XL Offering Woman Old Temple Flowers Praying Bali Indonesia

Spis, bed, elsk på Bali

Spis, bed, elsk på Bali

12 dage fra 20.500 kr.

Kontakt Louise

Tlf. 33 320 320

Gastronomi, spiritualitet og romantik

Oplev romantikken blomstre på Bali på et luksuriøst eventyr inspireret af den amerikanske forfatter Elizabeth Gilberts bestseller Spis, Bed, Elsk, der blev filmatiseret med Julia Roberts i hovedrollen. En af vores mest efterspurgte rejser til Bali.

Glæd jer til

 • "Spis" på The Damai 4+ i Lovina
 • "Bed" på Spa Village Tembok 4+ i Tembok
 • "Elsk" på Ubud Village Resort 4+ i Ubud
 • Spa-behandlinger, yoga-timer og morgentrekking gennem rismarker
 • Spændende måltider og aktiviteter, der passer til temaerne

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Lovina 3 nætter på Lovina 3 Højdepunkter Gastronomien er i højsædet, og det traditionelle balinesiske køkken bliver nyfortolket. Resortets egen urtehave spiller gerne en hovedrolle i det innovative cuisine. Gastronomien er i højsædet, og det traditionelle balinesiske køkken bliver nyfortolket. Resortets egen urtehave spiller gerne en hovedrolle i det innovative cuisine.
Tembok 3 nætter på Tembok 3 Højdepunkter Kom helt ned i tempo med spabehandlinger og yogasessioner. Her akkompagneres den åndelige ro af bølgeskvulp fra Det Indiske Ocean. Kom helt ned i tempo med spabehandlinger og yogasessioner. Her akkompagneres den åndelige ro af bølgeskvulp fra Det Indiske Ocean.
Ubud 3 nætter på Ubud 3 Højdepunkter Nyd den smukke udsigt over dalen fra jeres egen balkon. Her ligger grønne rismarker side om side, og naturen afgiver det perfekte lydbillede til en romantisk stund. Endnu bedre bliver det, når solen går ned. Nyd den smukke udsigt over dalen fra jeres egen balkon. Her ligger grønne rismarker side om side, og naturen afgiver det perfekte lydbillede til en romantisk stund. Endnu bedre bliver det, når solen går ned.

Spis. Bed. Elsk

Rejs i fodsporene på Elizabeth Gilbert og Julia Roberts. Oplev de omgivelser, der fik dem til at forelske sig i en af verdens smukkeste øer. Vi har genskabt bogens centrale temaer og nøje udvalgt nogle af Balis smukkeste og mest atmosfærefulde hoteller, der har hver deres unikke karakteristika. I vil stifte bekendtskab med steder og scenerier fra filmen og bogen, der er baseret på en sand historie. Og I vil ikke mindst opleve øens betagende mangfoldighed, der folder sig ud i alt fra naturen til kulturen og maden, når I bliver ført væk fra alfarvej for at opleve Balis sjæl.

XL Bali Spa Village Tembok BALE 6
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Afrejse fra København mod Bali.

XL Rice Terrace Morning Mountains Bali Indonesia

Det lille og atmosfærefyldte resort Damai ligger i Lovina få timers kørsel fra det sydlige Balis hektiske turistområder. Her, i smukke og intime omgivelser på øens rolige nordkyst, indleder I jeres Bali-eventyr.

Nyd den spektakulære udsigt fra infinity-poolen og oplev solen gå ned bag Javas vulkaner, når dagen går på hæld. 

Glæd jer til Damais nyfortolkninger af det traditionelle balinesiske køkken, der har høstet flere priser for sit innovative cuisine. En del af hemmeligheden er kokkens brug af økologiske råvarer, hvoraf mange dyrkes i resortets egen urtehave.

XL Bali Hotel Damai Lovina Master Pool Villa
XL Bali Hotel Damai Lovina Woman Massage View
XL Bali Hotel Damai Lovina Waiter Butler Service Pool Woman Guest

Skaldyr, urtebed og delfinsafari

Her bliver hentet inspiration fra alle verdenshjørner - bliv fx ikke overrasket, hvis I finder japansk Wagyo-oksekød på tallerkenen.

Når det er sagt, så er langt de fleste råvarer hentet ferske i nærområdet, og man udnytter selvfølgelig den lette adgang til friske fisk og skaldyr.

Hummer, tigerrejer, kammuslinger, krabber og selvfølgelig den delikate red snapper er hyppige indslag på menukortet. Tilsæt dem lidt frisk chili, hvidløg, kokos, lime, og hvad det lokale urtebed ellers tilbyder, skyl det ned med et glas kold hvidvin og nyd roen, den magiske atmosfære og frem for alt udsigten ovet Lovina og havet, der folder sig ud for foden af bjerget.

I løbet af opholdet har vi, ud over morgenmad, inkluderet en 3-retters middag, en 2-retters frokost samt en delfinsafari.

Overnatning på Damai i en Deluxe Villa, inkl. morgenmad.

XL Bali Hotel Damai Lovina Main Building

XL Bali Spa Village Tembok NIGHTVIEW OF RESORTS ENTRANCE 2

Fra Lovina bevæger I jer nu mod øst. Turen går til den charmerende landsby Tembok på det nordøstlige Bali.

I skal bo på Spa Village Tembok, der er en lille, tropisk oase langt fra alfarvej. Fokus her er på afslapning, massage og åndelig ro. Kom ned i gear og få fornyet energi med terapeutiske spa-behandlinger, yoga og afslapning ved den smukke pool.

