XL Bali Hotel Damai Lovina Yoga
Lovina, Bali

The Damai

Skønhed, idyl og gastronomi

Få timer fra lufthavnen, lysår fra hverdagen. The Damai er et eksklusivt boutique-resort på en frodig klippeskråning med udsigt over Balis nordkyst. At bo her er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Et personligt boutique-hotel

Hvis Damai føles mere som et hjem end et hotel, skyldes det måske, at det engang var det. Resortet startede som en drøm om at bygge et hus på bjergtop, da den danske reklamemand Nils Normann i 90’erne faldt over landsbyen Kayuputih i Balis højland. Damai har siden udviklet sig til et luksusresort, men bevaret sin intime atmosfære. Fra de små haver til samlingen af antikviteter, føles det mere som at bo hos end ven end på et hotel. Hvis altså din ven råder over et staff på 100 venlige balinesere!

Dansk-balinesisk stilstudie

Damai betyder ”fredfyldt” på balinesisk og er designet af den danske arkitekt Bibi Holm, der med inspiration fra den balinesiske arkitektur har skabt rammerne til en ferie ud over det sædvanlige. Bo enten i Damais hyggelige bungalows, enkelt indrettede med udendørs badeværelse og masser af antikviteter, ædeltræ, fine tekstiler og charme - eller bliv forkælet af butlere i en af de nye overdådige poolvillaer, der hører til blandt øens ypperste hoteloplevelser.

XL Bali Hotel Damai Lovina Spa Massage
XL Bali Hotel Damai Lovina Main Building
XL Bali Hotel Damai Lovina Umah Raja Villa Bathroom
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

15 luksuriøse villaer

Damai har 15 villaer i fem størrelser. Vælg mellem garden villa, seaview villa eller pool villaer med 1-3 soveværelser. Alle villaer er udstyret med lounge-område og terrasse/balkon. Enkelte har privat pool og seaview villa har også badeværelse med jacuzzi under åben himmel. Der er 24-timers roomservice.

Balinesisk brasserie

Glæd jer til delikate nyfortolkninger af det traditionelle balinesiske køkken eller genopdag klassiske internationale retter med et tropisk twist. The Damai Restaurant disker op med et gourmetkøkken, der i årtier har været anerkendt som noget af regionens ypperste med øko-råvarer fra resortets egen farm.

Spa med kongelig behandling

The Spa tilbyder en bred vifte af skønhedsbehandlinger og massage. Som noget særligt bruges kun økologiske produkter baseret på opskrifter fra Solo på Java, der oprindeligt var forbeholdt kongefamilien. Spaen tilbyder også hudpleje og manicure, der gør dig smukkere helt ud til fingerspidserne. 

Aktiviteter og udflugter

Resortet er et oplagt udgangspunkt til at udforske Balis uspolerede nordlige højland, der er kendt for sine vandrestier, vandfald og store søer. I kan også booke en Morning Dolphin Tour, snorkle ved Menjangan eller Tulamben, samt vandre på en guidet tur til Santhiphala-vandfaldet. Endelig er der mulighed for at besøge lokale hot springs og komme tæt på balineserne på en guidet tour til lokale markeder.
Hver fredag og søndag er der desuden gratis yogaundervisning med en erfaren instruktør. Glæd jer også til afternoon tea, der serveres hver dag kl 16 med britisk punktlighed.

Se rejsebrev: Når freden sænker sig over Bali

XL Bali Hotel Damai Lovina Master Pool Villa
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Offering Woman Old Temple Flowers Praying Bali Indonesia
Sydbali, Bali, Asien

Spis, bed, elsk på Bali

12 dage fra

20.500 kr.

Glæd jer til

"Spis" på The Damai 4+ i Lovina

"Bed" på Spa Village Tembok 4+ i Tembok

"Elsk" på Ubud Village Resort 4+ i Ubud

Spa-behandlinger, yoga-timer og morgentrekking gennem rismarker

Spændende måltider og aktiviteter, der passer til temaerne

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.