Airplane Landing (1)

Guide

Hvordan vælger I fly til Australien, New Zealand og Stillehavet?

Hvilken klasse? Hvilket flyselskab? Få overblikket her

En tur til Australien, New Zealand og Stillehavsøerne er lang og tager minimum 20 – 22 timer. Læs om de enkelte flyselskaber, og tal med Nyhavn Rejsers eksperter om deres personlige erfaringer. Og husk, I bliver så rigeligt belønnet for den lange rejse, når I er fremme!

Airport Information Board 01

På samtlige selskaber er det muligt at lave et eller flere stop på vejen, hvis I vil knække den lange rejse. Typisk vil et stopover finde sted i den by, hvor flyselskabets hører hjemme, men flere selskaber tilbyder ekstra muligheder. I kan f.eks. lave stopover i Hong Kong på vej til Australien og i Singapore på returrejsen.

På flere selskaber kan I vælge at tage turen rundt om jorden ofte til samme pris, som hvis I rejser ud og hjem samme vej.

Tag mindst 2 nætter på stopover

Vi anbefaler, at I tager mindst to nætter på et evt. stopover. Én nat sjældent hjælper på jetlag, og med kun én nat vil I også bruge rigtig meget af tiden på at komme ind og ud af lufthavnen. Endelig kommer og afgår mange fly på skæve tidspunkter i forhold til døgnrytmen.

Vælger I mere end blot en enkelt overnatning, får I en oplevelse mere med på vejen.

Valg af klasse på flyet

Hvad skal man prioritere – komfort eller økonomi? Det er en meget personlig ting, hvor vi alle har forskellige præferencer og muligheder.

Economy Class

Hånden på hjertet, stort set alle selskaber tilbyder lige meget eller rettere lige lidt plads på Economy Class. Men når det er sagt, så tilbyder de fleste moderne fly gode underholdningssystemer, og alle kommer trods alt frem. Nogle skal bare rettes lidt mere ud end andre.

Sæder ved nødudgange sælges ofte til en noget højere pris, og der er i sagens natur ikke så mange af dem. Rejsende med guldkort til pågældende flyselskab får ofte lov at vælge sæde først, så at få et sæde ved nødudgangen til Sydney er stort set som at vinde i lotteriet.

Premium Class

Flere og flere selskaber tilbyder Premium Economy med mere plads til både ben og albuer, bedre mad og større udvalg i vine og drikkevarer.

Flere tilbyder også mere bagage, separat check in, flere bonuspoint og meget andet. Men det handler i bund og grund om plads.

Følgende selskaber tilbyder i skrivende stund Premium Economy Class til Australien og/eller New Zealand og Stillehavet:

  • Cathay Pacific
  • Qantas Airways
  • Air New Zealand
  • British Airways
  • Singapore Airlines
  • Air Tahiti Nui

Alt efter sæson og efterspørgsel koster det som tommelfingerregel det dobbelte af en Economy Class at rejse i Premium Econony Class, men komforten er altså også markant bedre. Husk at der ligeledes optjenes flere bonuspoint i Premium Economy.

Business Class

Her bliver den lange rejse til Australien og New Zealand meget mere behagelig. I kan omdanne det komfortable sæde til en regulær seng og få en god nats søvn. I har også separat check in, fast track ved sikkerhedskontrollen og adgang til lounges, hvor I kan slappe af.

Om bord modtages I med et glas champagne. Der er et bredt udvalg at vælge mellem på menukortet og et stort udvalg af gode vine. I bliver budt på portvin og cognac til kaffen, og hvad I ellers kunne tænkte jer.

Men det vigtigste er pladsen, det skærmede sæde og freden og roen. Konkurrencen selskaberne imellem om at tilbyde det bedste af det bedste på Business Class er nådesløs, så her kan I roligt skrue forventningerne op. Og I optjener et væld af bonuspoint i Business Class. Forvent at prisen vil være ca. tre gange så meget som på Economy Class.

First Class

På den ypperste klasse kan I ud over det, I finder på Business Class, se frem til endnu mere komfortable sæder, et endnu bredere udvalg af mad samt de ypperste vine og champagne. Og I optjener endnu flere bonuspoint i First Class.

Airport Gate Waiting

Flyselskaber til Australien, New Zealand og Stillehavsøerne

Nedenfor har vi kort beskrevet de selskaber, som Nyhavn Rejser ud fra vores egne erfaringer primært anbefaler på rejser til Australien, New Zealand og Stillehavet.

Qantas Airways

Qantas Airways flyver to gange dagligt mellem London og Australien, og de har et bredt rutenet til New Zealand, Asien, USA og Afrika. Som det eneste selskab flyver Qantas non stop mellem London og Perth, ruten er blandt de længste i verden. Sammen med datterselskabet JetStar tilbyder Qantas Airways det tætteste indenrigsnet i Australien, så I vil med stor sandsynlighed stifte bekendtskab med den flyvende kænguru på et tidspunkt på rejsen.

Servicen ombord på Qantas er i top med en afslappet og venlig atmosfære. Maden ledsages af gode australske vine, og underholdningen om bord er i top.

