Xl Southafrica Elephants By Pool Animal

Beretning

30 elefanter stod i kø

af Gæsteblogger
Oplevet af rejserådgiver fra Nyhavn Rejser

Til min private pool...!

Vi vågnede ved en lyd lige bag os og vendte os søvnigt for at se kilden til denne forstyrrelse - og så var al søvnighed væk. 30 elefanter stod i kø lige ved siden af os på græsset.

Xl Southafrica Baby African Elephant Between Big Elephants Animal

De små stod forrest, og så blev de ellers større og større i rækken ned ad skråningen. De ventede simpelthen på, at vi flyttede os, så de kunne få noget at drikke fra vores pool. Dejligt med høflige elefanter!

Det var en tør tid, og en elefants fordøjelsessystem kan tåle det mest utrolige, så for dem var det åbenbart ikke et problem at drikke lidt klorvand. Vi fortrak hurtigt ind i vores hytte, men det var så stort, at vi måtte dele det med nogen. Vi ringede vi til receptionen og sagde, at lodgens andre gæster var velkomne til at komme og se med. Receptionisten startede med helt koldt og roligt at sige "I hope you are inside!!!".

Selv om elefanterne havde stået pænt i kø, var det stadig nogle af verdens farligste dyr, vi havde besøg af. Der var unger med, og man skal ikke begynde at diskutere med en omsorgsfuld elefantmor.

Southafrica Kruger &Beyond Ngala Lodge Safari 6

Sov, når du bliver gammel!

Det er dyrenes rytme, der styrer livet på Ngala Lodge. Vi havde jo hurtigt fattet, hvad det betød for vores søvn, og de næste dage blev vi kun bekræftet i, at man kan sove, når man bliver gammel. Dyr sover f.eks. ikke længe om morgenen. Derfor blev vi vækket kl. 5, da vi skulle med på den tidlige gamedrive. Dagen startede så smukt med en kop kaffe i den tidlige morgensol på fælleshusets skønne terrasse, før vi tog af sted i en åben Landrover i 4 timer. Helt specielt var det også at være på safari til fods med en bevæbnet ranger. Man taler helt automatisk meget dæmpet, mens alle sanser er på udkig!

Det største var dog night-safari, hvor vi begav os af sted i skumringen for at komme tæt på nattens dyr. Da vi kom tilbage til Ngala Lodge ventede en skøn moonlight dinner med kandelabre på bordet, bål omkring os og tusinder af stjerner over os. Man kan høre lydene fra bushen, men for en stund glemmer man dyrene og ser på hinanden i stedet. Og man kan stadig sove, når man bliver gammel …

Læs mere om &Beyound Ngala Safari Lodge og Sydafrika.

Xl Southafrica Lodge Andbeyond Ngala Safari Lodge Bush Dinner Evening

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.