Xl Sri Lanka Nuwara Eliya Tea Picker Harvest Higlands

Guide

Få den bedste oplevelse på Sri Lanka

af Gæsteblogger
NYHAVN REJSER HAR UDVALGT DE BEDSTE OPLEVELSER, HOTELLER OG PARTNERE

Når I rejser til Sri Lanka med Nyhavn Rejser, er I sikre på kvaliteten. Vores rejserådgivere har personligt tjekket og håndplukket oplevelser og hoteller, og vi har udvalgt de absolut bedste partnere lokalt. Det giver jer tryghed for den bedste oplevelse.

Xl Sri Lanka Colombo Town Hall Garden Fountain

Nyhavn Rejsers eksperter har gennemrejst Sri Lanka fra nord til syd og fra øst til vest. Vi har tjekket hoteller og oplevelser med et både begejstret og stærkt kritisk øje, og vendt tomlen op eller ned for det, vi har oplevet. Resultatet er rejser med et autentisk indhold ud over det almindelige. Rejser, som samtidig altid kan tilpasses jeres ønsker. 

Xl Sri Lanka Udawalawe National Park Elephants Playing With Mud Animal

Håndplukkede hoteller og udflugter

Vi har tjekket hoteller på Sri Lanka på alle niveauer. Vurderet deres service, mad, komfort og beliggenhed i forhold til attraktioner, ruter og udflugter. I vil derfor oftest opleve mindre hoteller med en særlig atmosfære, som ligger godt for netop jeres ferie på Sri Lanka.

Vi har selv været med på et utal af udflugter. Vi har så valgt det fra, som vi selv blev skuffede over, og vi har tilføjet ekstra oplevelser ud over alle dem, der står om i de gængse turistbøger. Alt sammen for at I kan få den største oplevelse og de bedste minder med hjem. 

Xl Sri Lanka Kandy Pera Hera Festival To Celebrate The Tooth Of Buddha

Ærlighed i alt

Samtidig vil I møde en ærlighed, når I planlægger rejsen med os, så det I oplever, modsvarer jeres forventninger. Mindst.  

I finder f.eks. ikke samme guldrandede superlativer i vores beskrivelse af byen Kandy, som andre måske bruger, men vi har fundet fantastiske hoteller her, og Kandy ligger perfekt på ruten i den kulturelle trekant. Derfor kommer mange også til Kandy med Nyhavn Rejser. Men at der kan være lange køer ved templet med Buddhas tand skal ikke være en hemmelighed. 

På samme måde får I ærlig besked om, hvilke strande der er værd at besøge, og hvor der er godt at svømme – og hvor strømmen måske betyder, at poolen er det bedste sted. 

Xl Sri Lanka Hotel Bougainvillea Retreat Kayak Canoe People

De bedste guides og chauffører

Når I tager på safari på Sri Lanka, kan vi ikke garantere, at der kommer et væld af leoparder frem, netop som I kører forbi. Men vi kan vælge de bedste rangers i åbne jeeps, så sandsynligheden for den bedste oplevelse er maksimal. 

Det samme gælder i alle andre detaljer. I er f.eks. ikke tjent med chauffører, der lever af at standse ved et hav af butikker og krydderiplantager, hvor de så får provision af det, I køber. De er måske billigere, men det ødelægger jeres oplevelse. Vores samarbejdspartners chauffører kan sagtens foreslå et godt sted ud fra det, der interesserer jer, men I bestemmer, om der stoppes. 

Xl Sri Lanka Sigiriya Lion's Rock Wall Painting Maidens

24 timers nødtelefon

Når I er på Sri Lanka, står jeres chauffør altid til rådighed, men skulle I få brug for yderligere assistance, har telefonnumre både til Nyhavn Rejser og til vores lokale samarbejdspartner, som er åbne 24 timer i døgnet.  

Tal med vores rejserådgivere om jeres ønsker til en ferie på Sri Lanka, så tilpasser vi jeres rejse efter dem.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.