Xl Bali Samanvaya Pool View
Sidemen, Bali

Samanvaya Resort

Bo midt mellem rismarkerne i den skønne Sidemen-dal

Midt imellem rismarkerne i den smukke Sidemen-dal ligger det charmerende boutiquehotel Samanvaya. På dette skønne hotel for voksne kan I nyde freden og udsigten til risterrasserne i et af Balis smukkeste områder.

Tæt på naturen

Samanvaya betyder "harmoni" på sanskrit. Den ambition mærkes fra både poolen, restauranten og villaerne, der har den skønneste udsigt over risterrasserne. Bliv ikke overraskede, hvis de lokale bønder går i marken ikke langt fra jer. Det er del af charmen ved at bo her. Lyden af kvækkende frøer og insekter fra rismarkerne bliver intensiveret, når dagen går på hæld, og solen forsvinder ned bag horisonten.

At Samanvaya samtidig kun er for gæster på 14 år og derover, er med til at skabe en mere voksen og romantisk stemning.

Xl Bali Samanvaya Cultural Tours With Samanvaya
Xl Bali Samanvaya Ananda Spa
Xl Bali Samanvaya Yoga Pavilion
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

11 bungalows

Samanvaya har 11 bungalows i forskellig størrelse og udformning: I kan vælge mellem syv villaer og fire lumbung-bungalows, som er de traditionelle, små hytter, der oprindeligt blev brugt til opbevaring af ris. 

Alle bungalows ligger tæt på poolen med udsigt til rismarkerne. De er bygget af bæredygtigt træ og bambus, så deres ydre harmonerer med omgivelserne. Indvending er de enkelt, men lækkert indrettede med aircon, minibar, semi-åbent badeværelse, wi-fi samt te- og kaffefaciliteter.

Restaurant og pool med udsigt

The Rice Barn Restaurant ligger i en bambusbygning, der udnytter beliggenheden midt i risterrasserne optimalt. Navnet giver ekstra god mening, når man sidder her og oplever den fantastiske panoramaudsigt. Menuen byder på en god blanding fra øst og vest, så der er noget for enhver smag.

Glæd jer også til swimmingpoolen, der hører til den slags, hvor man kan hænge på kanten i timevis og bare nyde udsigten til rismarker, bjerge og jungle.

Autentiske oplevelser med vind i håret

Den tætte kontakt til lokalsamfundet har også gjort, at Samanvaya er i stand til at tilbyde en række helt unikke oplevelser til dalens landsbyer, små templer og vidunderlige naturscenarier – væk fra alfarvej med et unikt indblik i den balinesiske kultur. Oplev det til fods, på cykel eller på en forrygende tur bag på en scooter.

Spa. massage og yoga

Efterfølgende vil det være oplagt at forkæle jer selv med en tur i Ananda Spa, der både byder på traditionel massage og mere spirituelle behandlinger. Yoga og meditation med specialuddannede undervisere er også muligt.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Bali Samanvaya Field Sunrise
Ubud, Bali, Asien

Bali på afveje

16 dage fra

26.500 kr.

Glæd jer til

Kanosejlads, storslået natur og landsbybesøg

Risterrasser og balinesisk idyl i Sidemen-dalen

Solopgang fra toppen af Batur-vulkanen

Snorkling på paradisøen Nusa Lembongan

Skønne hoteller med fantastisk beliggenhed

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.