Qantas tilbyder First Class, Business Class, Premium Economy Class og Economy Class alt efter rute.

Qantas er medlem af One World alliancen.

Emirates

Emirates har daglige forbindelser fra København til Dubai, hvorfra der er forbindelse til fem byer i Australien og to i New Zealand. Allerede i København går I ombord på den store Airbus A380 til Dubai, og herfra videre til Australien eller New Zealand, de fleste forbindelser er med Airbus A380, og den direkte forbindelse fra Dubai til Auckland og tager en bagatel af 16 timer og 20 min, og er blandt verdens længste ruter. Om bord på alle Emirates fly kan I se frem til rigtig god betjening, god mad og drikkevarer, ligesom Emirates inflight entertainment er blandt de bedste i verden. Ud over Dubai tilbyder Emirates også stopover i Asien samt i Australien på vej til New Zealand.

Emirates har et meget tæt samarbejde med australske Qantas, så sammen dækker de to selskaber stort set hvert et hjørne af Australien.

Emirates tilbyder First Class, Business Class og Economy Class alt efter rute. Læs mere om de forskellige klasser og flyoplevelsen her.

Emirates er ikke medlem af en alliance.

Air Tahiti Nui

Ia Orana – Velkommen! Air Tahiti Nui er Fransk Polynesiens internationale flyselskab, der forbinder hovedstaden Papeete med Paris, Los Angeles, Auckland og Tokyo, så I har rig mulighed for at lave et stop på vej til eller fra de mest eksotiske øer i Stillehavet.

Om bord tilbydes to kabiner, Poerava Moana Business Class og Economy Class. Flåden består af Airbus A340 og helt nye Boeing 787-9 Dreamliner, sidstenævnte tilbyder en Premium Economy Class.

Servicen ombord er venlig og afslappet, og alle sæder har egen skærm med en bred vifte af underholdning, ligesom mad og drikkevarer er inkluderet ombord på alle klasser.

Air Tahiti Nui er ikke medlem af en alliance.

Singapore Airlines

Singapore Airlines har fem ugentlige forbindelser fra København non stop til Singapore, fra efterhvorfra I kan fortsætte til både Australien og New Zealand. Singapore Airlines er blandt de selskaber med flest forbindelser mellem Asien og Australien.

Vælger I Singapore Airlines, kan I se frem til et fordelagtigt stopoverprogram, hvor I får transfer fra lufthavn til hotel, overnatning og sightseeing til en yderst favorabel pris. Så det vil være oplagt at tilbringe en dag eller to her.

Om bord kan I opleve et serviceniveau, der er absolut helt i top med mad, drikkevarer og service. Inflight systemet hører ligeledes til blandt de bedste, vi har testet, og her er alt til at holde børn og voksne beskæftiget længe.

Et nært samarbejde mellem Singapore Airlines og Air New Zealand gør, at i kan lave et stop i f.eks. Sydney på vej til New Zealand.

Singapore Airlines tilbyder Suites, First Class, Business Class, Premium Economy Class og Economy Class alt efter rute.

Singapore Airlines er medlem af Star Alliance.

Virgin Australia

Virgin Australia er det friske pust på det australske indenrigsnet, på de regionale ruter mellem Australien og New Zealand og også ud til de eksotiske øer i Stillehavet. Af lange ruter har de forbindelser til Los Angeles og Abu Dhabi, ligesom de har Bali dækket ind.

Se frem til en rigtig god service ombord. Flåden er ny, og indretningen lys, venlig og afslappet. Der er WiFi på stort alle maskiner, og på de lange strækninger på tværs at Australien er der ligeledes inflight systemer med de seneste film og underholdning.

Forfriskninger tilbydes på alle fly, og på de lidt længere er det muligt at købe snack og måltider. Virgin Australia arbejder meget tæt sammen med blandt andet Singapore Airlines og Air New Zealand og servicerer deres passagerer indenrigs i Australien.

Virgin Australia tilbyder Business Class, Premium Economy og Economy Class alt efter rute.

Virgin Australia er ikke medlem af en alliance.

Air New Zealand

Air New Zealand har daglige forbindelser via London og Los Angeles til New Zealand, ligesom de tilbyder forbindelser til de eksotiske øer i Stillehavet som Cook Islands, Fiji og Fransk Polynesien.

Via samarbejde med SAS har de også forbindelser via Asien til New Zealand, så her får man mulighed for at spise Sushi til frokost i Tokyo på udrejsen og en burger i Los Angeles på returrejsen – der er et væld af muligheder.

Om bord kan I se frem til at blive trakteret med de fantastiske new zealandske vine, god mad samt en rigtigt godt inflight entertainment system. Personalet er venlige og super serviceminded, og så er der faktisk en smule bedre plads til knæene end på andre selskaber.

Air New Zealand tilbyder Business Class, Premium Economy og Economy Class alt efter rute.

Air New Zealand er medlem af Star Alliance.

Cathay Pacific Airways

Cathay Pacific Airways hører hjemme i Hong Kong og ligger sammen med Singapore Airlines og Qatar Airways konstant i toppen af alverdens undersøgelser over verdens bedste flyselskaber.

