se flere hoteller i New South Wales

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse

Nyhavn Rejsers eksperter i rejser til Australien har tilsammen været i Australien flere end 60 gange. Benyt deres store erfaring til at få inspiration og gode råd om oplevelser, ruter, hoteller og lodges i Australien, og lad dem sammensætte en rejse til Australien ud fra netop det, I gerne vil opleve. Ring: 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.