Xl Southafrica Lodge Andbeyond Ngala Safari Lodge Guest Area Exterior Evening
Sydafrika

Ngala Safari Lodge, Timbavati ved Kruger Nationalpark

Luksuriøs lodge midt i en safaripark. Oplev The Big Five

I Kruger National Park i Sydafrika er der bush, så langt øjet rækker - "The Big Five" er på nærmeste hold, når tager på safari fra luksuriøse Ngala Safari Lodge.

&Beyond Ngala Safari Lodge i Sydafrika er medlem af Small Luxury Hotels of the World og ligger på et 14.700 hektar stort område i Timbavati ved Krüger National Park.

Området er Big Five område med stor koncentration af specielt elefanter og løver samt fantastiske muligheder for at se geparder og leoparder. Safarien foregår i åbne 4x4 jeeps med &beyond's egne uddannede rangers og trackers.

&Beyond Ngala safari lodge - Sydafrika om morgenen

Ingen sover længe på Ngala  - slet ikke dyrene. Kl. 05.00 bliver man vækket, og starter morgenen i et smukt skær fra den tidlige morgensol med en kop kaffe eller the på fælleshusets skønne terasse.

Herefter tager I på fire timers gamedrive (safari). Gamedrives foregår i åbne landrovers med erfarne rangers. 'Ngala' betyder løve på Shangaan sproget, og her er rig lejlighed til at se løver og resten af Big Five - leoparden, bøflen, næsehornet og elefanten. Når I kommer tilbage til lodgen er der dækket smukt op til morgenmad.

Dagen er til ren afslapning - eventuelt ved poolen eller måske for de mere eventyrlystne; en spændende safari til fods med en bevæbnet ranger. Sent på eftermiddagen skal I igen på gamedrive for at lede efter de imponerende dyr i Sydafrika.

Alt imens tusmørket sænkes, gøres der stop for at nyde en drink eller et glas køligt hvidvin. Turen går nu langsomt tilbage mod lodgen. Indhyllet I den afrikanske nat, kun oplyst af lanterne og tusindvis af stjerner, nydes en fantastisk middag.

Xl Southafrica Lodge Andbeyond Ngala Safari Lodge Family Suite Exterior Sunset
Xl Southafrica Lodge Andbeyond Ngala Safari Lodge Cottage Verandah Evening
XL South Africa Hotel Andbeyond Ngala Safari Lodge Bathroom
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på &Beyond Ngala safari lodge

Ngala Safari Lodge har 20 smukke stråtækte luksushytter inkl. tre familie cottages med flere værelser samt den overdådige Family Suite. Alle er harmonisk indrettet med tydelige referencer til kolonitiden krydret med al den komfort, man kan tænke sig i dag. De store vinduer lukker lys og safaristemning helt ind i værelset. 

Opholdet inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad, husets vine, øl og spiritus bortset fra luksusbrands. Også te og kaffe … og tøjvask!

Family Suite har separat stue, to badeværelser med bruser og badekar, udendørs bruser, egen have med swimmingpool, fantastisk veranda med udsigt over udtørret flodbred, som ofte besøges af elefanter. Bor I i Safari Suiten, foregår gamedrives i egen 4x4 åben jeep med egen ranger/tracker det vil sige; uden andre gæster.

Faciliteter på &Beyond Ngala safari lodge

&Beoynd Ngala Safari Lodge har en skyggefuld restaurant, hvor middagen kan nydes i lyset fra stearinlys og bålflammer. Der er en hyggelig bar med smukke møbler med mulighed for at nyde et dejligt glas sydafrikansk hvidvin.

Udendørs lanterneoplyst gårdhave og boma, hvor måltiderne nydes, smuk swimmingpool, safari shop, samt konferencelokale med plads til 42 personer, børnepasningsmuligheder. I har internetadgang, hvis der skal sendes lidt rapporter og dyrebilleder hjem. 

 

Børn på &Beyond Ngala safari lodge

Børn er velkomne på &Beyond Ngala Safari Lodge, dog kan børn under fem år ikke deltage i lodgens normale gamedrives og bushwalks, Ifølge aftale med lodgemanageren kan der arrangeres specielle børne gamedrives for børn fra 6-11 år. Der kan sættes en ekstra seng i hytten til børn under 11 år.

 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL South Africa Safari Animal Leopard On The Savannah
Sydafrika, Afrika

Den ultimative safari i Sydafrika

12 dage fra

55.500 kr.

Glæd jer til

Safari i Phinda, Timbavati og Sabi Sand

Game drives i åbne jeeps og bush walks med bedste rangers

Private reservater med Big Five og store koncentrationer af dyr

Eksklusive lodges, der fuldender eventyret

Måltider og drikkevarer inkluderet på alle lodges

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.