Hong Kong er en af de mest interessante byer at tilbringe et par dage i, inden turen går videre mod Australien og New Zealand. Cathay Pacific Airways har også en forbindelse fra Hong Kong til Fiji.

Cathay Pacific Airways flyver på flere destinationer i Europa. og med fine forbindelser fra Billund og Aalborg. Via samarbejdet med Qantas og Virgin dækker de stort set alle destinationer i Australien og New Zealand, så I komme langt på samme billet. 

Om bord kan I glæde jer til behagelige sæder, god mad og vine samt en eksemplarisk service. Deres inflight entertainment kan der ligeledes heller ikke sættes en finger på.

Cathay Pacific Airways tilbyder First Class, Business Class, Premium Economy og Economy Class alt efter rute.

Cathay Pacific Airways er medlem af One World alliancen.

Thai Airways

Thai Airways har længe været blandt danskernes foretrukne selskaber til Asien, og der er daglige forbindelser. I højsæsonen tilbydes også en direkte forbindelse til Phuket.

Om bord på de nye maskiner mellem København og Bangkok kan I glæde jer over et helt nyt inflight entertainment system, god mad og vine samt en behagelig service. 

Det er oplagt at tilbringe en dag eller to i Bangkok på vej til Australien eller New Zealand.

Thai Airways tilbyder First Class, Business Class og Economy Class alt efter rute.

Thai Airways er medlem af Star Alliance.

British Airways

British Airways flyver dagligt til Sydney. Undervejs mellemlander I i Singapore, hvor der er mulighed for at lave stop.

Via British Airways partnere kan I også at lave stop i Bangkok, Hong Kong, Shanghai med videre, så her kan man besøge én by på vejen ud og en anden på vejen hjem. De har også indenrigsruterne godt dækket i Australien.

Om bord kan I glæde jer til en rar stemning, gode måltider og vine, ligesom underholdningssystemet er upåklageligt.

British Airways tilbyder First Class, Business Class, Premium Economy og Economy Class alt efter rute.

British Airways er medlem af One World alliancen.

Qatar Airways

Qatar Airways har flere daglige forbindelser fra København, blandt andet med den nye Boeing 787 Dreamliner, til Doha og herfra videre til Sydney, Canberra, Melbourne, Adelaide og Perth - og dagligt til Auckland i New Zealand, en god lang tur på 17.50. Via deres lokale samarbejdspartnere dækker de stort set hele Australien og New Zealand.

Qatar Airways er et af de bedste luftfartsselskaber i verden og løber gang på gang med et utal af priser som "bedste flyselskab" i 2011 og 2012. I 2013 vandt de prisen "Verdens bedste Business Class" hos Skytrax, det samme gentog sig i 2019. Deres economy class er ligeledes blandt de bedste i verden. Så forventningerne kan godt sættes lidt i vejret, især for dem der rejser i den dyreste ende af flyet.

Om bord kan I se frem til god mad og upåklagelig service. Qatar Airways Dreamliner er verdens første med fuldt tilsluttet WIFI, så de rejsende på både Business Class og Economy kan holde forbindelse med familien derhjemme.

Vil I andet end læse en bog og sove på turen? Der er masser af nye film, over 150 tv-programmer, 400 musik albums og 30 spil at vælge mellem, når som helst I vil. Det skulle være nok til hele rejsen ...

Qatar Airways tilbyder First Class, Business Class og Economy Class alt efter rute.

Qatar Airways er medlem af One World alliancen.

Fiji Airways

Fiji Airways hører som navnet siger hjemme i det tropiske paradis i det sydlige Stillehav. Herfra har de forbindelser til både Australien og New Zealand, ligesom de har daglige forbindelser til Los Angeles, samt flere ugentlige forbindelser til Honolulu og Hong Kong, Singapore, Tokyo og San Francisco.

Derudover tilbydes et fintmasket net af forbindelser i Stillehavet. De lange ruter flyves med helt nye Airbus A330 - og inden længe med den nyeste Airbus A350.


Om bord bliver I mødt af et bredt smil og en rungende bula, den lokale velkomsthilsen. Servicen er afslappet, stilen lys og venlig. Alle sæder har indbygget skærm med film og underholdning med alt lige fra Hollywood til Bollywood.

Fiji Airways tilbyder Business Class og Economy Class alt efter rute.

Fiji Airways er ikke tilknyttet en alliance, men arbejder tæt sammen med One World alliancen.

Airport Copenhagen

Bemærk:

Ovenstående ændre sig løbende og vi forsøger at holde alt opdateret. Bemærk at der eksempelvis ikke tilbydes eksempelvis First Class eller Premium Economy på alle fly, ligesom flere selskaber, for eksempel Singapore Airlines tilbyder flere forskellige typer Business Class, og kun på nogle ruter Premium Economy mellem Singapore og Australien, så check altid med Nyhavn Rejser. Vær opmærksom på at premium produkterne er bedre på de lange ruter end på de korte, så forvent mere for pengene på en interkontinental rejse på Business Class end på en strækning mellem Hong Kong og Singapore...

Se alle vores rejser til Australien, New Zealand og Stillehavet.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder...

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.