Resortet ligger helt ned til vandet og kun Nordbalis sorte vulkansand adskiller restauranten fra Det Indiske Oceans bølgeskvulp. I baglandet rejser Balis majestætiske vulkaner sig mod himlen, mens der i landsbyen hersker en fredfyldt atmosfære.

XL Bali Spa Village Tembok SWIMMING POOL 8

Friskfanget fusion mellem øst og vest

Resortets fokus på spiritualitet og velvære passer godt ind i balinesisk mentalitet. Maden er også tænkt ind i det overordnede koncept med friske råvarer, som fanges i havet ud for Tembok og høstes hos lokale bønder.

Samlet tænkes det ind i et sundt og velsmagende fusionskøkken af Øst og Vest. Den friske duft af hav, der strømmer ind med aftenbrisen gennem resortets åbne restaurant ud til stranden, bidrager til en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Ud over 3 overnatninger i et Kamar Room med morgenmad har vi inkluderet 2 x 3-retters middag, 2 x 3-retters frokost, 2 x 50-minutters spa-behandling, gratis deltagelse i yoga-timer samt diverse andre daglige aktiviteter.

Overnatning på Spa Village Tembok i et Kamar Room, inkl. morgenmad.

XL Bali Spa Village Tembok Manicure

XL Bali Hotel Ubud Village Resort Fruit Staff

I udkanten af Ubud gemmer Ubud Village Resort sig mellem palmetræer og grønne rismarker. Her kan I for alvor lade romantikken blomstre i en intim villa med privat pool.

XL Bali Hotel Ubud Village Resort Main Pool Close Up
XL Bali Hotel Ubud Village Resort Couple In Pool
XL Ubud Women Handycraft Baskets Temples Bali Indonesia

Kunstnerbyen Ubud

Ubud, Balis berømte kunstnerby, folder sig ud med lave huse på begge sider af Tjampuhan-floden. Flodens jungeklædte sider og de mange rismarker gør sceneriet til en æstetisk oplevelse i sig selv.

Inde i centrum venter små kunstgallerier, fortorvscaféer og hyggelige restauranter. Suppler evt. med en cykeltur gennem det frodige landskab og små landsbyer, rafting ned ad den brusende Ayung-flod eller en afslappende massage på hotellet.

Overnatning på Ubud Village Resort i en Garden Pool Villa, inkl. morgenmad. Desuden har vi inkluderet 1 x 3-retters middag.

Fra værelsets balkon og restaurantens terrasse har I smuk udsigt over dalen, hvor grønne rismarker fungerer som smukt bagtæppe og naturens betagende lyde udgør et atmosfærefyldt soundtrack.

XL Bali Hotel Ubud Village Resort Main Pool
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

På The Damai i Lovina er inkluderet både en frokost og en middag på hotellets hæderkronede restaurant. Og så skal I også på en tidlig delfinsafari. I Spa Village Tembok er inkluderet 2 middage, 2 frokoster, 2 spabehandlinger og deltagelse i de daglige yoga-timer. Og I Ubud Village Resort er bl.a. inkluderet 1 middag, udflugt til Petulu Village, morgentrekking gennem rismarkerne og deltagelse i yoga-timer.

Forlæng rejsen med 3 nætter på Belmond Jimbaran Puri 4+*

Belmond Jimbaran Puri spreder sine bungalows og villaer ud under palmerne i en stor og frodig have på en af Balis bedste strande. Her kan I nyde det dejlige vejr fra hængekøjen på bungalowens veranda, svømme en tur i det Indiske Ocean eller nyde et delikat måltid på strandrestauranten.

Jimbaran byder på en behagelig tilbagelænet atmosfære langs den lange og gyldne strand. Når man skuer ud over havet, pryder farverige fiskerbåde bugten. Er man morgenmenneske er her to spændende markeder at gå på opdagelse i: Bag hotellet ligger et af Balis bedste ferskvaremarkeder. Og på den nordlige del af stranden ligger øens berømte fiskemarked. Oplev den intense atmosfære og det lokale leben, når et hav af fisk hver morgen landes fra bugtens mange fiskerbåde.

Læs mere Belmond Jimbaran Puri

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Bali t/r.
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og oplevelser
 • 3 nætter The Damai 4+*, Lovina. pool villa. Inkl.: Morgenmad, 1 tre-retters middag, 60 minutters massage, Delfinsafari
 • 3 nætter på Spa Village Tembok 4+*,  Tembok. Kamar room inkl.: Morgenmad, 3 gange spabehandling a' 50 minutter, gratis yogatimer, cooking class og diverse aktiviteter
 • 3 nætter på Ubud Village Resort 4+, Ubud. Garden pool villa inkl.: Morgenmad, 1 tre-retters middag, 1 x 60 min massage, morgentrekking i Ubuds rismarker, gratis yogatimer

Voksenpris

Pris per person ved 2 voksne
Spis, bed, elsk, 12 dage på Bali
RejseperiodeDobbelt
20.04.24 ‑ 24.06.2420.000‑22.000
25.06.24 ‑ 14.08.2426.000‑28.000
15.08.24 ‑ 31.10.2422.000‑24.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

3 ekstra nætter på Belmond Jimbaran Puri

Pris per person ved 2 voksne
3 nætter på Jimbaran Puri Bali
RejseperiodeDobbelt
30.10.24 ‑ 31.10.242.000‑4.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Det inkluderede på hotellerne gælder for to personer.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Vores rejserådgivere har rejst meget i Bali. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.